Σάββατο 11 Αυγούστου 2018

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 13 έως 19 Αυγούστου 2018 από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ


ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
13 έως 19 Αυγούστου 2018
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ
Αν έχετε να συναντηθείτε με κάποιους ανταγωνιστές ή πρόσωπα όπου θα μετρήσει η στάση σας, κάντε το τώρα, γιατί υπάρχουν υποσχέσεις επιτυχίας. Τώρα  είναι η κατάλληλη εποχή για  να εφαρμόσετε τις ιδέες σας, και  να οργανώσετε τις λεπτομέρειες τους. Αυτόν τον καιρό παρουσιάζονται αρκετές ευκαιρίες για φιλία, ευχάριστες γνωριμίες και απολαυστικές κοινωνικές επαφές. Οι προσωπικές σας σχέσεις προβλέπονται αρμονικές. 

ΤΑΥΡΟΣ
Απολαύστε την καθημερινότητα, χωρίς να σκέπτεστε προβλήματα του παρελθόντος ή των προηγουμένων ημερών. Κάνετε πράγματα που σας ανανεώνουν και γεμίσετε με αυτά ευχάριστα τον χρόνο σας. Οι ημέρες αυτές προσφέρονται για να γεμίσετε τις άδειες μπαταρίες της ζωής σας. Η ενεργητικότητά σας αυτόν τον καιρό θα είναι πεσμένη, γι’ αυτό φροντίστε να την ενισχύσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αρχίζει μια περίοδος σημαντική για τις σχέσεις σας που στηρίζεται όμως περισσότερο σε ορθολογιστική βάση και λιγότερο στο ρομαντικό στοιχείο. Ίσως να παραπονεθείτε ότι αισθάνεστε  πεζά. Αν θέλετε όμως αλήθεια ίσως αυτός ο καιρός είναι καλύτερος από κάποιον περασμένο που οι ρομαντικές σας σχέσεις αντιμετώπισαν προβλήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτές τις ημέρες θα πρέπει να διαπραγματευτείτε  για το συμφέρον σας κάποια πράγματα που τα είχατε αφήσει στην τύχη τους. Είναι ευνοϊκή περίοδος για την τακτοποίηση εκκρεμοτήτων που έχετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Φανείτε πιο συνεπείς προς τους άλλους και όλα θα πάνε καλά. Προσοχή στην υγεία σας.

ΛΕΩΝ
Αυτές τις μέρες ίσως κάνετε κάποια αναδρομή στα παλιά.  Θα  σας απασχολήσουν περισσότερο, αναμνήσεις και θέματα του παρελθόντος. Προσωπικά και οικογενειακά σας θέματα θα τα συζητάτε  με άτομα  που εμπιστεύεστε. Κάποια  σημαντική επαφή, πιθανόν να γίνει με άτομο που έπαιξε  σημαντικό  ρόλο  στη ζωή σας ή που είχατε μία σχέση διαρκείας μαζί του. Μην ξεχνάτε τα αρνητικά που πήρατε από το παρελθόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτή είναι κατάλληλη περίοδος για να ασχοληθείτε με την καριέρα σας. Τα πάντα σχετίζονται με την πρακτική πλευρά της ζωής σας,  γι’ αυτό και οι αποφάσεις και οι ενέργειές σας θα πρέπει να είναι συγκροτημένες και ρεαλιστικές. Θα πρέπει να κάνετε σωστές εκτιμήσεις και να αποφεύγετε να προσπαθείτε να φαίνεστε σπουδαίοι, προσπαθώντας πράγματα που είναι πιο πάνω από τις δυνατότητες και τις δυνάμεις σας.

ΖΥΓΟΣ
Αυτή την εβδομάδα η αναδρομή στα πράγματα και τις αποφάσεις του παρελθόντος, θα σας βοηθήσει πολύ να ερμηνεύσετε σωστότερα τις τωρινές καταστάσεις.  Όμως παράλληλα, πολλές αντιθέσεις μπορούν να δημιουργηθούν αυτόν τον καιρό με τα πολύ κοντινά σας πρόσωπα, με την οικογένειά σας και με τους συνεργάτες σας. Γι’ αυτό θα σας συμβούλευα να είσαστε πιο ελαστικοί αυτόν τον καιρό. Δείξτε τους πως είστε εσείς ο άνθρωπος που μπορεί να ακούει τους άλλους και που λαμβάνει υπ’ όψιν του τις γνώμες των άλλων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτή την περίοδο δεν αντέχετε όσους αποφεύγουν να κοιτάξουν ευθέως και με ειλικρίνεια στη ρίζα κάποιου προβλήματος.  Μάλλον θα προσπαθείτε να επιβάλλετε με το ζόρι τις απόψεις σας στους άλλους. Θα είστε ανήσυχοι και δε μπορείτε να συγκεντρωθείτε στις άμεσες, οικείες υποχρεώσεις σας.  Δεν θα έχετε διάθεση να πειθαρχήσετε το μυαλό σας ή να συγκεντρώσετε την προσοχή σας σε πρακτικά ζητήματα.  Για τους πιο πάνω λόγους θα σας συμβούλευα να διαβάστε κάτι που θα διευρύνει το πνεύμα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτό το διάστημα αυτό θα πρέπει να αποφύγετε τις εχθρότητες και τα μίση που κατά καιρούς σας έχουν ζημιώσει αρκετά. Μπορείτε να εκμεταλλευθείτε θετικά αυτές τις ημέρες βάζοντας νέες βάσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, ξεκαθαρίζοντας παλιές παρεξηγήσεις ή βελτιώνοντας τις σχέσεις σας με άτομα με τα οποία στο παρελθόν είχατε δυσκολίες επικοινωνίας. Αποφύγετε τοποθετήσεις χρημάτων σε αβέβαιες επιχειρήσεις και μην καταπιάνεστε με ότι δεν το γνωρίζετε σε βάθος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτό τον καιρό μικτές όψεις επηρεάζουν το ζώδιό σας από την μια τα ερωτικά σας θα σημειώνουν θετική πορεία και από την άλλη η σκέψη σας θα σας οδηγεί σε κάποιες αμφισβητήσεις που βασίζονται σε καταστάσεις παρελθούσης χρήσεως. Είναι μια περίοδος ακόμα που δεν θα πρέπει να διορθώσετε λάθη του παρελθόντος. Το Σαββατοκύριακο θα σας διακρίνει μια αυξημένη ευαισθησία με αποτέλεσμα να θέλετε να δίνετε συνεχώς, αλλά και να ζητάτε από τα συντροφικά σας πρόσωπα  περισσότερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτόν τον καιρό, εμφανίζονται νέες οικονομικές προοπτικές στην ζωή σας και πιθανόν, νέα αισθήματα και συναισθήματα. Από εσάς εξαρτάται πως θα αξιοποιήσετε αυτές τις προοπτικές. Προσέξτε όμως προβληματικές συναισθηματικές καταστάσεις κυρίως από το παρελθόν θέλουν ιδιαίτερη φροντίδα και χειρισμούς. Από την άλλη θα αισθάνεστε ελεύθεροι και θα επικεντρώνεστε μόνο στα επείγοντα θέματα της καθημερινότητας.

ΙΧΘΥΕΣ
Δείξτε περισσότερη υπευθυνότητα στις φιλικές σας σχέσεις. Επανεξετάστε αντικειμενικά παράλληλα τα πρόσωπα που απαρτίζουν το φιλικό σας περιβάλλον και ξεχωρίστε τους πραγματικούς φίλους από τους απλά γνωστούς. Οι στόχοι σας τώρα χρειάζονται επανεξέταση. Στον ερωτικό σας τομέα προβλέπονται νέες προοπτικές και αναθεωρήσεις.

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ
13 έως 19 Αυγούστου 2018
από τον Δρ. Δημήτρη Παπέϋ

Δευτέρα 13 Αυγούστου 03:53
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΕΡΜΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 13° 35' ΛΕΟΝΤΑ και του ΕΡΜΗ στις 13° 35' ΠΑΡΘΕΝΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 13 Αυγούστου ώρα 02:02 μέχρι την Δευτέρα 13 Αυγούστου ώρα 05:33.
Στο διάστημα αυτό, θα απολαμβάνετε τη στενή και ουσιαστική επικοινωνία σας, στο περιβάλλον σας, στις φιλίες σας και στις οικογενειακές σας σχέσεις.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Αυγούστου και από 5 έως 7 Σεπτεμβρίου.

Δευτέρα 13 Αυγούστου 05:14
Ο ΑΡΗΣ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Ο ΑΡΗΣ στο ζώδιο του ΑΙΓΟΚΕΡΩ θα βρίσκεται από Δευτέρα 13 Αυγούστου 05:14 μέχρι την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου ώρα 03:55.
Με αυτή την διέλευση, μπορούμε να ελέγξουμε το θυμό μας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα το βάλουμε στα πόδια αν έρθουμε αντιμέτωποι με οποιαδήποτε πρόκληση. Υπολογίζουμε τις δυνάμεις και τις αδυναμίες του αντιπάλου μας, είμαστε  προσεκτικοί στις ενέργειές μας και επινοούμε ένα σχέδιο δράσης για να ολοκληρώσουμε τους στόχους τους και να αφοπλίσουμε τους εχθρούς μας. Είμαστε ιδιαίτερα ενεργητικοί στο να υλοποιήσουμε τις φιλοδοξίες μας και να προβάλουμε τα επιτεύγματά μας. Είναι μια χρονική περίοδος κατά την οποία μπορούμε να σχεδιάσουμε ένα μακροπρόθεσμο στρατηγικό σχέδιο δράσης και να περιμένουμε υπομονετικά μέχρι την τελική νίκη. Γινόμαστε πρακτικοί, αποφασιστικοί και πολύ φιλόδοξοι, θέτοντας μακροπρόθεσμους στόχους και ξεπερνώντας οποιεσδήποτε προκλήσεις. Η επαγγελματική επιτυχία και το κύρος που τη συνοδεύει είναι τόσο σημαντικά αυτό το χρονικό διάστημα, που εργαζόμαστε αφειδώς, ακόμα και μανιωδώς, για την επίτευξή τους.

Δευτέρα 13 Αυγούστου 06:09
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 14° 58' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΔΙΑ στις 14° 58' ΠΑΡΘΕΝΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 13 Αυγούστου ώρα 04:18 μέχρι την Δευτέρα 13 Αυγούστου ώρα 07:49.
Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 9 Νοεμβρίου και από 7 έως 9 Σεπτεμβρίου.

Δευτέρα 13 Αυγούστου 06:10
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 29° 59' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΑΡΗ στις 14° 59' ΠΑΡΘΕΝΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 13 Αυγούστου ώρα 04:19 μέχρι την Δευτέρα 13 Αυγούστου ώρα 07:50.
Ξαφνικά, και ενώ εσύ κάνεις τις απαιτούμενες προσπάθειες για να προωθήσεις ένα σχέδιο σου, παρεμβαίνει κάποιος τρίτος και ανατρέπεται. Έτσι, μπορούμε να πούμε ότι ο εκνευρισμός σου θα είναι δικαιολογημένος, αλλά με το να χάσεις την ψυχραιμία σου δεν κερδίζεις τίποτα. Εκείνο, λοιπόν, που μπορείς να κάνεις τώρα είναι ν' αλλάξεις τρόπο δράσης και να χρησιμοποιήσεις άλλες τεχνικές.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Ιανουαρίου και από 7 έως 9 Σεπτεμβρίου.

Δευτέρα 13 Αυγούστου 07:25
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 15° 45' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 15° 45' ΠΑΡΘΕΝΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 13 Αυγούστου ώρα 05:34 μέχρι την Δευτέρα 13 Αυγούστου ώρα 09:05.
Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται προβλήματα, κυρίως στα υδραυλικά, που προκαλούν έξοδα και φασαρίες.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Μαρτίου και από 8 έως 10 Σεπτεμβρίου.

Δευτέρα 13 Αυγούστου 10:21
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 2° 33' ΤΑΥΡΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 17° 33' ΠΑΡΘΕΝΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 13 Αυγούστου ώρα 08:30 μέχρι την Δευτέρα 13 Αυγούστου ώρα 12:01.
Δεν είναι κατάλληλο το διάστημα που επηρεάζεται απ' αυτή τη διέλευση να πραγματοποιήσεις αλλαγές. Από το γεγονός και μόνο ότι θα βρίσκεσαι πολύ συχνά σε κατάσταση νευρικότητας, ανησυχίας κι έλλειψης ικανοποίησης, μπορεί να προκαλέσεις δυσάρεστες καταστάσεις. Ή, εφόσον αποφασίσεις να κάνεις κάποια αλλαγή, να μην καταφέρεις τελικά να την οριστικοποιήσεις. Ίσως χρειαστεί να ξαναγυρίσεις στα παλιά ή να ξανακάνεις κι άλλη αλλαγή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 23 έως 25 Απριλίου και από 9 έως 11 Σεπτεμβρίου.

Δευτέρα 13 Αυγούστου 13:12
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 19° 17' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 19° 17' ΠΑΡΘΕΝΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 13 Αυγούστου ώρα 11:21 μέχρι την Δευτέρα 13 Αυγούστου ώρα 14:52.
Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Ιανουαρίου και από 11 έως 13 Σεπτεμβρίου.

Δευτέρα 13 Αυγούστου 15:37
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΣΕΛΗΝΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 20° 45' ΛΕΟΝΤΑ και της ΣΕΛΗΝΗΣ στις 20° 45' ΠΑΡΘΕΝΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 13 Αυγούστου ώρα 13:46 μέχρι την Δευτέρα 13 Αυγούστου ώρα 17:17.
Στο διάστημα αυτό, θα συγκεντρώνεστε σε ενέργειες που είναι καλά ισορροπημένες και θα απομακρύνεστε από μελοδραματικές καταστάσεις που σας οδηγούν στα άκρα.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 13 έως 15 Αυγούστου και από 13 έως 15 Σεπτεμβρίου.

Τρίτη 14 Αυγούστου 06:37
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 29° 48' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΑΡΗ στις 29° 48' ΠΑΡΘΕΝΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 14 Αυγούστου ώρα 04:46 μέχρι την Τρίτη 14 Αυγούστου ώρα 08:17.
Η διάθεση είναι καλή και το άτομο έχει την τάση να μοιραστεί τα συναισθήματά του με τους άλλους. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης, πολλές φορές, λύνονται τα προβλήματα τα οποία είχαν προκύψει σε ένα ζευγάρι. Η δημιουργικότητα και η δράση συναντώνται σ’ αυτήν την αρμονική διέλευση. Το άτομο έχει την έμπνευση και την ευκαιρία να κάνει ακριβώς αυτό που θέλει, χωρίς να ενοχλεί κανέναν, και χωρίς να δρα γρήγορα και παρορμητικά.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Ιανουαρίου και από 22 έως 24 Σεπτεμβρίου.

Τρίτη 14 Αυγούστου 07:04
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 15° 4' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΔΙΑ στις 0° 4' ΖΥΓΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 14 Αυγούστου ώρα 05:13 μέχρι την Τρίτη 14 Αυγούστου ώρα 08:44.
Ίσως αυτή η διέλευση να σου φέρει ένα δώρο ή να σου εκπληρώσει μία σου επιθυμία, να δημιουργήσεις μία ευνοϊκή σχέση, να κάνεις ένα ευχάριστο ταξίδι κ.α. Όμως, μια εσωτερική παρόρμηση σε ωθεί σε μία συμπεριφορά συχνά ασυμβίβαστη με τα δεδομένα που υπάρχουν. Στην αυτό έκφραση σου παρατηρείται μια αβεβαιότητα αλλά και πληθωρικότητα, πράγματα μεταξύ τους ασυμβίβαστα. Και αυτό μπορεί να δημιουργήσει την εντύπωση στους γύρω σου ότι είσαι ένα απερίσκεπτο άτομο. Συχνά παρατηρείται και η τάση της σπατάλης, με αγορές ειδών πολυτελείας που σε τελευταία ανάλυση,  μπορεί να χρειαστεί να τα επιστρέψεις επειδή δεν ταιριάζουν με το χώρο ή εξαιτίας ελαττώματος που παρουσιάζουν. Και όλα αυτά, επειδή παρασύρεσαι από έναν ενθουσιασμό της στιγμής.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 9 Νοεμβρίου και από 22 έως 24 Σεπτεμβρίου.

Τρίτη 14 Αυγούστου 07:56
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΖΥΓΟΥ
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΖΥΓΟΥ θα βρίσκεται από Τρίτη 14 Αυγούστου 07:56 μέχρι την Πέμπτη 16 Αυγούστου ώρα 11:52.
Με την Σελήνη στον  Ζυγό, λύνουμε τα προβλήματά μας με διπλωματικό τρόπο, και είμαστε περισσότερο ικανοί να βάλουμε τα συναισθήματά μας στην άκρη, προκειμένου να εξασφαλίσουμε την ηρεμία μας. Αποφεύγουμε τις κόντρες και τις αντιπαραθέσεις. Οι αποφάσεις μας δεν παίρνονται εύκολα, επειδή προσπαθούμε να δούμε τα πράγματα σφαιρικά. Η Σελήνη στο Ζυγό ευνοεί: ζητήματα σχέσεων και συνεργασιών, δραστηριότητες που αφορούν συλλογικές εργασίες ή σχετίζονται με την ομορφιά.

Τρίτη 14 Αυγούστου 11:13
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 2° 32' ΤΑΥΡΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 2° 32' ΖΥΓΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 14 Αυγούστου ώρα 09:22 μέχρι την Τρίτη 14 Αυγούστου ώρα 12:53.
Δεν είναι κατάλληλο το διάστημα που επηρεάζεται απ' αυτή τη διέλευση να πραγματοποιήσεις αλλαγές. Από το γεγονός και μόνο ότι θα βρίσκεσαι πολύ συχνά σε κατάσταση νευρικότητας, ανησυχίας κι έλλειψης ικανοποίησης, μπορεί να προκαλέσεις δυσάρεστες καταστάσεις. Ή, εφόσον αποφασίσεις να κάνεις κάποια αλλαγή, να μην καταφέρεις τελικά να την οριστικοποιήσεις. Ίσως χρειαστεί να ξαναγυρίσεις στα παλιά ή να ξανακάνεις κι άλλη αλλαγή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 23 έως 25 Απριλίου και από 25 έως 27 Σεπτεμβρίου.

Τρίτη 14 Αυγούστου 11:56
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 2° 57' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 2° 58' ΖΥΓΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 14 Αυγούστου ώρα 10:05 μέχρι την Τρίτη 14 Αυγούστου ώρα 13:36.
Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 24 έως 26 Δεκεμβρίου και από 25 έως 27 Σεπτεμβρίου.

Τρίτη 14 Αυγούστου 18:28
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΣΕΛΗΝΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 21° 50' ΛΕΟΝΤΑ και της ΣΕΛΗΝΗΣ στις 6° 50' ΖΥΓΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 14 Αυγούστου ώρα 16:37 μέχρι την Τρίτη 14 Αυγούστου ώρα 20:08.
Θα σ' απασχολήσουν οι ανάγκες κι οι υποχρεώσεις του σπιτιού σου. Προσαρμόσου σ' αυτές τις υποχρεώσεις σου και μη δυσανασχετείς, γιατί πρέπει να διεκπεραιωθούν.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 14 έως 16 Αυγούστου και από 29 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου.

Τρίτη 14 Αυγούστου 20:05
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΣΥΝΟΔΟΥ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 7° 47' ΖΥΓΟΥ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 7° 47' ΖΥΓΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 14 Αυγούστου ώρα 18:14 μέχρι την Τρίτη 14 Αυγούστου ώρα 21:45.
Πολύ αρμονική αυτή η διέλευση. Το άτομο καλοδέχεται την αγάπη που του προσφέρουν, την τρυφερότητα και την άπλετη κατανόηση. Η διάθεση είναι πολύ καλή και επειδή το άτομο εκπέμπει μια εσωτερική γαλήνη και ηρεμία φαίνεται πολύ γοητευτικό. Γι’ αυτό η διέλευση αυτή είναι άριστη για ραντεβού, που η έκβασή τους εξαρτάται από την αισθητική εικόνα που θα παρουσιάσουμε.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 30 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου.

Τετάρτη 15 Αυγούστου 04:09
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΕΡΜΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 12° 29' ΛΕΟΝΤΑ και του ΕΡΜΗ στις 12° 29' ΖΥΓΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 15 Αυγούστου ώρα 02:18 μέχρι την Τετάρτη 15 Αυγούστου ώρα 05:49.
Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 4 έως 6 Αυγούστου και από 5 έως 7 Οκτωβρίου.

Τετάρτη 15 Αυγούστου 08:47
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 15° 10' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΔΙΑ στις 15° 11' ΖΥΓΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 15 Αυγούστου ώρα 06:56 μέχρι την Τετάρτη 15 Αυγούστου ώρα 10:27.
Στο χρονικό αυτό διάστημα, οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν την τάση να προσφέρουν ότι μπορούν και να προσκαλούν άτομα στο σπίτι τους, κάνοντας τις κοινωνικές τους σχέσεις πιο θερμές.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 9 Νοεμβρίου και από 8 έως 10 Οκτωβρίου.

Τετάρτη 15 Αυγούστου 09:41
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 15° 42' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 15° 42' ΖΥΓΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 15 Αυγούστου ώρα 07:50 μέχρι την Τετάρτη 15 Αυγούστου ώρα 11:21.
Στο διάστημα που πραγματοποιείται αυτή η όψη, ενδεχομένως να πάρουν άσχημες διαστάσεις κάποια ζητήματα, με αποτέλεσμα να ζημιωθείς υλικά και ηθικά. Μπορεί κάποιοι άνθρωποι, να μην τηρήσουν τις υποσχέσεις τους ή μπορεί να προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν. Η λύτρωση, τις περισσότερες φορές, βρίσκεται στο διαλογισμό. Διότι έτσι επιτυγχάνεις την ψυχική σου αποτοξίνωση, χωρίς να ψάχνεις για τεχνικές μεθόδους , που μόνο ζημιά σωματική και πνευματική θα σου προσφέρουν τελικά. Αναζήτησε λοιπόν, την ηρεμία σου, μέσα από το συμβολικό κόσμο της μεταφυσικής.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 4 έως 6 Μαρτίου και από 8 έως 10 Οκτωβρίου.

Τετάρτη 15 Αυγούστου 15:51
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 19° 14' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 19° 14' ΖΥΓΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 15 Αυγούστου ώρα 14:00 μέχρι την Τετάρτη 15 Αυγούστου ώρα 17:31.
Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Ιανουαρίου και από 12 έως 14 Οκτωβρίου.

Τετάρτη 15 Αυγούστου 22:22
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΣΕΛΗΝΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 22° 57' ΛΕΟΝΤΑ και της ΣΕΛΗΝΗΣ στις 22° 57' ΖΥΓΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 15 Αυγούστου ώρα 20:31 μέχρι την Πέμπτη 16 Αυγούστου ώρα 00:02.
Κάποια πρόταση θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, γιατί με λίγη προσπάθεια θα βοηθήσει το άτομο να γίνει περισσότερο δημοφιλές στον τομέα του.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 15 έως 17 Αυγούστου και από 15 έως 17 Οκτωβρίου.

Πέμπτη 16 Αυγούστου 09:56
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 29° 27' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΑΡΗ στις 29° 27' ΖΥΓΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 16 Αυγούστου ώρα 08:05 μέχρι την Πέμπτη 16 Αυγούστου ώρα 11:36.
Το άτομο που έχει αυτή τη διέλευση νιώθει πάρα πολύ άγχος, έχει πολλά νεύρα, όλα του φταίνε και πιστεύει ότι δεν μπορεί να βρει διεξόδους και να εκτονωθεί. Μία καλή αντίδραση είναι η σκληρή δουλειά, κατά προτίμηση χειρονακτική. Επίσης, η έντονη γυμναστική είναι το φάρμακο αυτής της όψης, γιατί βοηθά στην εκτόνωση και στην καλή κυκλοφορία. Η διέλευση αυτή προκαλεί πολλά νεύρα και την τάση να φερθούμε με οργή στους άλλους, σα να θέλουμε να τους εκδικηθούμε. Επειδή οι κινήσεις μας, όταν δεχόμαστε αυτή τη διέλευση, είναι πολύ νευρικές, μπορεί να έχουμε ατυχήματα, καψίματα ή κοψίματα με αιχμηρά
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Ιανουαρίου και από 22 έως 24 Οκτωβρίου.

Πέμπτη 16 Αυγούστου 11:53
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΣΚΟΡΠΙΟΥ θα βρίσκεται από Πέμπτη 16 Αυγούστου 11:53 μέχρι το Σάββατο 18 Αυγούστου ώρα 19:43.
Η Σελήνη στο Σκορπιό σηματοδοτεί την ένταση από πάθος, από ενθουσιασμό, από θλίψη ή από συγκίνηση.. Επιθυμούμε να φτάσουμε στο βάθος των καταστάσεων, και με το ένστικτο μας διακρίνουμε και όσα είναι καλά κρυμμένα. Η Σελήνη στο Σκορπιό, μας προτρέπει να αποκαλύψουμε τη δύναμή μας και για να απαλλαγούμε από παλιούς φόβους και κακές συνήθειες. Η Σελήνη στο Σκορπιό ευνοεί: τα λογιστικά, τα ζητήματα στενών σχέσεων, την έρευνα, την αυτογνωσία και μας βοηθάει στο να απαλλαγούμε από παλιές καταστάσεις.

Πέμπτη 16 Αυγούστου 12:07
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 15° 40' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 0° 40' ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 16 Αυγούστου ώρα 10:16 μέχρι την Πέμπτη 16 Αυγούστου ώρα 13:47.
Στο διάστημα που πραγματοποιείται αυτή η όψη, ενδεχομένως να πάρουν άσχημες διαστάσεις κάποια ζητήματα, με αποτέλεσμα να ζημιωθείς υλικά και ηθικά. Μπορεί κάποιοι άνθρωποι, να μην τηρήσουν τις υποσχέσεις τους ή μπορεί να προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν. Η λύτρωση, τις περισσότερες φορές, βρίσκεται στο διαλογισμό. Διότι έτσι επιτυγχάνεις την ψυχική σου αποτοξίνωση, χωρίς να ψάχνεις για τεχνικές μεθόδους , που μόνο ζημιά σωματική και πνευματική θα σου προσφέρουν τελικά. Αναζήτησε λοιπόν, την ηρεμία σου, μέσα από το συμβολικό κόσμο της μεταφυσικής.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 4 έως 6 Μαρτίου και από 23 έως 25 Οκτωβρίου.

Πέμπτη 16 Αυγούστου 15:27
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 2° 31' ΤΑΥΡΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 2° 31' ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 16 Αυγούστου ώρα 13:36 μέχρι την Πέμπτη 16 Αυγούστου ώρα 17:07.
Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 23 έως 25 Απριλίου και από 25 έως 27 Οκτωβρίου.

Πέμπτη 16 Αυγούστου 16:06
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 2° 53' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 2° 53' ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 16 Αυγούστου ώρα 14:15 μέχρι την Πέμπτη 16 Αυγούστου ώρα 17:46.
Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 24 έως 26 Δεκεμβρίου και από 25 έως 27 Οκτωβρίου.

Παρασκευή 17 Αυγούστου 05:15
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 10° 6' ΖΥΓΟΥ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 10° 5' ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 17 Αυγούστου ώρα 03:24 μέχρι την Παρασκευή 17 Αυγούστου ώρα 06:55.
Στο χρονικό αυτό διάστημα, θα εκδηλώνεται, η συναισθηματική σας πλευρά, εκείνη που επιμελώς κρύβατε από τους άλλους.  Οι σχέσεις με τους δικούς σας ισχυροποιούνται.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 2 έως 4 Οκτωβρίου και από 2 έως 4 Νοεμβρίου.

Παρασκευή 17 Αυγούστου 08:18
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΕΡΜΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 11° 45' ΛΕΟΝΤΑ και του ΕΡΜΗ στις 11° 45' ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 17 Αυγούστου ώρα 06:27 μέχρι την Παρασκευή 17 Αυγούστου ώρα 09:58.
Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση, με την επίδραση αυτής της όψης, και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 3 έως 5 Αυγούστου και από 3 έως 5 Νοεμβρίου.

Παρασκευή 17 Αυγούστου 15:06
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΣΥΝΟΔΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 15° 24' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΔΙΑ στις 15° 24' ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 17 Αυγούστου ώρα 13:15 μέχρι την Παρασκευή 17 Αυγούστου ώρα 16:46.
 Όψη που φέρνει καλοτυχία. Οι ευκαιρίες ου παρουσιάζονται είναι πολύ αξιόλογες. Ο Δίας με αυτή την όψη χαρίζει στο άτομο την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Η βοήθεια έρχεται από όλες
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 9 Νοεμβρίου.

Παρασκευή 17 Αυγούστου 15:32
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 15° 38' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 15° 38' ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 17 Αυγούστου ώρα 13:41 μέχρι την Παρασκευή 17 Αυγούστου ώρα 17:12.
Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 4 έως 6 Μαρτίου και από 7 έως 9 Νοεμβρίου.

Παρασκευή 17 Αυγούστου 19:40
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 2° 51' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 17° 51' ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 17 Αυγούστου ώρα 17:49 μέχρι την Παρασκευή 17 Αυγούστου ώρα 21:20.
Το βασικότερο μειονέκτημα, αυτής της πλανητικής σχέσης, είναι ότι γίνεσαι υποχρεωτικά δέσμιος κάποιων καταστάσεων. Επίσης, συχνά, υπάρχει η παρέμβαση τρίτων στις υποθέσεις σου, οι οποίοι εμποδίζουν την ομαλή εξέλιξη ζητημάτων που έχουν άμεσο ενδιαφέρον για σένα. Άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας ή και ανώτεροι ιεραρχικά στον επαγγελματικό και κοινωνικό χώρο, ενδεχομένως να θελήσουν να σου επιβληθούν, οπότε και θ’ αντιδράσεις. Επίσης, αυτή η εποχή θεωρείται δύσκολη επειδή, συχνά, βρίσκεσαι αμφιταλαντευόμενος ως προς τις αποφάσεις που πρέπει να πάρεις, κυρίως για ζητήματα που δε δέχονται αναβολή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 24 έως 26 Δεκεμβρίου και από 9 έως 11 Νοεμβρίου.

Παρασκευή 17 Αυγούστου 22:12
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 19° 12' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 19° 12' ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 17 Αυγούστου ώρα 20:21 μέχρι την Παρασκευή 17 Αυγούστου ώρα 23:52.
Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Ιανουαρίου και από 11 έως 13 Νοεμβρίου.

Σάββατο 18 Αυγούστου 07:25
ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΜΗ - Πριν γίνει Ορθόδρομος.
Η στάση του ΕΡΜΗ πριν ο πλανήτης γίνει Ορθόδρομος, έχει διάρκεια από Σάββατο 18 Αυγούστου 07:25 μέχρι την Δευτέρα 20 Αυγούστου ώρα 07:24 και γίνεται στις 11º36' Λέοντα.
Κατά την περίοδο των δύο αυτών ημερών που ακολουθεί, θέματα σχετικά με αυτά που δημιούργησε ο ανάδρομος Ερμής, καθυστερήσεις, ασυνεννοησίες κλπ θα αρχίζουν να μας εγκαταλείπουν  με αργούς ρυθμούς.   

Σάββατο 18 Αυγούστου 09:48
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΣΕΛΗΝΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 25° 20' ΛΕΟΝΤΑ και της ΣΕΛΗΝΗΣ στις 25° 19' ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 18 Αυγούστου ώρα 07:57 μέχρι το Σάββατο 18 Αυγούστου ώρα 11:28.
Η διάθεση του ατόμου είναι άσχημη, δε θέλει να βρίσκεται με πολύ κόσμο και νιώθει πολύ κουρασμένο. Με τέτοια διέλευση, το άτομο πρέπει να φροντίζει να ξεκουράζεται και να μη φορτώνει ιδιαίτερα το πρόγραμμά του.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 17 έως 19 Αυγούστου και από 17 έως 19 Νοεμβρίου.

Σάββατο 18 Αυγούστου 11:40
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 11° 18' ΖΥΓΟΥ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 26° 18' ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 18 Αυγούστου ώρα 09:49 μέχρι το Σάββατο 18 Αυγούστου ώρα 13:20.
Η διάθεση σου μπορεί να 'ναι μελαγχολική ακόμα και χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Το καλύτερο, λοιπόν, που έχεις να κάνεις είναι να μείνεις στο σπίτι σου. Αν εργάζεσαι, μετά τη δουλειά αναπαύσου και ασχολήσου μόνο  με τον εαυτό σου.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 4 έως 6 Οκτωβρίου και από 18 έως 20 Νοεμβρίου.

Σάββατο 18 Αυγούστου 17:07
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 29° 9' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΑΡΗ στις 29° 9' ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 18 Αυγούστου ώρα 15:16 μέχρι το Σάββατο 18 Αυγούστου ώρα 18:47.
Η διάθεση είναι πολύ καλή και το άτομο που δέχεται τη διέλευση έχει έντονη την επιθυμία να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Ιανουαρίου και από 21 έως 23 Νοεμβρίου.

Σάββατο 18 Αυγούστου 18:36
ΕΡΜΗΣ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΕΡΜΗ στον ζωδιακό θα είναι στις 11º33' Λέοντα  και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 11º33' Ζυγού
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 18 Αυγούστου ώρα 02:00 μέχρι την Κυριακή 19 Αυγούστου ώρα 13:00.
Η καλή διάθεση και η ηρεμία χαρακτηρίζουν τα άτομα που δέχονται αυτές τις όψεις από τη διέλευση της Αφροδίτης. Οι φιλικές συζητήσεις και οι ευχάριστες παρέες θα δώσουν ακόμη μεγαλύτερη χαρά.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 3 έως 5 Αυγούστου και από 4 έως 6 Οκτωβρίου.

Σάββατο 18 Αυγούστου 19:44
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟΞΟΤΗ
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΤΟΞΟΤΗ θα βρίσκεται από Σάββατο 18 Αυγούστου 19:44 μέχρι την Τρίτη 21 Αυγούστου ώρα 06:59.
Η Σελήνη στον Τοξότη είναι αισιόδοξη και γεμάτη από ζωντάνια. Αναζητούμε την αλήθεια και είμαστε έτοιμοι να ακολουθήσουμε ένα νέο μοντέλο ζωής ή ένα νέο όραμα. Δεν μας ενδιαφέρουν και πολύ οι λεπτομέρειες, αντίθετα  επικεντρωνόμαστε στη γενική θεώρηση των πραγμάτων. Νέες εμπειρίες και περιπέτειες μας συγκινούν. Η Σελήνη στον Τοξότη ευνοεί: περιπετειώδεις και ανάλαφρες δραστηριότητες, ταξίδια, τριτοβάθμια εκπαίδευση, ξεκινήματα γραπτών για δημοσίευση, διαφήμιση, αθλητισμό, άθληση.

Σάββατο 18 Αυγούστου 23:35
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 2° 30' ΤΑΥΡΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 2° 30' ΤΟΞΟΤΗ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 18 Αυγούστου ώρα 21:44 μέχρι την Κυριακή 19 Αυγούστου ώρα 01:15.
Δεν είναι κατάλληλο το διάστημα που επηρεάζεται απ' αυτή τη διέλευση να πραγματοποιήσεις αλλαγές. Από το γεγονός και μόνο ότι θα βρίσκεσαι πολύ συχνά σε κατάσταση νευρικότητας, ανησυχίας κι έλλειψης ικανοποίησης, μπορεί να προκαλέσεις δυσάρεστες καταστάσεις. Ή, εφόσον αποφασίσεις να κάνεις κάποια αλλαγή, να μην καταφέρεις τελικά να την οριστικοποιήσεις. Ίσως χρειαστεί να ξαναγυρίσεις στα παλιά ή να ξανακάνεις κι άλλη αλλαγή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 23 έως 25 Απριλίου και από 24 έως 26 Νοεμβρίου.

Κυριακή 19 Αυγούστου 00:11
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 2° 49' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 2° 49' ΤΟΞΟΤΗ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 18 Αυγούστου ώρα 22:20 μέχρι την Κυριακή 19 Αυγούστου ώρα 01:51.
Είναι απαραίτητο αυτό το διάστημα, να τα βρείτε με τον εαυτό σας και ν’ αποσυρθείτε για λίγο από τον κοινωνικό σας περίγυρο.  Αυτό θα χαρίσει ισορροπία στην εσωτερική σας διάθεση.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 24 έως 26 Δεκεμβρίου και από 24 έως 26 Νοεμβρίου.

Κυριακή 19 Αυγούστου 02:50
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 19° 11' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 4° 11' ΤΟΞΟΤΗ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 19 Αυγούστου ώρα 00:59 μέχρι την Κυριακή 19 Αυγούστου ώρα 04:30.
Στη διάρκεια, που ο Πλούτωνας επηρεάζει τον ήλιο σου, με την όψη του μισού τετραγώνου, ενδεχομένως να βρεθείς στη δύσκολη θέση για κάποια απόφαση που πρέπει να πάρεις. Επίσης για τη διαλεύκανση ενός ζητήματος, που είχε μείνει σε εκκρεμότητα για πολύ καιρό. Πάντως, μην αποφασίσεις να στείλεις τελεσιγραφικά σε κανέναν τις αποφάσεις σου, αν προηγουμένως δεν έχεις εξαντλήσει κάθε όριο ανοχής. Πολλές φορές, η πλουτώνια επιρροή, σου αφαιρεί τη διάθεση για συνεργασία   ενώ αντίθετα, αυτό πρέπει να κάνεις   και έτσι δημιουργούνται προβλήματα. Μπορείς όμως να βρεις λύσεις στα προβλήματά σου προσεγγίζοντας τους άλλους, με την προοπτική να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις, για τη διαφορά που υπάρχει ανάμεσά σας.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Ιανουαρίου και από 26 έως 28 Νοεμβρίου.

Κυριακή 19 Αυγούστου 10:44
ΔΙΑΣ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΔΙΑ στον ζωδιακό θα είναι στις 15º36' Σκορπιού  και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 15º36' Ιχθύων
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 13 Αυγούστου ώρα 14:00 μέχρι την Παρασκευή 24 Αυγούστου ώρα 18:00.
Η διάθεση για πιο εκλεπτυσμένες πνευματικές αναζητήσεις γίνεται πιο έντονη. Η φαντασία, ο ιδεαλισμός και η καλοσυνάτη διάθεσή σας μπορούν να φέρουν δημοτικότητα και κύρος. Ακόμη, καλή τύχη μπορεί να αναμένεται σε οικονομικά εγχειρήματα που κατευθύνονται από τη διαίσθηση. Γενικά, υπάρχει αισιοδοξία, γενναιοδωρία, αναγνώριση και πλεονεκτήματα χωρίς μεγάλη προσπάθεια.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 9 Νοεμβρίου και από 4 έως 6 Μαρτίου.

Κυριακή 19 Αυγούστου 17:13
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΕΡΜΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 11° 32' ΛΕΟΝΤΑ και του ΕΡΜΗ στις 11° 32' ΤΟΞΟΤΗ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 19 Αυγούστου ώρα 15:22 μέχρι την Κυριακή 19 Αυγούστου ώρα 18:53.
Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 3 έως 5 Αυγούστου και από 3 έως 5 Δεκεμβρίου.

Κυριακή 19 Αυγούστου 19:13
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 12° 33' ΖΥΓΟΥ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 12° 33' ΤΟΞΟΤΗ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 19 Αυγούστου ώρα 17:22 μέχρι την Κυριακή 19 Αυγούστου ώρα 20:53.
Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Οκτωβρίου και από 4 έως 6 Δεκεμβρίου.

Κυριακή 19 Αυγούστου 22:06
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 29° 1' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΑΡΗ στις 14° 1' ΤΟΞΟΤΗ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 19 Αυγούστου ώρα 20:15 μέχρι την Κυριακή 19 Αυγούστου ώρα 23:46.
Το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της όψης είναι η βιασύνη, η απερισκεψία και η τάση που θα έχεις για καβγάδες. Έτσι, εύκολα μπορεί να υποθέσει κανείς ότι μέσα από αυτό το κλίμα μπορεί να προκληθούν ζημιές και ατυχήματα ανεξάρτητα της μικρής σοβαρότητας που θα έχουν. Επίσης τόσο εσύ όσο και κάποιος άλλος μπορεί να εμπλακείτε σε ανταγωνιστικές δραστηριότητες. Για να μη συμβούν όλα αυτά βρες μία απασχόληση για την οποία θα χρειαστεί να καταβάλεις ιδιαίτερες προσπάθειες.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Ιανουαρίου και από 5 έως 7 Δεκεμβρίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου