Σάββατο 18 Αυγούστου 2018

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 20 έως 26 Αυγούστου 2018 από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ



ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
20 έως 26 Αυγούστου 2018
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ
Εάν υπάρχουν κρυφές σχέσεις τώρα βγαίνουν στο προσκήνιο και δυναμώνουν. Παρά όλα αυτά το διάστημα αυτό μπορεί να δώσει πολλές απογοητεύσεις και περιορισμούς. Παράλληλα ίσως  χρειαστεί να βοηθήσετε άτομο που βρίσκεται απομονωμένο εξ αιτίας  κάποιας στενοχώριας ή ασθένειας. Η  σύνοδος της Σελήνη με τον Άρη – τον πλανήτη σας- σε άσχημη γωνία με τον πλανήτη Ουρανό μπορεί την Πέμπτη να σας δημιουργήσει κάποιες δύσκολες ξαφνικές καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Είναι μια περίοδος που δεν θα μπορέσετε να μείνετε απαθείς.  Θα βρίσκεστε συνεχώς σε κίνηση και σε ένα γρήγορο ρυθμό, προσπαθώντας να τα προλάβετε όλα.  Πάνω στη βιασύνη σας μπορεί να κάνετε σημαντικά λάθη.  Γι αυτό καλύτερα, μην παίρνετε τώρα μεγάλες αποφάσεις. Η τύχη σας χαμογελάει και ευνοείστε στα τυχερά παιχνίδια, όταν αυτά παίζονται με μέτρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η αγάπη και η ομορφιά παίζουν μεγάλο ρόλο στη ζωή σας τώρα.  Είναι η κατάλληλη εποχή να αποδώσετε τα συναισθήματα σας στους ανθρώπους που αγαπάτε. Η αισθητική σας θα βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα και είναι πιθανόν να θελήσετε να κάνετε αλλαγές στο περιβάλλον σας. Θα αποκτήσετε νέες φιλοδοξίες και πιστεύω,

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ένταση στη ζωή σας προβλέπεται αυτήν την εβδομάδα, ακόμα και  συγκρούσεις  μεταξύ  των απαιτήσεων  της  δουλειάς  και  των  προσωπικών  σας  αναγκών. Συναισθηματικές και άλλες  εμπλοκές  που δεν είχατε ή που δεν έχετε ξεδιαλύνει, βγαίνουν στο προσκήνιο, απαιτώντας από μέρους σας συμβιβασμούς. Κάποια πονηρή πλευρά του χαρακτήρα σας ίσως βγει προς τα έξω και  μπερδέψει περισσότερο τα πράγματα. Περιορίστε την.

ΛΕΩΝ
Η ανυπομονησία και η βιασύνη που θα σας διακατέχει δεν θα σας εξυπηρετεί σε τίποτα. Το μυαλό σας θα δουλεύει σε βάθος και θα εξετάζει τα πάντα, με αποτέλεσμα να μπερδεύεστε σε πολύ απλά θέματα. Οι χωρίς νόημα συζητήσεις θα σας εκνευρίζουν πολύ. Η συμβουλή μου γι’ αυτό το διάστημα είναι να ακολουθείτε  τα γεγονότα και να μην τρέχετε με τον νου σας μπροστά από αυτά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η διάθεση σας να δείτε τη ζωή από την εύθυμη όψη, θα δημιουργεί αρνητική ατμόσφαιρα για τα επαγγελματικά σας.  Πράγματι θα προτιμάτε να αστειεύεστε, να διασκεδάζετε, παρά να ασχολείστε σοβαρά με τη δουλειά.  Θα ήταν λοιπόν καλύτερο να αναβάλετε σοβαρές συμφωνίες ή άλλες πράξεις που θα έχουν μελλοντικές συνέπειες. Αποφύγετε καταχρήσεις για το καλό της υγείας σας.

ΖΥΓΟΣ
Η εβδομάδα αυτή περιορίζει τις νέες ευκαιρίες και αν μερικές από αυτές προκύψουν ίσως δεν θα διατηρηθούν στο μέλλον. Όσες όμως προέκυψαν τις περασμένες εβδομάδες  θα καθυστερήσουν αλλά θα ευνοηθούν. Στον συναισθηματικό σας τομέα θα πρέπει να είσθε επιφυλακτικοί. Οι σχέσεις σας με άτομα του στενού σας περιβάλλοντος θα πρέπει να προσεχθούν πολύ. Ρίξτε τους τόνους σας και φροντίστε να επέλθει κλίμα αλληλοκατανόησης σ’ αυτές. Και στον ερωτικό τομέα θα χρειασθούν κάποιες υποχωρήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εποχή αυτή χρειάζεται σύνεση,  γιατί τρίτοι μπορούν να ανατρέψουν τα σχέδιά σας, ή ακόμα, κάποιοι να δουλέψουν εναντίον σας. Στο διάστημα αυτό μπορεί να δημιουργηθούν γκρίνιες, ζήλιες και κακίες. Το στρες σας, θα είναι ανεβασμένο, για θέματα που σας απασχολούν. Ξεκαθαρίσετε προβληματικές καταστάσεις και εστιάστε τα ενδιαφέροντα σας, σε πράγματα που σας αρέσουν και σας γεμίζουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η περίοδος αυτή θα  σας κάνει πιο δραστήριους, πιο ριψοκίνδυνους αλλά και πιο επιθετικούς με συνεργάτες και ανθρώπους του άμεσου περιβάλλοντός σας. Προσέξτε ιδιαίτερα μην μπλεχθείτε σε καυγάδες και λογομαχίες.  Αφήστε τους υψηλούς τόνους και εκτονωθείτε στην δημιουργία. Οι παλιές φιλίες, συνεργασίες και σχέσεις μπορεί να σας κλονίσουν με αποτέλεσμα να ψάχνετε κάπου για ν’ ακουμπήσετε

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η συμπεριφορά σας θα γοητεύσει άτομα του επαγγελματικού σας χώρου αλλά προσπαθήστε να μην σας καταλάβει ματαιοδοξία. Κάποια άτομα θα έχουν αρνητικές επιπτώσεις επάνω σας  κάνοντάς σας να αισθάνεστε κουρασμένοι. Αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον σύντροφο σας και συζητήστε μαζί τα κοινά σας θέματα. Ενδιαφερθείτε τώρα για την σωματική σας υγεία και για μια ισορροπημένη δίαιτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα αναθεωρήσετε αυτές τις μέρες πολλές φιλικές σχέσεις , που όχι μόνον δεν σας προσέφεραν τίποτε αλλά αντίθετα στάθηκαν εμπόδιο στην ζωή σας. Απομακρύνοντας κάποια άτομα από κοντά σας, κάποια άλλα νέα έρχονται να καλύψουν το κενό τους. Να είστε προσεκτικοί με αυτά τα άτομα, οι άνθρωποι πρωτοεμφανίζουν, το καλό τους το πρόσωπο.. Παλαιοί στόχοι εγκαταλείπονται  και νέοι δημιουργούνται.

ΙΧΘΥΕΣ
Θα είστε τώρα, αποφασισμένοι να δράσετε πάνω σε καθυστερημένες υποθέσεις.. Θα  αισθάνεστε ανεβασμένοι και η ενέργειά σας θα ρέει ομαλά. Τώρα μπορείτε να επιτύχετε τους στόχους σας με περισσότερη ευκολία από ότι συνήθως. Αντιμετωπίσετε αντιπάλους, και ανταγωνιστές σας με διπλωματικό τρόπο. Στον ερωτικό σας τομέα τολμήστε, και  βάλτε τέλος στα αδιέξοδα.


ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ
20 έως 26 Αυγούστου 2018
από τον Δρ. Δημήτρη Παπέϋ

Δευτέρα 20 Αυγούστου 01:12
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 15° 35' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 15° 35' ΤΟΞΟΤΗ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 19 Αυγούστου ώρα 23:21 μέχρι την Δευτέρα 20 Αυγούστου ώρα 02:52.
Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται ζημιές από αμέλεια, που προκαλούν έξοδα.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 4 έως 6 Μαρτίου και από 7 έως 9 Δεκεμβρίου.

Δευτέρα 20 Αυγούστου 01:22
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 15° 40' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΔΙΑ στις 15° 40' ΤΟΞΟΤΗ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 19 Αυγούστου ώρα 23:31 μέχρι την Δευτέρα 20 Αυγούστου ώρα 03:02.
Στο χρονικό αυτό διάστημα, οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν την τάση να προσφέρουν ότι μπορούν και να προσκαλούν άτομα στο σπίτι τους, κάνοντας τις κοινωνικές τους σχέσεις πιο θερμές.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 9 Νοεμβρίου και από 7 έως 9 Δεκεμβρίου.

Δευτέρα 20 Αυγούστου 04:59
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 2° 30' ΤΑΥΡΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 17° 29' ΤΟΞΟΤΗ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 20 Αυγούστου ώρα 03:08 μέχρι την Δευτέρα 20 Αυγούστου ώρα 06:39.
Δεν είναι κατάλληλο το διάστημα που επηρεάζεται απ' αυτή τη διέλευση να πραγματοποιήσεις αλλαγές. Από το γεγονός και μόνο ότι θα βρίσκεσαι πολύ συχνά σε κατάσταση νευρικότητας, ανησυχίας κι έλλειψης ικανοποίησης, μπορεί να προκαλέσεις δυσάρεστες καταστάσεις. Ή, εφόσον αποφασίσεις να κάνεις κάποια αλλαγή, να μην καταφέρεις τελικά να την οριστικοποιήσεις. Ίσως χρειαστεί να ξαναγυρίσεις στα παλιά ή να ξανακάνεις κι άλλη αλλαγή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 23 έως 25 Απριλίου και από 9 έως 11 Δεκεμβρίου.

Δευτέρα 20 Αυγούστου 07:25
ΕΡΜΗΣ σε Ορθή πορεία.
Ο ΕΡΜΗΣ σε Ορθή πορεία, βρίσκεται από  Δευτέρα 20 Αυγούστου 07:25 μέχρι την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου ώρα 03:33, μεταξύ των ζωδιακών μοιρών 11º36' Λέοντα και 13º25' Τοξότη.
Αν εξαιρέσουμε τις περιόδους που ο Ερμής θα σχηματίζει άσχημες πλανητικές όψεις  με  άλλους πλανήτες, η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για πνευματική επικοινωνία, υπογραφή συμβολαίων και συμβάσεων, για το εμπόριο, για καλές σχέσεις με αδέλφια και συγγενείς και γενικά για  θέματα που εξουσιάζει ο εγκεφαλικός πλανήτης Ερμής.

Δευτέρα 20 Αυγούστου 08:17
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 19° 9' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 19° 9' ΤΟΞΟΤΗ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 20 Αυγούστου ώρα 06:26 μέχρι την Δευτέρα 20 Αυγούστου ώρα 09:57.
Το μικρό αυτό χρονικό διάστημα σας δίνει τη δυνατότητα να αναθεωρήσετε κάποια συναισθηματικά σας θέματα, που χρειάζονται κάποια διόρθωση ή αλλαγή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Ιανουαρίου και από 10 έως 12 Δεκεμβρίου.

Δευτέρα 20 Αυγούστου 23:23
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΕΡΜΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 11° 42' ΛΕΟΝΤΑ και του ΕΡΜΗ στις 26° 42' ΤΟΞΟΤΗ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 20 Αυγούστου ώρα 21:32 μέχρι την Τρίτη 21 Αυγούστου ώρα 01:03.
Όταν από τις συζητήσεις σου βλέπεις ότι δεν υπάρχει ταύτιση απόψεων, δε σε συμφέρει να νευριάσεις. Προσπάθησε με τα επιχειρήματά σου να πείσεις τους άλλους.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 3 έως 5 Αυγούστου και από 18 έως 20 Δεκεμβρίου.

Τρίτη 21 Αυγούστου 01:46
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΣΕΛΗΝΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 27° 54' ΛΕΟΝΤΑ και της ΣΕΛΗΝΗΣ στις 27° 53' ΤΟΞΟΤΗ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 20 Αυγούστου ώρα 23:55 μέχρι την Τρίτη 21 Αυγούστου ώρα 03:26.
Είναι μια άριστη διέλευση, που δίνει ζωτικότητα και καλή διάθεση στο άτομο και το κάνει πολύ γοητευτικό. Ιδανική διέλευση για διεκπεραιώσεις εκκρεμοτήτων που αφορούν σε επαγγελματικά θέματα. Επίσης, για όσους κάνουν επαγγέλματα που θέλουν δημοσιότητα, είναι ιδανική διέλευση για να παρουσιαστούν στο κοινό.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 20 έως 22 Αυγούστου και από 19 έως 21 Δεκεμβρίου.

Τρίτη 21 Αυγούστου 03:47
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 28° 54' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΑΡΗ στις 28° 53' ΤΟΞΟΤΗ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 21 Αυγούστου ώρα 01:56 μέχρι την Τρίτη 21 Αυγούστου ώρα 05:27.
Αποφύγετε αυτό το χρονικό διάστημα το ανταγωνιστικό σας πνεύμα.  Δείξτε υπομονή και μην εκπλήσσεστε με τον εαυτό σας, αν βγάζει περισσότερο θυμό και απογοήτευση.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Ιανουαρίου και από 20 έως 22 Δεκεμβρίου.

Τρίτη 21 Αυγούστου 07:00
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΑΙΓΟΚΕΡΩ θα βρίσκεται από Τρίτη 21 Αυγούστου 07:00 μέχρι την Πέμπτη 23 Αυγούστου ώρα 19:54.
Με την Σελήνη στον  Αιγόκερω,  θα νιώθουμε την ανάγκη για τον σχεδιασμό των μελλοντικών μας κινήσεων.. Κίνητρό μας θα είναι η επιθυμία για επιτυχία και αναγνώριση. Θα είμαστε πολυμήχανοι και δεν σπαταλάμε τζάμπα το χρόνο μας. Η Σελήνη στον Αιγόκερω ευνοεί: μακροπρόθεσμες δραστηριότητες που αποδίδουν αργά αλλά σταθερά αποτελέσματα, επίλυση πρακτικών ζητημάτων, θέματα καριέρας, κατάστρωση επαγγελματικών σχεδίων και πρακτικές επενδύσεις.

Τρίτη 21 Αυγούστου 07:39
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 15° 49' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΔΙΑ στις 0° 49' ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 21 Αυγούστου ώρα 05:48 μέχρι την Τρίτη 21 Αυγούστου ώρα 09:19.
Ίσως αυτή η διέλευση να σου φέρει ένα δώρο ή να σου εκπληρώσει μία σου επιθυμία, να δημιουργήσεις μία ευνοϊκή σχέση, να κάνεις ένα ευχάριστο ταξίδι κ.α. Όμως, μια εσωτερική παρόρμηση σε ωθεί σε μία συμπεριφορά συχνά ασυμβίβαστη με τα δεδομένα που υπάρχουν. Στην αυτό έκφραση σου παρατηρείται μια αβεβαιότητα αλλά και πληθωρικότητα, πράγματα μεταξύ τους ασυμβίβαστα. Και αυτό μπορεί να δημιουργήσει την εντύπωση στους γύρω σου ότι είσαι ένα απερίσκεπτο άτομο. Συχνά παρατηρείται και η τάση της σπατάλης, με αγορές ειδών πολυτελείας που σε τελευταία ανάλυση,  μπορεί να χρειαστεί να τα επιστρέψεις επειδή δεν ταιριάζουν με το χώρο ή εξαιτίας ελαττώματος που παρουσιάζουν. Και όλα αυτά, επειδή παρασύρεσαι από έναν ενθουσιασμό της στιγμής.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 9 Νοεμβρίου και από 22 έως 24 Δεκεμβρίου.

Τρίτη 21 Αυγούστου 11:01
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 2° 29' ΤΑΥΡΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 2° 29' ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 21 Αυγούστου ώρα 09:10 μέχρι την Τρίτη 21 Αυγούστου ώρα 12:41.
Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 23 έως 25 Απριλίου και από 23 έως 25 Δεκεμβρίου.

Τρίτη 21 Αυγούστου 11:33
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΣΥΝΟΔΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 2° 45' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 2° 45' ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 21 Αυγούστου ώρα 09:42 μέχρι την Τρίτη 21 Αυγούστου ώρα 13:13.
Η κούραση, οι πολλές ευθύνες και η σκληρή δουλειά είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της διέλευσης. Ωστόσο, το άτομο θα έχει σταθερή εξέλιξη, παρότι θα είναι πολύ αργή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 24 έως 26 Δεκεμβρίου.

Τετάρτη 22 Αυγούστου 01:52
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στον ζωδιακό θα είναι στις 28º49' Λέοντα  και του ΑΡΗ στις 28º49' Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 21 Αυγούστου ώρα 09:00 μέχρι την Τετάρτη 22 Αυγούστου ώρα 19:00.
Ξαφνικά, και ενώ εσύ κάνεις τις απαιτούμενες προσπάθειες για να προωθήσεις ένα σχέδιο σου, παρεμβαίνει κάποιος τρίτος και ανατρέπεται. Έτσι, μπορούμε να πούμε ότι ο εκνευρισμός σου θα είναι δικαιολογημένος, αλλά με το να χάσεις την ψυχραιμία σου δεν κερδίζεις τίποτα. Εκείνο, λοιπόν, που μπορείς να κάνεις τώρα είναι ν' αλλάξεις τρόπο δράσης και να χρησιμοποιήσεις άλλες τεχνικές.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 21 έως 23 Αυγούστου και από 11 έως 13 Ιανουαρίου.

Τετάρτη 22 Αυγούστου 06:29
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΕΡΜΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 12° 5' ΛΕΟΝΤΑ και του ΕΡΜΗ στις 12° 5' ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 22 Αυγούστου ώρα 04:38 μέχρι την Τετάρτη 22 Αυγούστου ώρα 08:09.
Όταν από τις συζητήσεις σου βλέπεις ότι δεν υπάρχει ταύτιση απόψεων, δε σε συμφέρει να νευριάσεις. Προσπάθησε με τα επιχειρήματά σου να πείσεις τους άλλους.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 4 έως 6 Αυγούστου και από 1 έως 3 Ιανουαρίου.

Τετάρτη 22 Αυγούστου 10:49
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΣΕΛΗΝΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 29° 13' ΛΕΟΝΤΑ και της ΣΕΛΗΝΗΣ στις 14° 13' ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 22 Αυγούστου ώρα 08:58 μέχρι την Τετάρτη 22 Αυγούστου ώρα 12:29.
Η διάθεσή σου θα είναι υποτονική. Τα θέματα του σπιτιού κι οι άνθρωποι της οικογένειας θα σου προκαλέσουν συναισθήματα απαισιοδοξίας. Από σένα απαιτείται προσαρμοστικότητα, υπευθυνότητα κι ανεκτικότητα. Με λίγη καλή διάθεση εκ μέρους σου στις .ανάγκες κι απαιτήσεις των άλλων, η καθημερινότητα  τελικά θα κυλήσει καλά.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 21 έως 23 Αυγούστου και από 3 έως 5 Ιανουαρίου.

Τετάρτη 22 Αυγούστου 12:36
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 15° 6' ΖΥΓΟΥ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 15° 6' ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 22 Αυγούστου ώρα 10:45 μέχρι την Τετάρτη 22 Αυγούστου ώρα 14:16.
Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό μπέρδεμα είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα, αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Οκτωβρίου και από 4 έως 6 Ιανουαρίου.

Τετάρτη 22 Αυγούστου 13:27
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 15° 31' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 15° 31' ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 22 Αυγούστου ώρα 11:36 μέχρι την Τετάρτη 22 Αυγούστου ώρα 15:07.
Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 4 έως 6 Μαρτίου και από 4 έως 6 Ιανουαρίου.

Τετάρτη 22 Αυγούστου 14:21
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 15° 57' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΔΙΑ στις 15° 57' ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 22 Αυγούστου ώρα 12:30 μέχρι την Τετάρτη 22 Αυγούστου ώρα 16:01.
Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Νοεμβρίου και από 4 έως 6 Ιανουαρίου.

Τετάρτη 22 Αυγούστου 20:46
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΣΥΝΟΔΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 19° 7' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 19° 7' ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 22 Αυγούστου ώρα 18:55 μέχρι την Τετάρτη 22 Αυγούστου ώρα 22:26.
 Ένας κύκλος της ζωής σου ολοκληρώνεται. Το άτομο έχει μεγαλύτερη δύναμη και εμπειρία για τα μελλοντικά του σχέδια και την πραγματοποίηση των στόχων.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Ιανουαρίου.

Πέμπτη 23 Αυγούστου 00:09
ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στον ζωδιακό θα είναι στις 15º30' Ζυγού  και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 15º30' Ιχθύων
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 22 Αυγούστου ώρα 06:00 μέχρι την Πέμπτη 23 Αυγούστου ώρα 19:00.
Ένα κοινωνικό ή οικογενειακό ζήτημα μπορεί να σε αναστατώσει και να χάσεις, για λίγο, τη συναισθηματική σου ισορροπία. Απόφυγε, το διάστημα που πραγματοποιείται αυτή η διέλευση, να εμπλακείς σε αισθηματικές ιστορίες που μπορεί να οδηγήσουν σε σκάνδαλο και να εκτεθείς. Επίσης, απόφυγε την αντικατάσταση του ανθρώπου που συνδέεσαι μαζί του ερωτικά. Ίσως ο αντικαταστάτης, ή η αντικαταστάτρια, να' ναι άλλη μία αποτυχημένη εκλογή σου. Επίσης, το ίδιο μπορεί να συμβεί και με την διακόσμηση κάποιων χώρων, στο σπίτι ή στη δουλειά. Προτίμησε ν' ασχοληθείς με τον εξωραϊσμό τους, μετά την παρέλευση της διέλευσης. Διότι, ή μπορεί να μετανιώσεις για την αλλαγή, ή μπορεί άλλα πράγματα να παραγγέλλεις και άλλα να σου φέρνουν ή να σου φτιάχνουν οι ειδικοί.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Οκτωβρίου και από 4 έως 6 Μαρτίου.

Πέμπτη 23 Αυγούστου 07:09
Ο ΗΛΙΟΣ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥ
Ο ΗΛΙΟΣ στο ζώδιο της ΠΑΡΘΕΝΟΥ θα βρίσκεται από Πέμπτη 23 Αυγούστου 07:09 μέχρι την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου ώρα 04:54.
Πιθανόν η καθημερινότητα του ατόμου να αποκτήσει άλλους ρυθμούς, εξαιτίας των αυξημένων υποχρεώσεων που θα επωμιστεί. Επιπλέον το ενδιαφέρον του θα στραφεί και σε πιο συγκεκριμένα και εξειδικευμένα τμήματα των σχεδίων που διαμόρφωσε πριν. Πιο απλά,, οι λεπτομέρειες θα του είναι πολύ πιο σημαντικές. Δείχνει ενδιαφέρον για την υγεία του και λαμβάνει υποστήριξη από τους συντρόφους του. 

Πέμπτη 23 Αυγούστου 15:04
ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στον ζωδιακό θα είναι στις 16º05' Ζυγού  και του ΔΙΑ στις 16º05' Σκορπιού
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 22 Αυγούστου ώρα 17:00 μέχρι την Παρασκευή 24 Αυγούστου ώρα 13:00.
Την περίοδο αυτή θα εκτιμάτε περισσότερο την ποιότητα και την ευημερία, η τάση σας αυτή θα σας παρακινήσει να επεκταθείτε και να συναντήσετε νέους ανθρώπους, που θα παίξουν ενεργό ρόλο στη ζωή σας
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Οκτωβρίου και από 8 έως 10 Νοεμβρίου.

Πέμπτη 23 Αυγούστου 16:19
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΣΥΝΟΔΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 28° 43' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΑΡΗ στις 28° 43' ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 23 Αυγούστου ώρα 14:28 μέχρι την Πέμπτη 23 Αυγούστου ώρα 17:59.
Η διάθεση είναι λίγο άσχημη και οι τάσεις του ατόμου είναι εριστικές. Ωστόσο, μ’ αυτή τη διέλευση έχουμε την ευκαιρία να διεκπεραιώσουμε πολλές εκκρεμότητες της καθημερινότητας και μάλιστα πράγματα που σε άλλες φάσεις μας φαίνονται αρκετά επίπονα. Σ’ αυτήν την περίπτωση η έντονη δράση εκτονώνει και δε χρειάζονται οι διαπληκτισμοί για την εκτόνωση. Τα νεύρα και οι εκνευρισμοί είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της όψης, που για να αντιμετωπιστεί, χρειάζεται να είμαστε διαρκώς απασχολημένοι με κάτι, ώστε να εκτονώνουμε εκεί τη δράση μας.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Ιανουαρίου.

Πέμπτη 23 Αυγούστου 19:55
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 15° 29' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 0° 29' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 23 Αυγούστου ώρα 18:04 μέχρι την Πέμπτη 23 Αυγούστου ώρα 21:35.
Ο Ποσειδώνας ως εκφραστής του ονείρου, σ' αυτή τη φάση της ζωής σου, μπορεί να σου προσδώσει μια αόριστη ανησυχία. Έτσι καθετί καινούργιο, που ξεκινάει τώρα, θα σου προκαλεί άγχος ακριβώς επειδή θα είναι δύσκολο να προσδιορίσεις τη μελλοντική του τύχη και επειδή, τη στιγμή που θα νομίζεις ότι έχεις φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, κάτι θα στραβώνει που θα σε αναγκάζει ν' αρχίζεις πάλι από την αρχή. Γι' αυτό, προσπάθησε να είσαι επιφυλακτικός στις υποσχέσεις που σου δίνονται και στις γνωριμίες που κάνεις. Επίσης, στις συναλλαγές σου δεν αρκεί μόνο να ελέγχεις τη συμπεριφορά των άλλων, έχοντας το φόβο της εξαπάτησης, οφείλεις να είσαι και εσύ έντιμος στις δοσοληψίες σου. Κάθε παράνομη σχέση και συνεργασία μπορεί να σε μπλέξει σε περιπέτειες και τελικά να εκτεθείς. Μην ξεκινάς τίποτα καινούργιο στη δουλειά σου και, κυρίως, απόφυγε να επενδύσεις χρήματα, έστω και αν οι προϋποθέσεις που υπάρχουν σου δίνουν την εντύπωση ότι είναι άριστες. Τέλος απόφυγε τα οινοπνευματώδη και τα ηρεμιστικά. Μπορεί να νομίζεις ότι σε βοηθούν να χαλαρώνεις, ενώ στην πραγματικότητα αποκτάς μία κακή και επικίνδυνη έξη, ως προς αυτά.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 4 έως 6 Μαρτίου και από 11 έως 13 Ιανουαρίου.

Πέμπτη 23 Αυγούστου 19:55
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΥΔΡΟΧΟΟΥ θα βρίσκεται από Πέμπτη 23 Αυγούστου 19:55 μέχρι την Κυριακή 26 Αυγούστου ώρα 08:30.
Με την Σελήνη στον Υδροχόο, θα αισθανόμαστε έλξη για οτιδήποτε νέο και ασυνήθιστο, καθώς και την ανάγκη για πρόοδο. Οι αντιδράσεις μας είναι περισσότερο διανοητικές παρά συναισθηματικές, και οι σχέσεις μας με τους άλλους θα γίνονται απρόσωπες. Θα μας αρέσουν οι κοινωνικές συγκεντρώσεις, οι ανταλλαγές ιδεών και, η θεσμοθέτηση μελλοντικών μας στόχων. Η Σελήνη στον Υδροχόο ευνοεί: ασυνήθιστες δραστηριότητες, κοινωνικές επιδιώξεις, ομαδικές εργασίες και πειραματισμούς.

Πέμπτη 23 Αυγούστου 20:03
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΣΕΛΗΝΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 0° 33' ΠΑΡΘΕΝΟΥ και της ΣΕΛΗΝΗΣ στις 0° 33' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 23 Αυγούστου ώρα 18:12 μέχρι την Πέμπτη 23 Αυγούστου ώρα 21:43.
Η διάθεσή σου θα είναι υποτονική. Τα θέματα του σπιτιού κι οι άνθρωποι της οικογένειας θα σου προκαλέσουν συναισθήματα απαισιοδοξίας. Από σένα απαιτείται προσαρμοστικότητα, υπευθυνότητα κι ανεκτικότητα. Με λίγη καλή διάθεση εκ μέρους σου στις .ανάγκες κι απαιτήσεις των άλλων, η καθημερινότητα  τελικά θα κυλήσει καλά.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 23 έως 25 Αυγούστου και από 11 έως 13 Ιανουαρίου.

Πέμπτη 23 Αυγούστου 23:55
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 2° 27' ΤΑΥΡΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 2° 27' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 23 Αυγούστου ώρα 22:04 μέχρι την Παρασκευή 24 Αυγούστου ώρα 01:35.
Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 23 έως 25 Απριλίου και από 11 έως 13 Ιανουαρίου.

Παρασκευή 24 Αυγούστου 00:24
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 2° 41' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 2° 41' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 23 Αυγούστου ώρα 22:33 μέχρι την Παρασκευή 24 Αυγούστου ώρα 02:04.
Είναι απαραίτητο αυτό το διάστημα, να τα βρείτε με τον εαυτό σας και ν’ αποσυρθείτε για λίγο από τον κοινωνικό σας περίγυρο.  Αυτό θα χαρίσει ισορροπία στην εσωτερική σας διάθεση.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 24 έως 26 Δεκεμβρίου και από 11 έως 13 Ιανουαρίου.

Παρασκευή 24 Αυγούστου 22:27
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ με ΕΡΜΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 13° 33' ΛΕΟΝΤΑ και του ΕΡΜΗ στις 13° 33' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 24 Αυγούστου ώρα 20:36 μέχρι το Σάββατο 25 Αυγούστου ώρα 00:07.
Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση, με την επίδραση αυτής της όψης, και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Αυγούστου και από 1 έως 3 Φεβρουαρίου.

Σάββατο 25 Αυγούστου 02:17
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 15° 27' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 15° 27' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 25 Αυγούστου ώρα 00:26 μέχρι το Σάββατο 25 Αυγούστου ώρα 03:57.
Επωφεληθείτε από αυτή τη μικρή όψη του Ποσειδώνα και απολαύστε την μουσική της αρεσκείας σας και το περιβάλλον των ονείρων σας, βοηθώντας σας τον εαυτό σας να γεμίσει τις  πεσμένες μπαταρίες σας.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 4 έως 6 Μαρτίου και από 2 έως 4 Φεβρουαρίου.

Σάββατο 25 Αυγούστου 03:56
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 16° 16' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΔΙΑ στις 16° 16' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 25 Αυγούστου ώρα 02:05 μέχρι το Σάββατο 25 Αυγούστου ώρα 05:36.
Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Νοεμβρίου και από 3 έως 5 Φεβρουαρίου.

Σάββατο 25 Αυγούστου 06:38
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 17° 36' ΖΥΓΟΥ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 17° 36' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 25 Αυγούστου ώρα 04:47 μέχρι το Σάββατο 25 Αυγούστου ώρα 08:18.
Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 12 Οκτωβρίου και από 5 έως 7 Φεβρουαρίου.

Σάββατο 25 Αυγούστου 06:45
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 2° 40' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 17° 39' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 25 Αυγούστου ώρα 04:54 μέχρι το Σάββατο 25 Αυγούστου ώρα 08:25.
Το βασικότερο μειονέκτημα, αυτής της πλανητικής σχέσης, είναι ότι γίνεσαι υποχρεωτικά δέσμιος κάποιων καταστάσεων. Επίσης, συχνά, υπάρχει η παρέμβαση τρίτων στις υποθέσεις σου, οι οποίοι εμποδίζουν την ομαλή εξέλιξη ζητημάτων που έχουν άμεσο ενδιαφέρον για σένα. Άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας ή και ανώτεροι ιεραρχικά στον επαγγελματικό και κοινωνικό χώρο, ενδεχομένως να θελήσουν να σου επιβληθούν, οπότε και θ’ αντιδράσεις. Επίσης, αυτή η εποχή θεωρείται δύσκολη επειδή, συχνά, βρίσκεσαι αμφιταλαντευόμενος ως προς τις αποφάσεις που πρέπει να πάρεις, κυρίως για ζητήματα που δε δέχονται αναβολή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 24 έως 26 Δεκεμβρίου και από 5 έως 7 Φεβρουαρίου.

Σάββατο 25 Αυγούστου 09:35
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 19° 4' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 19° 4' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 25 Αυγούστου ώρα 07:44 μέχρι το Σάββατο 25 Αυγούστου ώρα 11:15.
Το μικρό αυτό χρονικό διάστημα σας δίνει τη δυνατότητα να αναθεωρήσετε κάποια συναισθηματικά σας θέματα, που χρειάζονται κάποια διόρθωση ή αλλαγή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 9 Ιανουαρίου και από 6 έως 8 Φεβρουαρίου.

Σάββατο 25 Αυγούστου 19:38
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στον ζωδιακό θα είναι στις 02º26' Παρθένου  και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 02º26' Ταύρου
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 25 Αυγούστου ώρα 02:00 μέχρι την Κυριακή 26 Αυγούστου ώρα 14:00.
Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.Η διέλευση αυτή αυξάνει τη διαίσθηση και δίνει έμπνευση στο άτομο. Ευνοούνται οι αλλαγές, ιδιαίτερα οι επαγγελματικές. Η διέλευση αυτή είναι πολύ καλή για την ένταξη ενός ατόμου σε οργανισμούς ή ομάδες ή σε χώρους όπου βρίσκονται πολλά άτομα. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης ευνοούνται οι ομιλίες πολιτικών αρχηγών, οι διοργανώσεις εκδηλώσεων που απαιτούν την προσέλευση πολλών ατόμων.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 25 έως 27 Αυγούστου και από 23 έως 25 Απριλίου.

Κυριακή 26 Αυγούστου 01:07
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στον ζωδιακό θα είναι στις 02º39' Παρθένου  και του ΚΡΟΝΟΥ στις 02º39' Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 25 Αυγούστου ώρα 07:00 μέχρι την Κυριακή 26 Αυγούστου ώρα 19:00.
Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 25 έως 27 Αυγούστου και από 24 έως 26 Δεκεμβρίου.

Κυριακή 26 Αυγούστου 04:47
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 28° 37' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΑΡΗ στις 28° 37' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 26 Αυγούστου ώρα 02:56 μέχρι την Κυριακή 26 Αυγούστου ώρα 06:27.
Αποφύγετε αυτό το χρονικό διάστημα το ανταγωνιστικό σας πνεύμα.  Δείξτε υπομονή και μην εκπλήσσεστε με τον εαυτό σας, αν βγάζει περισσότερο θυμό και απογοήτευση.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Ιανουαρίου και από 15 έως 17 Φεβρουαρίου.

Κυριακή 26 Αυγούστου 08:31
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΩΝ ΙΧΘΥΩΝ
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο των ΙΧΘΥΩΝ θα βρίσκεται από Κυριακή 26 Αυγούστου 08:31 μέχρι την Τρίτη 28 Αυγούστου ώρα 19:33.
Με την Σελήνη στους  Ιχθύες θα αρνούμαστε να αντιμετωπίσουμε κατά πρόσωπο την πραγματικότητα. Πρόκειται για ένα χρονικό διάστημα, στο οποίο θα κυριαρχούν,  η νοσταλγία, η τρυφερότητα, η διαίσθηση και η συμπόνια. Η Σελήνη στους Ιχθείς ευνοεί: δραστηριότητες που έχουν σχέση με τη φαντασία, μυστικιστικές ή πνευματικές αναζητήσεις, εσωτερική καλλιέργεια, μουσική, θέατρο, απομόνωση και δραστηριότητες που αφορούν το νερό.

Κυριακή 26 Αυγούστου 12:22
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 2° 25' ΤΑΥΡΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 2° 25' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 26 Αυγούστου ώρα 10:31 μέχρι την Κυριακή 26 Αυγούστου ώρα 14:02.
Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 23 έως 25 Απριλίου και από 19 έως 21 Φεβρουαρίου.

Κυριακή 26 Αυγούστου 12:48
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 2° 38' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 2° 38' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 26 Αυγούστου ώρα 10:57 μέχρι την Κυριακή 26 Αυγούστου ώρα 14:28.
Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 24 έως 26 Δεκεμβρίου και από 19 έως 21 Φεβρουαρίου.

Κυριακή 26 Αυγούστου 13:56
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ με ΣΕΛΗΝΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 3° 12' ΠΑΡΘΕΝΟΥ και της ΣΕΛΗΝΗΣ στις 3° 12' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 26 Αυγούστου ώρα 12:05 μέχρι την Κυριακή 26 Αυγούστου ώρα 15:36.
Η διάθεση δεν είναι τόσο καλή και αυτό οφείλεται κυρίως σε άτομο του άλλου φύλου. Δεν αποκλείονται κάποια οικογενειακά προβλήματα, όχι σημαντικά όμως.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 26 έως 28 Αυγούστου και από 20 έως 22 Φεβρουαρίου.

Κυριακή 26 Αυγούστου 15:09
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 18° 49' ΖΥΓΟΥ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 3° 49' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 26 Αυγούστου ώρα 13:18 μέχρι την Κυριακή 26 Αυγούστου ώρα 16:49.
Κάποια πράξη, χαρακτηριστική για την ασυνέπειά της, ίσως σε λυπήσει. Τα κοινωνικά θέματα δε θα σ' ενθουσιάζουν και η γενικότερη συναισθηματική σου κατάσταση θα είναι υποτονική. Τις ελεύθερες ώρες σου προτίμησε να τις περάσεις κοντά σε απροβλημάτιστους ανθρώπους διότι έχεις ανάγκη από ηρεμία.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Οκτωβρίου και από 21 έως 23 Φεβρουαρίου.

Κυριακή 26 Αυγούστου 15:37
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 19° 3' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 4° 3' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 26 Αυγούστου ώρα 13:46 μέχρι την Κυριακή 26 Αυγούστου ώρα 17:17.
Στη διάρκεια, που ο Πλούτωνας επηρεάζει τον ήλιο σου, με την όψη του μισού τετραγώνου, ενδεχομένως να βρεθείς στη δύσκολη θέση για κάποια απόφαση που πρέπει να πάρεις. Επίσης για τη διαλεύκανση ενός ζητήματος, που είχε μείνει σε εκκρεμότητα για πολύ καιρό. Πάντως, μην αποφασίσεις να στείλεις τελεσιγραφικά σε κανέναν τις αποφάσεις σου, αν προηγουμένως δεν έχεις εξαντλήσει κάθε όριο ανοχής. Πολλές φορές, η πλουτώνια επιρροή, σου αφαιρεί τη διάθεση για συνεργασία   ενώ αντίθετα, αυτό πρέπει να κάνεις   και έτσι δημιουργούνται προβλήματα. Μπορείς όμως να βρεις λύσεις στα προβλήματά σου προσεγγίζοντας τους άλλους, με την προοπτική να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις, για τη διαφορά που υπάρχει ανάμεσά σας.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 9 Ιανουαρίου και από 21 έως 23 Φεβρουαρίου.

Κυριακή 26 Αυγούστου 17:05
ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΗ - Πριν γίνει Ορθόδρομος.
Η στάση του ΑΡΗ πριν ο πλανήτης γίνει Ορθόδρομος, έχει διάρκεια από Κυριακή 26 Αυγούστου 17:05 μέχρι την Τρίτη 28 Αυγούστου ώρα 17:04 και γίνεται στις 28º36' Αιγόκερω.
Η περίοδος των δύο ημερών που ακολουθεί θέματα σχετικά με αυτά που δημιούργησε ο ανάδρομος Άρης, αδράνειες και εντάσεις  αρχίζουν να εκλείπουν.

Κυριακή 26 Αυγούστου 22:21
ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στον ζωδιακό θα είναι στις 19º03' Ζυγού  και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 19º03' Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 26 Αυγούστου ώρα 03:00 μέχρι την Δευτέρα 27 Αυγούστου ώρα 18:00.
Το άτομο με αυτή την επίδραση νιώθει απομονωμένο και η σχέση του δεν το ικανοποιεί και το στενοχωρεί. Η κοινωνική ζωή περιορίζεται και δεν υπάρχουν διέξοδοι, ενώ οι ανασφάλειες και οι εξαρτήσεις του ατόμου βγαίνουν στην επιφάνεια και το ταλαιπωρούν. Αν θέλετε να συντηρήσετε μια σχέση κάτω από τέτοιες συνθήκες, θα πρέπει να μάθετε να υποχωρείτε και αν δέχεστε να συμβιβαστείτε σε ορισμένα πράγματα. Επίσης, με μια τέτοια διέλευση πρέπει να προσέχετε πολύ τα οικονομικά σας, γιατί υπάρχει πιθανότητα να έχετε σημαντικές απώλειες.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 14 Οκτωβρίου και από 7 έως 9 Ιανουαρίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου