Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 27 Αυγούστου έως 2 Σεπτεμβρίου 2018 από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ



ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
27 Αυγούστου έως 2 Σεπτεμβρίου 2018
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ
Θα κυνηγάτε αυτές τις μέρες την επιτυχία, με όσα μέσα διαθέτετε με αποτέλεσμα να προκαλείτε την ενόχληση των άλλων. Αντιρρήσεις και εγωισμοί αυτόν τον καιρό μπορούν να σας κάνουν να κινηθείτε υποτονικά στον επαγγελματικό σας τομέα. Αν έρθετε πρόσωπο με πρόσωπο με ανώτερούς σας, αποφύγετε την αλαζονεία.

ΤΑΥΡΟΣ
Θα υπάρξει έντονη δραστηριότητα για συζητήσεις, νέες γνωριμίες, επικοινωνίες και ενημερώσεις. Είναι μία περίοδος που δεν θα πρέπει να δείξετε απαθείς η τύχη θα σας ευνοήσει αν δράσετε με γρήγορους ρυθμούς. Προσοχή όμως στις αποφάσεις σας, που θα πρέπει να τις επεξεργαστείτε θετικά και όχι με κυρίαρχο τον εγωισμό. Εξετάστε την πιθανότητα πως ίσως κάποιοι που ξέρουν περισσότερα από σας .

ΔΙΔΥΜΟΙ
Κάποιες δύσκολες μέρες πέρασαν αφήνοντας τις θέσεις τους σε μέρες ευκαιριών. Εκμεταλλευτείτε τες. Οι ημέρες αυτές θα κυλούν δραστήρια και με σαφείς στόχους. Έτσι μπορείτε να προωθήσετε τους επαγγελματικούς στόχους σας, ή να επιλύσετε δυσεπίλυτα προβλήματα του παρελθόντος. Όσο για την ερωτική σας τη ζωή, καλό θα είναι να τη βάλτε σε κάποια τάξη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με σταθερά και προσεκτικά βήματα στο επαγγελματικό σας τομέα θα βάλετε τις βάσεις για να αποκομίσετε σημαντικό μελλοντικό όφελος. Οι αδέσμευτοι από σας πιθανόν να κάνετε κάποια νέα ενδιαφέρουσα γνωριμία, γι’ αυτό φροντίστε να κινηθείτε μακριά από τον καναπέ του σπιτιού σας και κινηθείτε σε χώρους που επιτρέπουν τις κοινωνικές επαφές και τις γνωριμίες 

ΛΕΩΝ
Μην εμπιστεύεστε σε τρίτους τα επαγγελματικά σας σχέδια. Κάποιο δικό σας άτομο πιθανόν να σας βοηθήσει στο να ξεπεράσετε κάποια απρόβλεπτα εμπόδια και προβλήματα. Αποφύγετε τα πολλά λόγια. Δείξτε τρυφερότητα, αλλάξτε διάθεση και γενικά προσπαθήστε να έλθετε πιο κοντά στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Οι στόχοι σας τώρα χρειάζονται επανεξέταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μοναδικές ερωτικές στιγμές θα ζήσουν πολλοί από σας και θα ξεφύγουν από την πολυθρόνα του σπιτιού τους. Εννοείται πως αυτό αφορά όσους και όσους δεν έχουν ερωτικό σύντροφο ή εκείνους που ο ερωτικός τους σύντροφος δεν συγκατοικεί μαζί τους. Το διάστημα αυτό, διευρύνονται οι γνωριμίες τους, κάτι πολύ χρήσιμο για το μέλλον τους. Προσοχή στις αντιδράσεις σας επειδή τις ημέρες αυτές, θα σας εκνευρίζουν, οι έντονες συζητήσεις.

ΖΥΓΟΣ
Ξαφνική απρόκλητη πρόταση θα κάνετε ή θα σας κάνουν πάνω στον ερωτικό τομέα. Άτομο που θαυμάζατε από καιρό πιθανόν να βρίσκεται πολύ κοντά σας, φροντίστε να το κερδίσετε. Από τις ενέργειές σας εξαρτώνται πολλά. Ότι έχετε να κάνετε και αφορά καθυστερημένες καταστάσεις δραστηριοποιηθείτε και κάντε το τώρα για τον λόγο ότι στο μέλλον δεν θα σας δοθούν ανάλογες  ευκαιρίες. Πιθανές όμως αυτή την εβδομάδα είναι και οι μικρό-παρεξηγήσεις  με κοντινά σας πρόσωπα. Φροντίστε να τις αποφύγετε. Προς το τέλος της εβδομάδας προσέξτε την υγεία σας και κυρίως τον ψυχολογικό σας τομέα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο σύντροφος ή οι συνεργάτες σας ενδέχεται να σας δώσουν συμβουλές για κάποια  προσωπικά σας θέματα. Εκείνο που έχετε να κάνετε εσείς, είναι να τους ακούσετε πρώτα και στην συνέχεια να αξιολογήσετε τις υποδείξεις τους. Παράλληλα οι μέρες αυτές σας θέλουν προσεκτικούς, σε κουβέντες που κρύβουν κάποια ένταση.  Στον τομέα της καριέρας σας προβλέπονται νέα ανοίγματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι απαιτήσεις σας αυτές τις μέρες θα γίνονται μεγαλύτερες και οι αντιθέσεις κυριαρχούν στην ζωή σας. Οι ερωτικές και σεξουαλικές  σας επιθυμίες θα γίνονται εντονότερες και τώρα θα αποκαλύψετε κρυφές ερωτικές πτυχές. Αυτό το διάστημα είναι κατάλληλο για να ζητήσετε βοήθεια από φίλους σας. Μειώστε το πείσμα και τις αμετάθετες θέσεις σας που όχι μόνο δεν σας εξυπηρετούν άλλα αντίθετα ζημιά σας προκαλούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι ερωτικές σας απολαύσεις και οι ρομαντικές σας τάσεις θα είναι πολύ τονισμένες αυτόν τον καιρό. Παράλληλα η τάση για σπατάλη που θα κυριαρχεί στη ζωή σας ίσως να σας οδηγήσει σε υπέρμετρες κοντινές ή και μελλοντικές υποχρεώσεις, γι’ αυτό στην διαχείριση των οικονομικών σας απαιτείτε σύνεση και μέτρο. Οι μέρες αυτές είναι καλές για δημόσιες σχέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι ημέρες αυτές θα σας κάνουν πιο ευχάριστους στις καθημερινές σας σχέσεις.  Η επικοινωνίας σας με τους άλλους θα γίνεται πιο όμορφη, και ίσως αποκτήσετε νέους φίλους  που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Το κλίμα των ημερών θα είναι φωτεινό, φιλικό και άνετο.  Μπορεί ακόμα  να νιώσετε την ανάγκη να επικοινωνήσετε  για να δώσετε χαρά και αγάπη.

ΙΧΘΥΕΣ
Οι ημέρες αυτής της εβδομάδας είναι κατάλληλες για κοινωνικές συγκεντρώσεις και  για θέματα ομορφιάς. Ακόμα και για το ξεκίνημα μιας νέας ερωτικής σχέσης ευνοεί εκείνους που είναι αποδεσμευμένοι, αντίθετα όμως δεν ευνοεί όσους και όσες έχουν κάποιον δεσμό σε εξέλιξη ή κάποιον χρόνιο δεσμό. Προσοχή στα οικονομικά σας, γιατί αλόγιστες δαπάνες θα σας δημιουργήσουν οικονομικά ανοίγματα. 


ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ
27 Αυγούστου έως 2 Σεπτεμβρίου 2018
από τον Δρ. Δημήτρη Παπέϋ

Δευτέρα 27 Αυγούστου 03:29
ΕΡΜΗΣ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΕΡΜΗ στον ζωδιακό θα είναι στις 15º24' Λέοντα  και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 15º24' Ιχθύων
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 26 Αυγούστου ώρα 09:00 μέχρι την Δευτέρα 27 Αυγούστου ώρα 20:00.
Μία είδηση, ή μια απάντηση που δεν την περίμενες, ή κάποια αίτηση ή ένα έγγραφο που μπερδεύεται, χάνεται ή καταστρέφεται, σου δημιουργούν μία υπερβολική ένταση. Και, το χειρότερο, βρίσκεσαι σε αδυναμία να βρεις μια λογική σειρά στα πράγματα που σε απασχολούν και να σκεφτείς τι μπορείς να κάνεις για να βρεις τη σωστή λύση στο πρόβλημά σου. Εκείνο, λοιπόν, που μπορεί να σε σώσει και να σε βοηθήσει, αυτήν την εποχή, είναι η διατήρηση της αυτοκυριαρχίας σου. Διότι, και αν ακόμα εσύ τα 'χεις τετρακόσια ενδεχομένως κάποιοι άλλοι να δίνουν την εντύπωση ότι βρίσκονται εκτός τόπου και χρόνου, με αποτέλεσμα να ζημιώνουν εσένα. Γι' αυτό, μη λαμβάνεις και πολύ σοβαρά τις υποσχέσεις που σου δίνονται. Βασίσου περισσότερο στον εαυτό σου και σε ότι μπορείς να κάνεις μόνος σου.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 9 Αυγούστου και από 4 έως 6 Μαρτίου.

Δευτέρα 27 Αυγούστου 10:34
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 28° 36' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΑΡΗ στις 13° 36' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 27 Αυγούστου ώρα 08:43 μέχρι την Δευτέρα 27 Αυγούστου ώρα 12:14.
Το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της όψης είναι η βιασύνη, η απερισκεψία και η τάση που θα έχεις για καβγάδες. Έτσι, εύκολα μπορεί να υποθέσει κανείς ότι μέσα από αυτό το κλίμα μπορεί να προκληθούν ζημιές και ατυχήματα ανεξάρτητα της μικρής σοβαρότητας που θα έχουν. Επίσης τόσο εσύ όσο και κάποιος άλλος μπορεί να εμπλακείτε σε ανταγωνιστικές δραστηριότητες. Για να μη συμβούν όλα αυτά βρες μία απασχόληση για την οποία θα χρειαστεί να καταβάλεις ιδιαίτερες προσπάθειες.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Ιανουαρίου και από 2 έως 4 Μαρτίου.

Δευτέρα 27 Αυγούστου 11:41
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στον ζωδιακό θα είναι στις 04º03' Παρθένου  και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 19º03' Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 26 Αυγούστου ώρα 18:00 μέχρι την Τρίτη 28 Αυγούστου ώρα 06:00.
Στη διάρκεια αυτής της διέλευσης, μπορεί να βγει στην επιφάνεια ένα παλιό ξεχασμένο πρόβλημα, το οποίο, όμως, να απαιτήσει άμεση λύση. Η όλη κατάσταση, μπορεί να σου προκαλέσει έντονη σύγχυση και να κάνεις σωρεία λαθών, προσπαθώντας να ξεφύγεις από τον κλοιό που θα βρίσκεσαι. Εκείνο που συνιστάται, σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι να έλθεις σε κάποια συμφωνία με το διαμαχόμενο άνθρωπο. Επίσης, μπορεί ν' αντιμετωπίσεις προβλήματα στις σχέσεις σου με ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάζεσαι για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού. Αν, τελικά, διαπιστώσεις ότι η συμπεριφορά τους σε θίγει, προτίμησε να διακόψεις την όποια συναλλαγή μαζί τους, ήρεμα και όχι με αντιδικίες.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 27 έως 29 Αυγούστου και από 7 έως 9 Ιανουαρίου.

Δευτέρα 27 Αυγούστου 14:04
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΣΥΝΟΔΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 15° 23' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 15° 23' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 27 Αυγούστου ώρα 12:13 μέχρι την Δευτέρα 27 Αυγούστου ώρα 15:44.
Το άτομο περνά μια περίοδο συναισθηματικής έξαρσης. Ο ρομαντισμός του βρίσκεται στο αποκορύφωμα και κάνει ότι μπορεί για να δείξει τα συναισθήματά του στα άτομα που αγαπά, ενώ φροντίζει ιδιαίτερα για την οικογένειά του και δημιουργεί ένα πιο αρμονικό περιβάλλον στο σπίτι του.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 4 έως 6 Μαρτίου.

Δευτέρα 27 Αυγούστου 15:08
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΕΡΜΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 15° 56' ΛΕΟΝΤΑ και του ΕΡΜΗ στις 15° 55' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 27 Αυγούστου ώρα 13:17 μέχρι την Δευτέρα 27 Αυγούστου ώρα 16:48.
Όταν από τις συζητήσεις σου βλέπεις ότι δεν υπάρχει ταύτιση απόψεων, δε σε συμφέρει να νευριάσεις. Προσπάθησε με τα επιχειρήματά σου να πείσεις τους άλλους.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Αυγούστου και από 5 έως 7 Μαρτίου.

Δευτέρα 27 Αυγούστου 16:25
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 16° 35' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΔΙΑ στις 16° 35' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 27 Αυγούστου ώρα 14:34 μέχρι την Δευτέρα 27 Αυγούστου ώρα 18:05.
Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Νοεμβρίου και από 5 έως 7 Μαρτίου.

Δευτέρα 27 Αυγούστου 18:01
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 2° 24' ΤΑΥΡΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 17° 23' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 27 Αυγούστου ώρα 16:10 μέχρι την Δευτέρα 27 Αυγούστου ώρα 19:41.
Την περίοδο που θα πραγματοποιείται αυτή η όψη, κατά διαστήματα θα έχεις μία νευρική ανησυχία. Καθετί που θα σε βγάζει έξω απ' τα προγράμματά σου θα σ' εκνευρίζει και θα σ' αναστατώνει. Από την άλλη, θα θέλεις ν' απαλλαγείς απ' όποιον κι οτιδήποτε σου περιορίζει την ανεξαρτησία. Έτσι μπορεί να σπάσεις κάποιους δεσμούς. Ο καλύτερος τρόπος να λειτουργήσεις αυτή τη διέλευση είναι να βρεις κάποια περίεργη απασχόληση ή χόμπι που θ' αποσπά το ενδιαφέρον σου και θα καλύπτει τις περισσότερες ώρες σου.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 23 έως 25 Απριλίου και από 6 έως 8 Μαρτίου.

Δευτέρα 27 Αυγούστου 19:00
ΚΡΟΝΟΣ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΚΡΟΝΟΥ στον ζωδιακό θα είναι στις 02º30' Αιγόκερω  και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 02º30' Ταύρου
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 6 Αυγούστου ώρα 04:00 μέχρι την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου ώρα 02:00.
Η εφευρετικότητα, η οργάνωση και νέες μέθοδοι εργασίας θα μπορούσαν να φέρουν αναγνώριση και να κάνουν αυτό το διάστημα εποικοδομητικό. Επίσης είναι καλή εποχή για πνευματικές αναζητήσεις σχετικά με σοβαρά θέματα. Η βοήθεια έρχεται με ασυνήθιστους τρόπους και οι ηλικιωμένοι είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικοί. Είστε τώρα πιο ικανοί για έλεγχο των καταστάσεων. Η επιμονή και η ακούραστη ενέργεια βοηθούν στην αντιμετώπιση των απαιτήσεων της ζωής, στις επαγγελματικές αλλαγές ή την αλλαγή κατοικίας.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 23 έως 25 Δεκεμβρίου και από 23 έως 25 Απριλίου.

Δευτέρα 27 Αυγούστου 21:13
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 19° 2' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 19° 1' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 27 Αυγούστου ώρα 19:22 μέχρι την Δευτέρα 27 Αυγούστου ώρα 22:53.
Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 9 Ιανουαρίου και από 8 έως 10 Μαρτίου.

Δευτέρα 27 Αυγούστου 23:06
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 19° 59' ΖΥΓΟΥ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 19° 59' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 27 Αυγούστου ώρα 21:15 μέχρι την Τρίτη 28 Αυγούστου ώρα 00:46.
Κάποια πράξη, χαρακτηριστική για την ασυνέπειά της, ίσως σε λυπήσει. Τα κοινωνικά θέματα δε θα σ' ενθουσιάζουν και η γενικότερη συναισθηματική σου κατάσταση θα είναι υποτονική. Τις ελεύθερες ώρες σου προτίμησε να τις περάσεις κοντά σε απροβλημάτιστους ανθρώπους διότι έχεις ανάγκη από ηρεμία.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 14 Οκτωβρίου και από 9 έως 11 Μαρτίου.

Τρίτη 28 Αυγούστου 08:32
ΕΡΜΗΣ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΕΡΜΗ στον ζωδιακό θα είναι στις 16º40' Λέοντα  και του ΔΙΑ στις 16º40' Σκορπιού
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 27 Αυγούστου ώρα 14:00 μέχρι την Τετάρτη 29 Αυγούστου ώρα 02:00.
Το άτομο μπορεί να δεχθεί ψεύτικες υποσχέσεις, γιατί γίνεται ευκολόπιστο και νομίζει ότι όλοι είναι καλοί και αξιόπιστοι. Τα ταξίδια και οι εκδρομές κοστίζουν πολύ ακριβά, με αποτέλεσμα να βγάζουν το άτομο εκτός προϋπολογισμού. Αυτό δεν σημαίνει ότι αν πάτε ταξίδι μ’ αυτή τη διέλευση δεν θα περάσετε καλά. Σημαίνει απλά ότι θα κάνετε πολλές σπατάλες και ότι δεν θα μπορείτε να εντοπίσετε τις ευκαιρίες οι οποίες μπορούν να αξιοποιήσουν τα χρήματά σας.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Αυγούστου και από 8 έως 10 Νοεμβρίου.

Τρίτη 28 Αυγούστου 15:54
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 28° 37' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΑΡΗ στις 28° 36' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 28 Αυγούστου ώρα 14:03 μέχρι την Τρίτη 28 Αυγούστου ώρα 17:34.
Η διάθεση είναι πολύ καλή και το άτομο που δέχεται τη διέλευση έχει έντονη την επιθυμία να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Ιανουαρίου και από 17 έως 19 Μαρτίου.

Τρίτη 28 Αυγούστου 17:05
ΑΡΗΣ σε Ορθή πορεία.
Ο ΑΡΗΣ σε Ορθή πορεία, βρίσκεται από  Τρίτη 28 Αυγούστου 17:05 μέχρι την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου ώρα 01:23, μεταξύ των ζωδιακών μοιρών 28º36' Αιγόκερω και 28º08' Κριού.
Αν εξαιρέσουμε τις περιόδους που ο Άρης  θα σχηματίζει άσχημες πλανητικές όψεις  με  άλλους πλανήτες, η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για δραστηριοποίηση, για άσκηση και αθλητισμό  και γενικά για  θέματα που εξουσιάζει ο δυναμικός αυτός πλανήτης.

Τρίτη 28 Αυγούστου 19:34
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΚΡΙΟΥ
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΚΡΙΟΥ θα βρίσκεται από Τρίτη 28 Αυγούστου 19:34 μέχρι την Παρασκευή 31 Αυγούστου ώρα 04:28.
Με την Σελήνη στον Κριό η ψυχική μας διάθεση παρουσιάζει διακυμάνσεις. Η έντονη δραστηριότητα, η βιασύνη, ο ανταγωνισμός, η επιθετικότητα αλλά και η συναισθηματική παρορμητικότητα είναι συμπτώματα αυτής της διέλευσης. Τα άτομα που είναι νωχελικά ενεργοποιούνται και τα άτομα που είναι ντροπαλά προσπαθούν να αποκτήσουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.  Η Σελήνη στον Κριό ευνοεί: ενέργειες που αποφέρουν άμεσα αποτελέσματα, εργασίες που βασίζονται  αποκλειστικά σε μας, αυτοπροβολή και εκμετάλλευση ευκαιριών.

Τρίτη 28 Αυγούστου 21:57
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 16° 44' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΔΙΑ στις 1° 44' ΚΡΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 28 Αυγούστου ώρα 20:06 μέχρι την Τρίτη 28 Αυγούστου ώρα 23:37.
Παρόλο που αυτή η διέλευση σου φέρνει ένα αισιόδοξο μήνυμα με προοπτικές να επεκταθείς στους τομείς που ενεργοποιούνται, εσύ νιώθεις αβέβαιος για το αποτέλεσμα. Ίσως γιατί, ταυτόχρονα, απαιτούνται κάποιες αλλαγές. Ίσως όμως και γιατί κάποιες υποσχέσεις που σου δίνονται, ξαφνικά δεν τηρούνται. Εφόσον, όμως, εσύ νιώθεις ότι μπορείς να πετύχεις κάτι θετικό, μην παρασύρεσαι από κανένα. Κράτησε μία σταθερότητα στις ιδέες και τις ενέργειές σου. Μπορεί, απρόοπτα, κάποιος από μηχανής θεός να εμφανιστεί και να σε προστατέψει. Αρκεί στις συναλλαγές σου, να είσαι έντιμος και φερέγγυος.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Νοεμβρίου και από 23 έως 25 Μαρτίου.

Τρίτη 28 Αυγούστου 23:11
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 2° 22' ΤΑΥΡΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 2° 22' ΚΡΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 28 Αυγούστου ώρα 21:20 μέχρι την Τετάρτη 29 Αυγούστου ώρα 00:51.
Το χρονικό αυτό διάστημα, θ’ αναδυθεί από μέσα σας το παιδί που κρύβετε,  με αποτέλεσμα να σπάσει η συνηθισμένη καθημερινή σας ρουτίνα. Ακόμα και η ισχυρότερη προσωπικότητα  κρύβει βαθιά μέσα της ένα παιδί.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 23 έως 25 Απριλίου και από 23 έως 25 Μαρτίου.

Τρίτη 28 Αυγούστου 23:15
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΕΡΜΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 17° 25' ΛΕΟΝΤΑ και του ΕΡΜΗ στις 2° 25' ΚΡΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 28 Αυγούστου ώρα 21:24 μέχρι την Τετάρτη 29 Αυγούστου ώρα 00:55.
Όταν από τις συζητήσεις σου βλέπεις ότι δεν υπάρχει ταύτιση απόψεων, δε σε συμφέρει να νευριάσεις. Προσπάθησε με τα επιχειρήματά σου να πείσεις τους άλλους.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Αυγούστου και από 23 έως 25 Μαρτίου.

Τρίτη 28 Αυγούστου 23:37
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 2° 36' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 2° 36' ΚΡΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 28 Αυγούστου ώρα 21:46 μέχρι την Τετάρτη 29 Αυγούστου ώρα 01:17.
Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 24 έως 26 Δεκεμβρίου και από 23 έως 25 Μαρτίου.

Τετάρτη 29 Αυγούστου 03:57
ΕΡΜΗΣ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΕΡΜΗ στον ζωδιακό θα είναι στις 17º36' Λέοντα  και του ΚΡΟΝΟΥ στις 02º36' Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 28 Αυγούστου ώρα 13:00 μέχρι την Τετάρτη 29 Αυγούστου ώρα 18:00.
Η απρόσμενη διακοπή μιας επαγγελματικής σχέσης, μπορεί να σου δημιουργήσει ποια αναστάτωση. Αν δεν είσαι απόλυτα καταρτισμένος πρέπει να αποφεύγεις τις γρήγορες αποφάσεις επανεξετάζοντας τα θέματα που αναζητούν λύσεις.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Αυγούστου και από 24 έως 26 Δεκεμβρίου.

Τετάρτη 29 Αυγούστου 05:42
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΣΕΛΗΝΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 5° 46' ΠΑΡΘΕΝΟΥ και της ΣΕΛΗΝΗΣ στις 5° 46' ΚΡΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 29 Αυγούστου ώρα 03:51 μέχρι την Τετάρτη 29 Αυγούστου ώρα 07:22.
Η διάθεσή σου θα είναι υποτονική. Τα θέματα του σπιτιού κι οι άνθρωποι της οικογένειας θα σου προκαλέσουν συναισθήματα απαισιοδοξίας. Από σένα απαιτείται προσαρμοστικότητα, υπευθυνότητα κι ανεκτικότητα. Με λίγη καλή διάθεση εκ μέρους σου στις .ανάγκες κι απαιτήσεις των άλλων, η καθημερινότητα  τελικά θα κυλήσει καλά.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 28 έως 30 Αυγούστου και από 27 έως 29 Μαρτίου.

Τετάρτη 29 Αυγούστου 23:56
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 15° 19' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 15° 19' ΚΡΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 29 Αυγούστου ώρα 22:05 μέχρι την Πέμπτη 30 Αυγούστου ώρα 01:36.
Επωφεληθείτε από αυτή τη μικρή όψη του Ποσειδώνα και απολαύστε την μουσική της αρεσκείας σας και το περιβάλλον των ονείρων σας, βοηθώντας σας τον εαυτό σας να γεμίσει τις  πεσμένες μπαταρίες σας.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 4 έως 6 Μαρτίου και από 5 έως 7 Απριλίου.

Πέμπτη 30 Αυγούστου 02:56
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 16° 54' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΔΙΑ στις 16° 54' ΚΡΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 30 Αυγούστου ώρα 01:05 μέχρι την Πέμπτη 30 Αυγούστου ώρα 04:36.
Παρόλο που αυτή η διέλευση σου φέρνει ένα αισιόδοξο μήνυμα με προοπτικές να επεκταθείς στους τομείς που ενεργοποιούνται, εσύ νιώθεις αβέβαιος για το αποτέλεσμα. Ίσως γιατί, ταυτόχρονα, απαιτούνται κάποιες αλλαγές. Ίσως όμως και γιατί κάποιες υποσχέσεις που σου δίνονται, ξαφνικά δεν τηρούνται. Εφόσον, όμως, εσύ νιώθεις ότι μπορείς να πετύχεις κάτι θετικό, μην παρασύρεσαι από κανένα. Κράτησε μία σταθερότητα στις ιδέες και τις ενέργειές σου. Μπορεί, απρόοπτα, κάποιος από μηχανής θεός να εμφανιστεί και να σε προστατέψει. Αρκεί στις συναλλαγές σου, να είσαι έντιμος και φερέγγυος.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Νοεμβρίου και από 7 έως 9 Απριλίου.

Πέμπτη 30 Αυγούστου 06:39
ΕΡΜΗΣ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΕΡΜΗ στον ζωδιακό θα είναι στις 19º00' Λέοντα  και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 19º00' Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 29 Αυγούστου ώρα 17:00 μέχρι την Πέμπτη 30 Αυγούστου ώρα 19:00.
Αυτή είναι μια περίεργη εποχή, στη διάρκεια της οποίας τίποτα δεν υπόσχεται ότι θα μπορείς να υλοποιείς ορισμένα σου προγράμματα. Συχνά, ψάχνεις για λύσεις και απαντήσεις. Αλλά απογοητεύεσαι όταν, ξαφνικά ανακαλύπτεις ότι δε βρήκες τίποτα και ότι πρέπει να αρχίσεις, πάλι, από την αρχή. Η μόνη λύση, για ν' αποφύγεις κάθε πνευματική και νευρική ένταση, αυτό το διάστημα, είναι ν' αποφεύγεις να καταπιάνεσαι με επουσιώδη ζητήματα. Ασχολήσου μόνο μ' αυτά τα οποία χρειάζονται άμεση ενέργεια, σωστή οργάνωση, και η διεκπεραίωση τους προϋποθέτει τη συνεργασία και άλλων ανθρώπων.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Αυγούστου και από 7 έως 9 Ιανουαρίου.

Πέμπτη 30 Αυγούστου 06:54
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 18° 59' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 19° 0' ΚΡΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 30 Αυγούστου ώρα 05:03 μέχρι την Πέμπτη 30 Αυγούστου ώρα 08:34.
Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 9 Ιανουαρίου και από 9 έως 11 Απριλίου.

Πέμπτη 30 Αυγούστου 07:02
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΕΡΜΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 19° 4' ΛΕΟΝΤΑ και του ΕΡΜΗ στις 19° 4' ΚΡΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 30 Αυγούστου ώρα 05:11 μέχρι την Πέμπτη 30 Αυγούστου ώρα 08:42.
Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Αυγούστου και από 9 έως 11 Απριλίου.

Πέμπτη 30 Αυγούστου 12:34
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΣΕΛΗΝΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 7° 0' ΠΑΡΘΕΝΟΥ και της ΣΕΛΗΝΗΣ στις 22° 0' ΚΡΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 30 Αυγούστου ώρα 10:43 μέχρι την Πέμπτη 30 Αυγούστου ώρα 14:14.
Η διάθεσή σου θα είναι υποτονική. Τα θέματα του σπιτιού κι οι άνθρωποι της οικογένειας θα σου προκαλέσουν συναισθήματα απαισιοδοξίας. Από σένα απαιτείται προσαρμοστικότητα, υπευθυνότητα κι ανεκτικότητα. Με λίγη καλή διάθεση εκ μέρους σου στις .ανάγκες κι απαιτήσεις των άλλων, η καθημερινότητα  τελικά θα κυλήσει καλά.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 30 Αυγούστου έως 1 Σεπτεμβρίου και από 12 έως 14 Απριλίου.

Πέμπτη 30 Αυγούστου 12:56
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 22° 12' ΖΥΓΟΥ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 22° 12' ΚΡΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 30 Αυγούστου ώρα 11:05 μέχρι την Πέμπτη 30 Αυγούστου ώρα 14:36.
Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό μπέρδεμα είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα, αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 15 έως 17 Οκτωβρίου και από 12 έως 14 Απριλίου.

Παρασκευή 31 Αυγούστου 01:04
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 28° 41' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΑΡΗ στις 28° 41' ΚΡΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 30 Αυγούστου ώρα 23:13 μέχρι την Παρασκευή 31 Αυγούστου ώρα 02:44.
Το άτομο που έχει αυτή τη διέλευση νιώθει πάρα πολύ άγχος, έχει πολλά νεύρα, όλα του φταίνε και πιστεύει ότι δεν μπορεί να βρει διεξόδους και να εκτονωθεί. Μία καλή αντίδραση είναι η σκληρή δουλειά, κατά προτίμηση χειρονακτική. Επίσης, η έντονη γυμναστική είναι το φάρμακο αυτής της όψης, γιατί βοηθά στην εκτόνωση και στην καλή κυκλοφορία. Η διέλευση αυτή προκαλεί πολλά νεύρα και την τάση να φερθούμε με οργή στους άλλους, σα να θέλουμε να τους εκδικηθούμε. Επειδή οι κινήσεις μας, όταν δεχόμαστε αυτή τη διέλευση, είναι πολύ νευρικές, μπορεί να έχουμε ατυχήματα, καψίματα ή κοψίματα με αιχμηρά
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Ιανουαρίου και από 19 έως 21 Απριλίου.

Παρασκευή 31 Αυγούστου 04:02
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 15° 17' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 0° 17' ΤΑΥΡΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 31 Αυγούστου ώρα 02:11 μέχρι την Παρασκευή 31 Αυγούστου ώρα 05:42.
Ο Ποσειδώνας ως εκφραστής του ονείρου, σ' αυτή τη φάση της ζωής σου, μπορεί να σου προσδώσει μια αόριστη ανησυχία. Έτσι καθετί καινούργιο, που ξεκινάει τώρα, θα σου προκαλεί άγχος ακριβώς επειδή θα είναι δύσκολο να προσδιορίσεις τη μελλοντική του τύχη και επειδή, τη στιγμή που θα νομίζεις ότι έχεις φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, κάτι θα στραβώνει που θα σε αναγκάζει ν' αρχίζεις πάλι από την αρχή. Γι' αυτό, προσπάθησε να είσαι επιφυλακτικός στις υποσχέσεις που σου δίνονται και στις γνωριμίες που κάνεις. Επίσης, στις συναλλαγές σου δεν αρκεί μόνο να ελέγχεις τη συμπεριφορά των άλλων, έχοντας το φόβο της εξαπάτησης, οφείλεις να είσαι και εσύ έντιμος στις δοσοληψίες σου. Κάθε παράνομη σχέση και συνεργασία μπορεί να σε μπλέξει σε περιπέτειες και τελικά να εκτεθείς. Μην ξεκινάς τίποτα καινούργιο στη δουλειά σου και, κυρίως, απόφυγε να επενδύσεις χρήματα, έστω και αν οι προϋποθέσεις που υπάρχουν σου δίνουν την εντύπωση ότι είναι άριστες. Τέλος απόφυγε τα οινοπνευματώδη και τα ηρεμιστικά. Μπορεί να νομίζεις ότι σε βοηθούν να χαλαρώνεις, ενώ στην πραγματικότητα αποκτάς μία κακή και επικίνδυνη έξη, ως προς αυτά.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 4 έως 6 Μαρτίου και από 21 έως 23 Απριλίου.

Παρασκευή 31 Αυγούστου 04:29
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΤΑΥΡΟΥ θα βρίσκεται από Παρασκευή 31 Αυγούστου 04:29 μέχρι την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου ώρα 11:00.
Η Σελήνη στον Ταύρο δίνει επιμονή, πείσμα, αποφασιστικότητα και σταθερή δράση.  Αυτή την περίοδο επικρατεί  ενδιαφέρον για πρακτικά και οικονομικά θέματα, για επιχειρήσεις και για την απόκτηση χρημάτων και περιουσίας . Τα αισθήματα μας γίνονται πιο συγκρατημένα. Η Σελήνη στον Ταύρο ευνοεί: ουσιαστικές ενέργειες που αποφέρουν σταθερά αποτελέσματα, την φαντασία και την ευαισθησία. Παράλληλα όμως τονίζει και αρνητικές πτυχές του εαυτού μας όπως την μνησικακία, την αναξιοπιστία και μας κάνει στενόμυαλους.

Παρασκευή 31 Αυγούστου 07:50
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΣΥΝΟΔΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 2° 20' ΤΑΥΡΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 2° 20' ΤΑΥΡΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 31 Αυγούστου ώρα 05:59 μέχρι την Παρασκευή 31 Αυγούστου ώρα 09:30.
Ξαφνικά και αναπάντεχα στη ζωή του ατόμου εμφανίζονται νέα άτομα και αποκτά καινούργια ενδιαφέροντα που κάνουν τη ζωή του πιο περιπετειώδη και συναρπαστική.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 23 έως 25 Απριλίου.

Παρασκευή 31 Αυγούστου 08:17
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 2° 34' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 2° 34' ΤΑΥΡΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 31 Αυγούστου ώρα 06:26 μέχρι την Παρασκευή 31 Αυγούστου ώρα 09:57.
Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 24 έως 26 Δεκεμβρίου και από 23 έως 25 Απριλίου.

Παρασκευή 31 Αυγούστου 18:42
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΣΕΛΗΝΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 8° 13' ΠΑΡΘΕΝΟΥ και της ΣΕΛΗΝΗΣ στις 8° 13' ΤΑΥΡΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 31 Αυγούστου ώρα 16:51 μέχρι την Παρασκευή 31 Αυγούστου ώρα 20:22.
Είναι μια άριστη διέλευση, που δίνει ζωτικότητα και καλή διάθεση στο άτομο και το κάνει πολύ γοητευτικό. Ιδανική διέλευση για διεκπεραιώσεις εκκρεμοτήτων που αφορούν σε επαγγελματικά θέματα. Επίσης, για όσους κάνουν επαγγέλματα που θέλουν δημοσιότητα, είναι ιδανική διέλευση για να παρουσιαστούν στο κοινό.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 31 Αυγούστου έως 2 Σεπτεμβρίου και από 29 Απριλίου έως 1 Μαΐου.

Παρασκευή 31 Αυγούστου 23:09
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στον ζωδιακό θα είναι στις 08º22' Παρθένου  και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 23º22' Ζυγού
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 23 Αυγούστου ώρα 20:00 μέχρι την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου ώρα 11:00.
Επειδή θα δείχνεις μια λεπτή ευαισθησία, το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι ν' ασχοληθείς μόνο με πράγματα που σ' ευχαριστούν. Ακόμα, αν αυτό που σ' ευχαριστεί είναι η μοναξιά μείνε μ' αυτήν. Η απομόνωση είναι καλύτερη από το να υποχρεωθείς να κάνεις υποχωρήσεις όταν δεν ταιριάζει με το χαρακτήρα σου.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 31 Αυγούστου έως 2 Σεπτεμβρίου και από 16 έως 18 Οκτωβρίου.

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 07:33
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 15° 15' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 15° 15' ΤΑΥΡΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου ώρα 05:42 μέχρι το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου ώρα 09:13.
Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 4 έως 6 Μαρτίου και από 6 έως 8 Μαΐου.

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 11:06
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 17° 13' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΔΙΑ στις 17° 13' ΤΑΥΡΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου ώρα 09:15 μέχρι το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου ώρα 12:46.
Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Νοεμβρίου και από 8 έως 10 Μαΐου.

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 11:43
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 2° 34' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 17° 33' ΤΑΥΡΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου ώρα 09:52 μέχρι το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου ώρα 13:23.
Αστάθμητοι παράγοντες, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, θα κλονίσουν, σχεδόν, την εμπιστοσύνη σου όχι μόνον απέναντι στους άλλους, αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό,  αφού μπορεί να νιώσεις, ξαφνικά, ότι δεν αξίζεις τίποτα. Δεν είναι όμως τα πράγματα έτσι. Απλά, μπορεί να σε φορτώσουν με επιπρόσθετες ευθύνες, για τις οποίες δεν είσαι αρκετά προετοιμασμένος, και οι απαιτήσεις των άλλων να ξεπερνούν τα όρια της αντοχής σου. Το χειρότερο, σ' αυτήν την περίπτωση, είναι ότι ενώ εσύ κουράζεσαι και αγωνιάς εκείνοι δείχνουν αδιάφοροι, για τις προσπάθειες που καταβάλλεις. Το μόνο που απομένει να κάνεις, λοιπόν, είναι να δείξεις υπομονή. Έτσι, δούλεψε μεθοδικά, ξεπλήρωσε τα τυχόν χρέη σου, εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και, κυρίως, προσπάθησε να μη χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων που ζεις.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 24 έως 26 Δεκεμβρίου και από 8 έως 10 Μαΐου.

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 14:15
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 18° 58' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 18° 57' ΤΑΥΡΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου ώρα 12:24 μέχρι το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου ώρα 15:55.
Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 9 Ιανουαρίου και από 10 έως 12 Μαΐου.

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 21:07
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΕΡΜΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 22° 46' ΛΕΟΝΤΑ και του ΕΡΜΗ στις 22° 46' ΤΑΥΡΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου ώρα 19:16 μέχρι το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου ώρα 22:47.
Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση, με την επίδραση αυτής της όψης, και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 15 έως 17 Αυγούστου και από 14 έως 16 Μαΐου.

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 23:45
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 24° 14' ΖΥΓΟΥ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 24° 14' ΤΑΥΡΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου ώρα 21:54 μέχρι την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου ώρα 01:25.
Κάποια πράξη, χαρακτηριστική για την ασυνέπειά της, ίσως σε λυπήσει. Τα κοινωνικά θέματα δε θα σ' ενθουσιάζουν και η γενικότερη συναισθηματική σου κατάσταση θα είναι υποτονική. Τις ελεύθερες ώρες σου προτίμησε να τις περάσεις κοντά σε απροβλημάτιστους ανθρώπους διότι έχεις ανάγκη από ηρεμία.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 17 έως 19 Οκτωβρίου και από 15 έως 17 Μαΐου.

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 07:56
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 28° 49' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΑΡΗ στις 28° 49' ΤΑΥΡΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου ώρα 06:05 μέχρι την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου ώρα 09:36.
Η διάθεση είναι καλή και το άτομο έχει την τάση να μοιραστεί τα συναισθήματά του με τους άλλους. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης, πολλές φορές, λύνονται τα προβλήματα τα οποία είχαν προκύψει σε ένα ζευγάρι. Η δημιουργικότητα και η δράση συναντώνται σ’ αυτήν την αρμονική διέλευση. Το άτομο έχει την έμπνευση και την ευκαιρία να κάνει ακριβώς αυτό που θέλει, χωρίς να ενοχλεί κανέναν, και χωρίς να δρα γρήγορα και παρορμητικά.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Ιανουαρίου και από 20 έως 22 Μαΐου.

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 11:01
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο των ΔΙΔΥΜΩΝ θα βρίσκεται από Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 11:01 μέχρι την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου ώρα 15:02.
Με την Σελήνη στους Διδύμους, το βασικό μας κίνητρο είναι να επικοινωνήσουμε, να σκεφτούμε και να μάθουμε. Η Σελήνη στους Διδύμους είναι ανοιχτόκαρδη, ζωηρή και περίεργη, ανήσυχη και ασταθής. Ευνοεί: την επικοινωνία, την μάθηση, τις αγορές, το γράψιμο, την διδασκαλία και τα σύντομα ταξίδια.

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 14:05
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 2° 17' ΤΑΥΡΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 2° 17' ΔΙΔΥΜΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου ώρα 12:14 μέχρι την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου ώρα 15:45.
Το χρονικό αυτό διάστημα, θ’ αναδυθεί από μέσα σας το παιδί που κρύβετε,  με αποτέλεσμα να σπάσει η συνηθισμένη καθημερινή σας ρουτίνα. Ακόμα και η ισχυρότερη προσωπικότητα  κρύβει βαθιά μέσα της ένα παιδί.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 23 έως 25 Απριλίου και από 24 έως 26 Μαΐου.

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 14:33
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 2° 33' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 2° 33' ΔΙΔΥΜΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου ώρα 12:42 μέχρι την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου ώρα 16:13.
Αστάθμητοι παράγοντες, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, θα κλονίσουν, σχεδόν, την εμπιστοσύνη σου όχι μόνον απέναντι στους άλλους, αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό,  αφού μπορεί να νιώσεις, ξαφνικά, ότι δεν αξίζεις τίποτα. Δεν είναι όμως τα πράγματα έτσι. Απλά, μπορεί να σε φορτώσουν με επιπρόσθετες ευθύνες, για τις οποίες δεν είσαι αρκετά προετοιμασμένος, και οι απαιτήσεις των άλλων να ξεπερνούν τα όρια της αντοχής σου. Το χειρότερο, σ' αυτήν την περίπτωση, είναι ότι ενώ εσύ κουράζεσαι και αγωνιάς εκείνοι δείχνουν αδιάφοροι, για τις προσπάθειες που καταβάλλεις. Το μόνο που απομένει να κάνεις, λοιπόν, είναι να δείξεις υπομονή. Έτσι, δούλεψε μεθοδικά, ξεπλήρωσε τα τυχόν χρέη σου, εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και, κυρίως, προσπάθησε να μη χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων που ζεις.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 24 έως 26 Δεκεμβρίου και από 24 έως 26 Μαΐου.

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 17:01
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 18° 57' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 3° 57' ΔΙΔΥΜΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου ώρα 15:10 μέχρι την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου ώρα 18:41.
Στη διάρκεια αυτής της διέλευσης, μπορεί να βγει στην επιφάνεια ένα παλιό ξεχασμένο πρόβλημα, το οποίο, όμως, να απαιτήσει άμεση λύση. Η όλη κατάσταση, μπορεί να σου προκαλέσει έντονη σύγχυση και να κάνεις σωρεία λαθών, προσπαθώντας να ξεφύγεις από τον κλοιό που θα βρίσκεσαι. Εκείνο που συνιστάται, σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι να έλθεις σε κάποια συμφωνία με το διαμαχόμενο άνθρωπο. Επίσης, μπορεί ν' αντιμετωπίσεις προβλήματα στις σχέσεις σου με ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάζεσαι για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού. Αν, τελικά, διαπιστώσεις ότι η συμπεριφορά τους σε θίγει, προτίμησε να διακόψεις την όποια συναλλαγή μαζί τους, ήρεμα και όχι με αντιδικίες.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 9 Ιανουαρίου και από 25 έως 27 Μαΐου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου