Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 6 έως 12 Αυγούστου 2018 από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ



ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
6 έως 12 Αυγούστου 2018
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ
Οι συζητήσεις  θα έχουν  έναν έντονα συναισθηματικό ή κάποιον νοσταλγικό τόνο.  Θα  μοιράζεστε με τους άλλους τις αναμνήσεις σας και  συζητάτε  τα  πολύ  προσωπικά  σας  θέματα  με άτομα που   εμπιστεύεστε. Μπορεί  να  έχετε  μια  σημαντική επαφή, με κάποιο πρόσωπο, που κάποτε έπαιξε  σπουδαίο  ρόλο  στη ζωή σας ή που εσείς είχατε μία σχέση διαρκείας μαζί του. Πάνω από όλα μην ξεχνάτε τα αρνητικά που πήρατε από το παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι σωστές γνώμες των σοβαρών ατόμων, μπορούν να σας βγάλουν τώρα από πολλά αδιέξοδα που από μόνοι σας θα αδυνατούσατε να βγείτε. Η περίοδος αυτή είναι η πιο κατάλληλη για την εξέταση των  νομιμοποιημένων ή μη σχέσεών σας. Για τους μοναχικούς από σας παρουσιάζονται νέες ευκαιρίες. Αυτός είναι ο κατάλληλος καιρός για να διορθώσετε χρόνια προβλήματα της υγείας σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Όσοι είστε μόνοι, να είστε πολύ επιφυλακτικοί σε νέες γνωριμίες και σχέσεις.  Όσοι είστε δεσμευμένοι κάποια προσωπικά σας προβλήματα δεν θα σας αφήσουν να ασχοληθείτε με καθημερινά σας θέματα. Διατηρήσετε την ψυχραιμία και την υπομονή σας. Αφιερώστε όσο περισσότερο χρόνο μπορείτε στον εαυτό σας για ξεκούραση, χαλάρωση και ηρεμία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πιθανά εμπόδια, μπορεί να συναρτήσετε, στην προσπάθειά σας να προχωρήσετε πιο πολύ και πιο μπροστά από εκεί που μπορείτε να φθάσετε. Παράλληλα αυτόν τον καιρό θα φέρεστε πολύ πιεστικά και δείχνετε να αγνοείτε τους άλλους, έχοντας σαν κύριο ενδιαφέρον σας, αποκλειστικά τους στόχους σας. Αυτή σας η τακτικής, θα έχει σαν αποτέλεσμα, να κάνει απόμακρα κοντινά σας πρόσωπα. Τα αισθηματικά σας χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα, προσοχή.

ΛΕΩΝ
Πολύ θετική περίοδος για επικοινωνία και διαπραγματεύσεις σε πποσωπικά και σε επαγγελματικά ζητήματα.  Η περίοδος έχει μια καλή επιρροή για κάθε επιχειρηματικό θέμα και υπόσχεται επιτυχία σε επιχειρήσεις που προέρχονται από δραστηριότητες του νου ή από δημιουργία νέων σχεδίων και προγραμμάτων. Οι επαφές με τον τύπο, οι συμφωνίες και οι συνεργασίες θα βρουν τώρα τις πιο κατάλληλες συνθήκες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σε θέματα καθημερινότητας,  φερθείτε λογικά και ψύχραιμα. Στον προσωπικό σας τον τομέα ίσως εμφανιστούν κάποιες ευκαιρίες. Καθυστερημένες υποθέσεις σας, θα μπορέσετε να τις τακτοποιήσετε τώρα με μεγαλύτερη ευκολία. Αποφύγετε ζήλιες και αντιπαραθέσεις. Στον τομέα της υγείας, αποφύγετε την ένταση και την ανησυχία, διότι η αδιαθεσία καραδοκεί.

ΖΥΓΟΣ
Στο διάστημα αυτό η συναισθηματικότητα σας θα βρίσκεται στο ζενίθ της. Παράλληλα όμως το άγχος σας ανεβαίνει με αποτέλεσμα να σας διακρίνει κάποιος εκνευρισμός. Προσέξτε τα οικονομικά σας όσο εξαρτώνται από ενέργειες τρίτων. Οι σχέσεις σας με συγγενείς εξ αγχιστείας γίνονται καλύτερες ή επαναξιολογούνται. Ο ερωτισμός σας δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα όρια της λογικής σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Στο χώρο του σπιτιού σας αυτόν τον καιρό θα κάνετε συνεχώς αλλαγές, για να  ξεφύγετε από τα καθιερωμένα, και τον  τρόπο ζωής σας.  Ίσως τώρα ενδιαφερθείτε περισσότερο για το σπίτι και τους δικούς σας ανθρώπους περισσότερο τώρα. Η περίοδος αυτή θα είναι φορτισμένη αρκετά.  Θα ξαναθυμηθείτε δυσάρεστα γεγονότα του παρελθόντος και θα θυμώσετε. Δείξτε λίγη ψυχραιμία  Προσοχή επίσης θα πρέπει να δείξετε στα γλέντια και τις διασκεδάσεις σας, αποφύγετε τις υπερβολές. 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Σχέσεις ερωτικές και επαγγελματικές ενεργοποιούνται αλλά χρειάζονται ειδικούς χειρισμούς. Πιθανόν να έλθετε σε επαφή με κάποιο δημιουργικό  πρόσωπο που  θα σας επηρεάσει. Στα οικονομικά σας δείξτε αυτοσυγκράτηση και μην κάνετε άσκοπα έξοδα. Προσέξτε μήπως λόγω της φλυαρίας σας αυτόν τον καιρό αποκαλύψετε σχέδια σας, τα οποία μπορούν να εκμεταλλευτούν κάποιοι άλλοι. Η υγεία σας χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη φροντίδα, αποφύγετε καταχρήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα παθήματα του παρελθόντος αυτόν τον καιρό θα πρέπει να σας συνετίσουν. Καιρός είναι να φροντίσετε τον εαυτό σας, αρκετά φροντίσατε τους άλλους. Τις μέρες αυτές θα είσαστε πολύ απασχολημένοι με επικοινωνίες και κοινωνικές επαφές που είναι στο στοιχείο σας. Συζητήσεις και ανταλλαγές απόψεων θα είναι πολύ γόνιμες αυτό το διάστημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Την εβδομάδα αυτή θα νιώσετε την ανάγκη να συμβιβασθείτε με κάποιους μικρούς περιορισμούς και παρά την αντίθετη διάθεσή σας  θα πρέπει να τους υποστείτε αν δεν θα θέλατε να χάσετε κάποια αγαθά της ζωής σας που με πολύ κόπο αποκτήσατε. Πριν ξεκινήσετε κάτι νέο αυτήν την εποχή, θα πρέπει να βάζετε με το μυαλό σας και την περίπτωση της αποτυχίας. Η οργάνωση και ο συντονισμός θα παίξουν κυρίαρχο ρόλο πάνω στα μελλοντικά αποτελέσματα των ενεργειών σας. τόσο στον συναισθηματικό όσο  και τον επαγγελματικό σας τομέα.

ΙΧΘΥΕΣ
Τις ημέρες αυτές θα νιώσετε την ανάγκη να προχωρήσετε σε κάποια αναθεώρηση θεμάτων που σας είχαν πάει πίσω στο παρελθόν προχωρώντας σε νέες θέσεις. Οι ημέρες είναι κατάλληλες και είναι αυτές που περιμένατε από καιρό για να δράσετε. Δράστε συγκροτημένα σε όλους τους τομείς και θα έχετε επιτυχίες. Στον τομέα της υγείας σας προσέξτε τις εποχιακές ιώσεις.


ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ
6 έως 12 Αυγούστου 2018
από τον Δρ. Δημήτρη Παπέϋ

Δευτέρα 6 Αυγούστου 01:46
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 28° 59' ΠΑΡΘΕΝΟΥ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 28° 59' ΤΑΥΡΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 5 Αυγούστου ώρα 23:55 μέχρι την Δευτέρα 6 Αυγούστου ώρα 03:26.
Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 21 έως 23 Σεπτεμβρίου και από 20 έως 22 Μαΐου.

Δευτέρα 6 Αυγούστου 04:31
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο των ΔΙΔΥΜΩΝ θα βρίσκεται από Δευτέρα 6 Αυγούστου 04:31 μέχρι την Τετάρτη 8 Αυγούστου ώρα 06:59.
Με την Σελήνη στους Διδύμους, το βασικό μας κίνητρο είναι να επικοινωνήσουμε, να σκεφτούμε και να μάθουμε. Η Σελήνη στους Διδύμους είναι ανοιχτόκαρδη, ζωηρή και περίεργη, ανήσυχη και ασταθής. Ευνοεί: την επικοινωνία, την μάθηση, τις αγορές, το γράψιμο, την διδασκαλία και τα σύντομα ταξίδια.

Δευτέρα 6 Αυγούστου 06:08
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 1° 30' ΥΔΡΟΧΟΟΥ και του ΑΡΗ στις 1° 30' ΔΙΔΥΜΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 6 Αυγούστου ώρα 04:17 μέχρι την Δευτέρα 6 Αυγούστου ώρα 07:48.
Η διάθεση είναι καλή και το άτομο έχει την τάση να μοιραστεί τα συναισθήματά του με τους άλλους. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης, πολλές φορές, λύνονται τα προβλήματα τα οποία είχαν προκύψει σε ένα ζευγάρι. Η δημιουργικότητα και η δράση συναντώνται σ’ αυτήν την αρμονική διέλευση. Το άτομο έχει την έμπνευση και την ευκαιρία να κάνει ακριβώς αυτό που θέλει, χωρίς να ενοχλεί κανέναν, και χωρίς να δρα γρήγορα και παρορμητικά.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Ιανουαρίου και από 23 έως 25 Μαΐου.

Δευτέρα 6 Αυγούστου 07:57
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 2° 33' ΤΑΥΡΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 2° 33' ΔΙΔΥΜΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 6 Αυγούστου ώρα 06:06 μέχρι την Δευτέρα 6 Αυγούστου ώρα 09:37.
Το χρονικό αυτό διάστημα, θ’ αναδυθεί από μέσα σας το παιδί που κρύβετε,  με αποτέλεσμα να σπάσει η συνηθισμένη καθημερινή σας ρουτίνα. Ακόμα και η ισχυρότερη προσωπικότητα  κρύβει βαθιά μέσα της ένα παιδί.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 23 έως 25 Απριλίου και από 24 έως 26 Μαΐου.

Δευτέρα 6 Αυγούστου 09:13
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 3° 18' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 3° 17' ΔΙΔΥΜΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 6 Αυγούστου ώρα 07:22 μέχρι την Δευτέρα 6 Αυγούστου ώρα 10:53.
Αστάθμητοι παράγοντες, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, θα κλονίσουν, σχεδόν, την εμπιστοσύνη σου όχι μόνον απέναντι στους άλλους, αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό,  αφού μπορεί να νιώσεις, ξαφνικά, ότι δεν αξίζεις τίποτα. Δεν είναι όμως τα πράγματα έτσι. Απλά, μπορεί να σε φορτώσουν με επιπρόσθετες ευθύνες, για τις οποίες δεν είσαι αρκετά προετοιμασμένος, και οι απαιτήσεις των άλλων να ξεπερνούν τα όρια της αντοχής σου. Το χειρότερο, σ' αυτήν την περίπτωση, είναι ότι ενώ εσύ κουράζεσαι και αγωνιάς εκείνοι δείχνουν αδιάφοροι, για τις προσπάθειες που καταβάλλεις. Το μόνο που απομένει να κάνεις, λοιπόν, είναι να δείξεις υπομονή. Έτσι, δούλεψε μεθοδικά, ξεπλήρωσε τα τυχόν χρέη σου, εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και, κυρίως, προσπάθησε να μη χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων που ζεις.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 24 έως 26 Δεκεμβρίου και από 25 έως 27 Μαΐου.

Δευτέρα 6 Αυγούστου 11:11
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 19° 26' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 4° 26' ΔΙΔΥΜΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 6 Αυγούστου ώρα 09:20 μέχρι την Δευτέρα 6 Αυγούστου ώρα 12:51.
Στη διάρκεια αυτής της διέλευσης, μπορεί να βγει στην επιφάνεια ένα παλιό ξεχασμένο πρόβλημα, το οποίο, όμως, να απαιτήσει άμεση λύση. Η όλη κατάσταση, μπορεί να σου προκαλέσει έντονη σύγχυση και να κάνεις σωρεία λαθών, προσπαθώντας να ξεφύγεις από τον κλοιό που θα βρίσκεσαι. Εκείνο που συνιστάται, σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι να έλθεις σε κάποια συμφωνία με το διαμαχόμενο άνθρωπο. Επίσης, μπορεί ν' αντιμετωπίσεις προβλήματα στις σχέσεις σου με ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάζεσαι για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού. Αν, τελικά, διαπιστώσεις ότι η συμπεριφορά τους σε θίγει, προτίμησε να διακόψεις την όποια συναλλαγή μαζί τους, ήρεμα και όχι με αντιδικίες.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Ιανουαρίου και από 26 έως 28 Μαΐου.

Δευτέρα 6 Αυγούστου 12:13
ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στον ζωδιακό θα είναι στις 29º24' Παρθένου  και του ΔΙΑ στις 14º24' Σκορπιού
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 5 Αυγούστου ώρα 18:00 μέχρι την Τρίτη 7 Αυγούστου ώρα 07:00.
Κοινωνικά και αισθηματικά ζητήματα παρουσιάζουν μία ασάφεια και επιπόλαια αντιμετώπιση. Προσπαθείς ξαναγεμίσεις τις ώρες σου με ότι σ' ευχαριστεί και σε διασκεδάζει περισσότερο. Δε φτιάχνεις και δεν ακολουθείς στάνταρντ προγράμματα, αλλά, παρασύρεσαι από τη διάθεση της στιγμής. Μπορεί κανείς να σε βρει παντού και σε διαφορετικούς χώρους. Από μια συναυλία κλασικής μουσικής, μέχρι μπουζουξίδικο. Από ένα γάμο μέχρι μια διαδήλωση. Σκοπός σου είναι το πώς θα περάσεις καλύτερα και το μοναδικό σου κριτήριο είναι να βρίσκεσαι μέσα σε κόσμο, Στις αγορές σου, αυτό το διάστημα, διαπιστώνεις ότι το γούστο σου είναι αβέβαιο. Μπορεί ν' αγοράσεις κάτι μ' ενθουσιασμό και, πριν βγεις από το κατάστημα ακόμα, να το 'χεις μετανιώσει.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 22 έως 24 Σεπτεμβρίου και από 6 έως 8 Νοεμβρίου.

Δευτέρα 6 Αυγούστου 19:50
ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ - Πριν γίνει Ανάδρομος.
Η στάση του ΟΥΡΑΝΟΥ πριν ο πλανήτης γίνει Ανάδρομος, έχει διάρκεια από Δευτέρα 6 Αυγούστου 19:50 μέχρι την Τετάρτη 8 Αυγούστου ώρα 19:49 και γίνεται στις 02º33' Ταύρου .
Θα αρχίσουν  να δημιουργείτε κάποια κατάσταση ρουτίνας που θα κουράζει .  Το διήμερο αυτό θα πρέπει ν’ αποφευχθεί η απαξίωση προς κοντινά μας πρόσωπα.

Δευτέρα 6 Αυγούστου 21:53
ΕΡΜΗΣ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΕΡΜΗ στον ζωδιακό θα είναι στις 18º16' Λέοντα  και του ΚΡΟΝΟΥ στις 03º16' Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 5 Αυγούστου ώρα 21:00 μέχρι την Τρίτη 7 Αυγούστου ώρα 22:00.
Η απρόσμενη διακοπή μιας επαγγελματικής σχέσης, μπορεί να σου δημιουργήσει ποια αναστάτωση. Αν δεν είσαι απόλυτα καταρτισμένος πρέπει να αποφεύγεις τις γρήγορες αποφάσεις επανεξετάζοντας τα θέματα που αναζητούν λύσεις.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 12 Αυγούστου και από 24 έως 26 Δεκεμβρίου.

Τρίτη 7 Αυγούστου 02:27
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στον ζωδιακό θα είναι στις 14º26' Λέοντα  και του ΔΙΑ στις 14º26' Σκορπιού
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 6 Αυγούστου ώρα 07:00 μέχρι την Τρίτη 7 Αυγούστου ώρα 22:00.
Η κοινωνία και τα πρέπει της καταπιέζουν πολύ το άτομο, το οποίο έχει τάσεις φυγής και τις εκτονώνει με υπερβολές, που τελικά του κάνουν κακό. Όταν έχετε τέτοια διέλευση, πρέπει να αποφεύγετε τις δημόσιες σχέσεις, ειδικότερα με άτομα που μπορούν να επηρεάσουν την καριέρα σας.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 6 έως 8 Αυγούστου και από 6 έως 8 Νοεμβρίου.

Τρίτη 7 Αυγούστου 02:28
Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΖΥΓΟΥ
Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ στο ζώδιο του ΖΥΓΟΥ θα βρίσκεται από Τρίτη 7 Αυγούστου 02:28 μέχρι την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου ώρα 12:25.
Αυτή την περίοδο,, ενδιαφερόμαστε περισσότερο για την εμφάνισή μας, είμαστε κοινωνικά δημοφιλείς και αναζητούμε περισσότερο την αρμονία και τη συντροφικότητα στις σχέσεις μας. Δεν θέλουμε να είμαστε μόνοι αλλά με πολύ κόσμο και στην προσπάθειά μας να βρισκόμαστε με τους άλλους και να γίνουμε αποδεκτοί, γινόμαστε ανειλικρινείς, αποκρύπτοντας την αλήθεια και τα ειλικρινή συναισθήματά μας.  Αυτή τη χρονική περίοδο συμπεριφερόμαστε με ευγένεια και γλυκύτητα και αποφεύγουμε τις διαμάχες και τα έντονα επιχειρήματα. Αποδίδουμε μεγαλύτερη αξία στις φιλίες μας και την ερωτική μας ζωή και κάνουμε τα πάντα για να προσελκύσουμε το αντίθετο φύλο, έχουμε περισσότερο την ανάγκη να βρισκόμαστε σε μια ερωτική σχέση.

Τρίτη 7 Αυγούστου 04:12
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 14° 27' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΔΙΑ στις 14° 27' ΔΙΔΥΜΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 7 Αυγούστου ώρα 02:21 μέχρι την Τρίτη 7 Αυγούστου ώρα 05:52.
Παρόλο που αυτή η διέλευση σου φέρνει ένα αισιόδοξο μήνυμα με προοπτικές να επεκταθείς στους τομείς που ενεργοποιούνται, εσύ νιώθεις αβέβαιος για το αποτέλεσμα. Ίσως γιατί, ταυτόχρονα, απαιτούνται κάποιες αλλαγές. Ίσως όμως και γιατί κάποιες υποσχέσεις που σου δίνονται, ξαφνικά δεν τηρούνται. Εφόσον, όμως, εσύ νιώθεις ότι μπορείς να πετύχεις κάτι θετικό, μην παρασύρεσαι από κανένα. Κράτησε μία σταθερότητα στις ιδέες και τις ενέργειές σου. Μπορεί, απρόοπτα, κάποιος από μηχανής θεός να εμφανιστεί και να σε προστατέψει. Αρκεί στις συναλλαγές σου, να είσαι έντιμος και φερέγγυος.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 6 έως 8 Νοεμβρίου και από 5 έως 7 Ιουνίου.

Τρίτη 7 Αυγούστου 04:23
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΣΕΛΗΝΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 14° 33' ΛΕΟΝΤΑ και της ΣΕΛΗΝΗΣ στις 14° 33' ΔΙΔΥΜΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 7 Αυγούστου ώρα 02:32 μέχρι την Τρίτη 7 Αυγούστου ώρα 06:03.
Κάποια πρόταση θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, γιατί με λίγη προσπάθεια θα βοηθήσει το άτομο να γίνει περισσότερο δημοφιλές στον τομέα του.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 6 έως 8 Αυγούστου και από 5 έως 7 Ιουνίου.

Τρίτη 7 Αυγούστου 06:38
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 15° 53' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 15° 53' ΔΙΔΥΜΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 7 Αυγούστου ώρα 04:47 μέχρι την Τρίτη 7 Αυγούστου ώρα 08:18.
Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται ζημιές από αμέλεια, που προκαλούν έξοδα.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Μαρτίου και από 7 έως 9 Ιουνίου.

Τρίτη 7 Αυγούστου 07:14
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 1° 15' ΥΔΡΟΧΟΟΥ και του ΑΡΗ στις 16° 15' ΔΙΔΥΜΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 7 Αυγούστου ώρα 05:23 μέχρι την Τρίτη 7 Αυγούστου ώρα 08:54.
Ξαφνικά, και ενώ εσύ κάνεις τις απαιτούμενες προσπάθειες για να προωθήσεις ένα σχέδιο σου, παρεμβαίνει κάποιος τρίτος και ανατρέπεται. Έτσι, μπορούμε να πούμε ότι ο εκνευρισμός σου θα είναι δικαιολογημένος, αλλά με το να χάσεις την ψυχραιμία σου δεν κερδίζεις τίποτα. Εκείνο, λοιπόν, που μπορείς να κάνεις τώρα είναι ν' αλλάξεις τρόπο δράσης και να χρησιμοποιήσεις άλλες τεχνικές.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Ιανουαρίου και από 7 έως 9 Ιουνίου.

Τρίτη 7 Αυγούστου 09:25
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 2° 33' ΤΑΥΡΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 17° 33' ΔΙΔΥΜΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 7 Αυγούστου ώρα 07:34 μέχρι την Τρίτη 7 Αυγούστου ώρα 11:05.
Την περίοδο που θα πραγματοποιείται αυτή η όψη, κατά διαστήματα θα έχεις μία νευρική ανησυχία. Καθετί που θα σε βγάζει έξω απ' τα προγράμματά σου θα σ' εκνευρίζει και θα σ' αναστατώνει. Από την άλλη, θα θέλεις ν' απαλλαγείς απ' όποιον κι οτιδήποτε σου περιορίζει την ανεξαρτησία. Έτσι μπορεί να σπάσεις κάποιους δεσμούς. Ο καλύτερος τρόπος να λειτουργήσεις αυτή τη διέλευση είναι να βρεις κάποια περίεργη απασχόληση ή χόμπι που θ' αποσπά το ενδιαφέρον σου και θα καλύπτει τις περισσότερες ώρες σου.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 23 έως 25 Απριλίου και από 9 έως 11 Ιουνίου.

Τρίτη 7 Αυγούστου 09:55
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΕΡΜΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 17° 51' ΛΕΟΝΤΑ και του ΕΡΜΗ στις 17° 51' ΔΙΔΥΜΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 7 Αυγούστου ώρα 08:04 μέχρι την Τρίτη 7 Αυγούστου ώρα 11:35.
Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 12 Αυγούστου και από 9 έως 11 Ιουνίου.

Τρίτη 7 Αυγούστου 12:31
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 19° 24' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 19° 24' ΔΙΔΥΜΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 7 Αυγούστου ώρα 10:40 μέχρι την Τρίτη 7 Αυγούστου ώρα 14:11.
Στη διάρκεια αυτής της διέλευσης, μπορεί να βγει στην επιφάνεια ένα παλιό ξεχασμένο πρόβλημα, το οποίο, όμως, να απαιτήσει άμεση λύση. Η όλη κατάσταση, μπορεί να σου προκαλέσει έντονη σύγχυση και να κάνεις σωρεία λαθών, προσπαθώντας να ξεφύγεις από τον κλοιό που θα βρίσκεσαι. Εκείνο που συνιστάται, σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι να έλθεις σε κάποια συμφωνία με το διαμαχόμενο άνθρωπο. Επίσης, μπορεί ν' αντιμετωπίσεις προβλήματα στις σχέσεις σου με ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάζεσαι για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού. Αν, τελικά, διαπιστώσεις ότι η συμπεριφορά τους σε θίγει, προτίμησε να διακόψεις την όποια συναλλαγή μαζί τους, ήρεμα και όχι με αντιδικίες.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Ιανουαρίου και από 10 έως 12 Ιουνίου.

Τετάρτη 8 Αυγούστου 03:33
ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στον ζωδιακό θα είναι στις 01º04' Ζυγού  και του ΑΡΗ στις 01º04' Υδροχόου
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 7 Αυγούστου ώρα 14:00 μέχρι την Τετάρτη 8 Αυγούστου ώρα 18:00.
Η χάρη και η αρμονία συναντώνται με τη δράση. Αυτό σημαίνει ότι το άτομο εκπέμπει γοητεία, οι κινήσεις του είναι άψογες και η δράση του καλοσυνάτη. Όψη που φέρνει τον έρωτα και την ηδονή. Η διέλευση αυτή δίνει σφρίγος και ψυχική ισορροπία
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 23 έως 25 Σεπτεμβρίου και από 11 έως 13 Ιανουαρίου.

Τετάρτη 8 Αυγούστου 05:15
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 14° 32' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΔΙΑ στις 29° 32' ΔΙΔΥΜΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 8 Αυγούστου ώρα 03:24 μέχρι την Τετάρτη 8 Αυγούστου ώρα 06:55.
Παρόλο που αυτή η διέλευση σου φέρνει ένα αισιόδοξο μήνυμα με προοπτικές να επεκταθείς στους τομείς που ενεργοποιούνται, εσύ νιώθεις αβέβαιος για το αποτέλεσμα. Ίσως γιατί, ταυτόχρονα, απαιτούνται κάποιες αλλαγές. Ίσως όμως και γιατί κάποιες υποσχέσεις που σου δίνονται, ξαφνικά δεν τηρούνται. Εφόσον, όμως, εσύ νιώθεις ότι μπορείς να πετύχεις κάτι θετικό, μην παρασύρεσαι από κανένα. Κράτησε μία σταθερότητα στις ιδέες και τις ενέργειές σου. Μπορεί, απρόοπτα, κάποιος από μηχανής θεός να εμφανιστεί και να σε προστατέψει. Αρκεί στις συναλλαγές σου, να είσαι έντιμος και φερέγγυος.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 6 έως 8 Νοεμβρίου και από 21 έως 23 Ιουνίου.

Τετάρτη 8 Αυγούστου 07:00
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΚΑΡΚΙΝΟΥ θα βρίσκεται από Τετάρτη 8 Αυγούστου 07:00 μέχρι την Παρασκευή 10 Αυγούστου ώρα 07:16.
Με την Σελήνη στον Καρκίνο, το κίνητρό μας θα είναι η ανάγκη για ηρεμία και γαλήνη, καθώς και το αίσθημα της ασφάλειας. Το ενδιαφέρον μας θα περιστρέφεται γύρω από οικογενειακά και οικιακά θέματα και η τάση μας να μείνουμε στο σπίτι και να περιορίσουμε τις εξόδους μας θα είναι ανεβασμένη. Όλοι, και ειδικότερα οι γυναίκες θα παρουσιάσουν μια ιδιαίτερη συναισθηματική ευαισθησία. Η Σελήνη εδώ αισθάνεται σαν στο σπίτι της και δίνει παθητικότητα, υπομονή και καρτερικότητα.

Τετάρτη 8 Αυγούστου 07:02
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΣΕΛΗΝΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 15° 37' ΛΕΟΝΤΑ και της ΣΕΛΗΝΗΣ στις 0° 37' ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 8 Αυγούστου ώρα 05:11 μέχρι την Τετάρτη 8 Αυγούστου ώρα 08:42.
Θα σ' απασχολήσουν οι ανάγκες κι οι υποχρεώσεις του σπιτιού σου. Προσαρμόσου σ' αυτές τις υποχρεώσεις σου και μη δυσανασχετείς, γιατί πρέπει να διεκπεραιωθούν.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 9 Αυγούστου και από 22 έως 24 Ιουνίου.

Τετάρτη 8 Αυγούστου 07:41
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 1° 1' ΥΔΡΟΧΟΟΥ και του ΑΡΗ στις 1° 1' ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 8 Αυγούστου ώρα 05:50 μέχρι την Τετάρτη 8 Αυγούστου ώρα 09:21.
Ξαφνικά, και ενώ εσύ κάνεις τις απαιτούμενες προσπάθειες για να προωθήσεις ένα σχέδιο σου, παρεμβαίνει κάποιος τρίτος και ανατρέπεται. Έτσι, μπορούμε να πούμε ότι ο εκνευρισμός σου θα είναι δικαιολογημένος, αλλά με το να χάσεις την ψυχραιμία σου δεν κερδίζεις τίποτα. Εκείνο, λοιπόν, που μπορείς να κάνεις τώρα είναι ν' αλλάξεις τρόπο δράσης και να χρησιμοποιήσεις άλλες τεχνικές.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Ιανουαρίου και από 23 έως 25 Ιουνίου.

Τετάρτη 8 Αυγούστου 08:09
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 1° 18' ΖΥΓΟΥ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 1° 18' ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 8 Αυγούστου ώρα 06:18 μέχρι την Τετάρτη 8 Αυγούστου ώρα 09:49.
Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό μπέρδεμα είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα, αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 24 έως 26 Σεπτεμβρίου και από 23 έως 25 Ιουνίου.

Τετάρτη 8 Αυγούστου 10:12
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 2° 33' ΤΑΥΡΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 2° 33' ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 8 Αυγούστου ώρα 08:21 μέχρι την Τετάρτη 8 Αυγούστου ώρα 11:52.
Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 23 έως 25 Απριλίου και από 24 έως 26 Ιουνίου.

Τετάρτη 8 Αυγούστου 11:15
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 3° 12' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 3° 12' ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 8 Αυγούστου ώρα 09:24 μέχρι την Τετάρτη 8 Αυγούστου ώρα 12:55.
Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 24 έως 26 Δεκεμβρίου και από 25 έως 27 Ιουνίου.

Τετάρτη 8 Αυγούστου 14:10
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στον ζωδιακό θα είναι στις 15º52' Λέοντα  και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 15º52' Ιχθύων
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 7 Αυγούστου ώρα 20:00 μέχρι την Πέμπτη 9 Αυγούστου ώρα 08:00.
Στο διάστημα που πραγματοποιείται αυτή η όψη, ενδεχομένως να πάρουν άσχημες διαστάσεις κάποια ζητήματα, με αποτέλεσμα να ζημιωθείς υλικά και ηθικά. Μπορεί κάποιοι άνθρωποι, να μην τηρήσουν τις υποσχέσεις τους ή μπορεί να προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν. Η λύτρωση, τις περισσότερες φορές, βρίσκεται στο διαλογισμό. Διότι έτσι επιτυγχάνεις την ψυχική σου αποτοξίνωση, χωρίς να ψάχνεις για τεχνικές μεθόδους , που μόνο ζημιά σωματική και πνευματική θα σου προσφέρουν τελικά. Αναζήτησε λοιπόν, την ηρεμία σου, μέσα από το συμβολικό κόσμο της μεταφυσικής.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Αυγούστου και από 5 έως 7 Μαρτίου.

Τετάρτη 8 Αυγούστου 19:50
ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ
Ο ΟΥΡΑΝΟΣ Ανάδρομος παραμένει από  Τετάρτη 8 Αυγούστου 19:50 μέχρι το Σάββατο 5 Ιανουαρίου ώρα 22:27, μεταξύ των ζωδιακών μοιρών 02º33' Ταύρου  και 28º36' Κριού.
Ο Ανάδρομος Ουρανός  αλλάζει  την διάθεσή μας την κάνει επαναστατική αλλά με μια δόση νευρικής υπερέντασης. Το άτομο εναγωνίως αναζητά αλλαγές στον εαυτό του, στη ζωή του και στο περιβάλλον του, χωρίς σχέδιο και προοπτική.  Προς επίτευξη αυτών των επιδιώξεών του αρχίζει ένα ψάξιμο, χωρίς τέλος, με αποτέλεσμα να μην οριοθετεί το νέο του μοντέλο και αυτό να του φέρνει θλίψη και απογοήτευση, χάνοντας  ένα μεγάλο μέρος του εαυτού του. Μια σωστή ταπεινή καθοδήγηση θα είναι το μοναδικό φάρμακο για την περίπτωσή του.

Τετάρτη 8 Αυγούστου 19:59
ΕΡΜΗΣ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΕΡΜΗ στον ζωδιακό θα είναι στις 16º45' Λέοντα  και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 01º45' Ζυγού
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 8 Αυγούστου ώρα 11:00 μέχρι την Πέμπτη 9 Αυγούστου ώρα 05:00.
Τα συναισθήματα θα μπλέκονται με τη λογική και έτσι χωρίς σοβαρή αιτία μπορεί να μπλεχτείς σε δυσάρεστα λόγια. Προσπάθησε λοιπόν να φέρεσαι με διακριτικότητα στις συζητήσεις σου και αν ακούσεις κάποια λέξη προσβλητική κάνε πως δεν την άκουσες.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Αυγούστου και από 24 έως 26 Σεπτεμβρίου.

Πέμπτη 9 Αυγούστου 01:45
ΑΡΗΣ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΑΡΗ στον ζωδιακό θα είναι στις 00º51' Υδροχόου  και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 15º51' Ιχθύων
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 5 Αυγούστου ώρα 15:00 μέχρι την Δευτέρα 13 Αυγούστου ώρα 04:00.
Καθετί συνηθισμένο μοιάζει να σου προκαλεί πλήξη, και καθετί καινούργιο, να σου δημιουργεί φοβίες. Ζητάς να κάνεις κάτι καλύτερο στη ζωή σου, κάτι που θα βελτιώσει τις συνθήκες της διαβίωσής σου και θα σε κάνει πιο άνετο στις διάφορες κοινωνικές σου δραστηριότητες. Όμως, τα περισσότερα από αυτά που επιδιώκεις είναι κατασκευάσματα της φαντασίας σου, που όταν τολμήσεις, τελικά, να τα υλοποιήσεις θα συναντήσεις περίεργα εμπόδια. Εκτός από αυτό, διανύεις μια εποχή που μπορεί να γίνεις εύκολα αντικείμενο εκμετάλλευσης, δολοπλοκιών και άλλων τραυματικών εμπειριών. Γι’ αυτό, πρέπει να είσαι πάντα σε θέση να ξεχωρίζεις το σωστό από το λάθος, ώστε να μην τρέφεις αυταπάτες και αγωνίζεσαι για πράγματα που δεν έχουν τη δυνατότητα να εκφραστούν με τον τρόπο που ενεργείς.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Ιανουαρίου και από 5 έως 7 Μαρτίου.

Πέμπτη 9 Αυγούστου 05:06
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΣΥΝΟΔΟΥ με ΕΡΜΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στον ζωδιακό θα είναι στις 16º28' Λέοντα  και του ΕΡΜΗ στις 16º28' Λέοντα
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 8 Αυγούστου ώρα 19:00 μέχρι την Πέμπτη 9 Αυγούστου ώρα 15:00.
Παρουσιάζονται ευκαιρίες για μία καλή και δημιουργική συζήτηση, που μπορεί να κρύβει προοπτικές για επαγγελματική εξέλιξη. Σε γυναικείο ωροσκόπιο δείχνει την πιθανότητα καλών ειδήσεων από έναν άντρα.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Αυγούστου.

Πέμπτη 9 Αυγούστου 05:43
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 14° 37' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΔΙΑ στις 14° 36' ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 9 Αυγούστου ώρα 03:52 μέχρι την Πέμπτη 9 Αυγούστου ώρα 07:23.
Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 6 έως 8 Νοεμβρίου και από 6 έως 8 Ιουλίου.

Πέμπτη 9 Αυγούστου 07:42
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 15° 51' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 15° 51' ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 9 Αυγούστου ώρα 05:51 μέχρι την Πέμπτη 9 Αυγούστου ώρα 09:22.
Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Μαρτίου και από 7 έως 9 Ιουλίου.

Πέμπτη 9 Αυγούστου 09:00
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΣΕΛΗΝΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 16° 39' ΛΕΟΝΤΑ και της ΣΕΛΗΝΗΣ στις 16° 39' ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 9 Αυγούστου ώρα 07:09 μέχρι την Πέμπτη 9 Αυγούστου ώρα 10:40.
Στο διάστημα αυτό, θα συγκεντρώνεστε σε ενέργειες που είναι καλά ισορροπημένες και θα απομακρύνεστε από μελοδραματικές καταστάσεις που σας οδηγούν στα άκρα.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Αυγούστου και από 8 έως 10 Ιουλίου.

Πέμπτη 9 Αυγούστου 13:21
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 19° 22' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 19° 22' ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 9 Αυγούστου ώρα 11:30 μέχρι την Πέμπτη 9 Αυγούστου ώρα 15:01.
Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Ιανουαρίου και από 11 έως 13 Ιουλίου.

Πέμπτη 9 Αυγούστου 14:57
ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στον ζωδιακό θα είναι στις 02º34' Ζυγού  και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 02º34' Ταύρου
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 8 Αυγούστου ώρα 22:00 μέχρι την Παρασκευή 10 Αυγούστου ώρα 08:00.
Ξαφνικά μπορεί ν' αλλάξουν τα κοινωνικά σου ενδιαφέροντα, καθώς περίεργης νοοτροπίας άνθρωποι μπορεί να μπουν στη ζωή σου. Στην αρχή θα σ' εντυπωσιάσουν αλλά, όταν η διέλευση πάψει να λειτουργεί, θα διαπιστώσεις ότι ήταν απλώς κι αυτές κάποιες περαστικές ιστορίες της ζωής σου. Γι' αυτό, απόφυγε με τις γνωριμίες που θα κάνεις αυτό το διάστημα να δεθείς συναισθηματικά. Ωστόσο, μπορεί να επιθυμήσεις τη διακοπή μιας ήδη υπάρχουσας αισθηματικής σχέσης ή αυτή την επιθυμία να την εκφράσουν οι άλλοι προς εσένα.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 25 έως 27 Σεπτεμβρίου και από 23 έως 25 Απριλίου.

Παρασκευή 10 Αυγούστου 00:29
ΕΡΜΗΣ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΕΡΜΗ στον ζωδιακό θα είναι στις 15º50' Λέοντα  και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 15º50' Ιχθύων
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 9 Αυγούστου ώρα 01:00 μέχρι το Σάββατο 11 Αυγούστου ώρα 01:00.
Μία είδηση, ή μια απάντηση που δεν την περίμενες, ή κάποια αίτηση ή ένα έγγραφο που μπερδεύεται, χάνεται ή καταστρέφεται, σου δημιουργούν μία υπερβολική ένταση. Και, το χειρότερο, βρίσκεσαι σε αδυναμία να βρεις μια λογική σειρά στα πράγματα που σε απασχολούν και να σκεφτείς τι μπορείς να κάνεις για να βρεις τη σωστή λύση στο πρόβλημά σου. Εκείνο, λοιπόν, που μπορεί να σε σώσει και να σε βοηθήσει, αυτήν την εποχή, είναι η διατήρηση της αυτοκυριαρχίας σου. Διότι, και αν ακόμα εσύ τα 'χεις τετρακόσια ενδεχομένως κάποιοι άλλοι να δίνουν την εντύπωση ότι βρίσκονται εκτός τόπου και χρόνου, με αποτέλεσμα να ζημιώνουν εσένα. Γι' αυτό, μη λαμβάνεις και πολύ σοβαρά τις υποσχέσεις που σου δίνονται. Βασίσου περισσότερο στον εαυτό σου και σε ότι μπορείς να κάνεις μόνος σου.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Αυγούστου και από 5 έως 7 Μαρτίου.

Παρασκευή 10 Αυγούστου 04:34
ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στον ζωδιακό θα είναι στις 03º08' Ζυγού  και του ΚΡΟΝΟΥ στις 03º08' Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 9 Αυγούστου ώρα 12:00 μέχρι την Παρασκευή 10 Αυγούστου ώρα 21:00.
Η μοναξιά είναι το πιο έντονο συναίσθημα που νιώθει το άτομο με αυτή την όψη. Τα προβλήματα που δημιουργούνται στη σχέση είναι πολύ δύσκολο να ξεπεραστούν και, αν δεν υπάρχει κατανόηση και μεγάλη υπομονή και από τα δύο μέλη, η σχέση διαλύεται. Για να συντηρηθεί μία σχέση με αυτή τη διέλευση, πρέπει τα άτομα να έχουν την ικανότητα να δουν ξεκάθαρα τα λάθη τους, να προσπαθήσουν να βελτιωθούν, να κάνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις και να αποβάλουν τον εγωισμό τους. Πρέπει να βάλουν τη σχέση σε πρώτη προτεραιότητα και όχι την ικανοποίηση του εγώ τους. Πολύ σκληρή αυτή η διέλευση που εκτός από τα αισθηματικά προβλήματα προκαλεί και οικονομικές δυσκολίες και δεν δίνει περιθώρια στο άτομο να βασιστεί σε κάτι για να αναπτερωθεί το ηθικό του. Για να ξεπεράσει αυτή την κατάσταση πρέπει να πιστέψει στον εαυτό του και να επιστρατεύσει όλη την αγάπη του για τη ζωή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 25 έως 27 Σεπτεμβρίου και από 24 έως 26 Δεκεμβρίου.

Παρασκευή 10 Αυγούστου 07:13
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 0° 34' ΥΔΡΟΧΟΟΥ και του ΑΡΗ στις 0° 35' ΛΕΟΝΤΑ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 10 Αυγούστου ώρα 05:22 μέχρι την Παρασκευή 10 Αυγούστου ώρα 08:53.
Το πιο πιθανό αποτέλεσμα αυτής της διέλευσης είναι ο καβγάς με ένα ή περισσότερα άτομα. Μόνο ο καλός έλεγχος των νεύρων θα μπορούσε να φέρει αποτελέσματα.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Ιανουαρίου και από 23 έως 25 Ιουλίου.

Παρασκευή 10 Αυγούστου 07:17
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑ
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΛΕΟΝΤΑ θα βρίσκεται από Παρασκευή 10 Αυγούστου 07:17 μέχρι την Κυριακή 12 Αυγούστου ώρα 06:57.
Η Σελήνη στον Λέοντα, είναι ζεστή, γενναιόδωρη και αγαπησιάρα. Μας απωθεί, από κάθε τι το απρόσωπο. Επιζητούμε την προσοχή και την αναγνώριση από τους άλλους, κι έχουμε την τάση να ασχολούμαστε με ερωτικές και δημιουργικές δραστηριότητες. Η Σελήνη στο Λέοντα ευνοεί: δημιουργικές δραστηριότητες, δράσεις που αφορούν τα παιδιά, εργασίες μέσω των οποίων επιδιώκουμε  προσωπική αναγνώριση και ανάληψη ρίσκων.

Παρασκευή 10 Αυγούστου 07:36
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 15° 49' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 0° 49' ΛΕΟΝΤΑ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 10 Αυγούστου ώρα 05:45 μέχρι την Παρασκευή 10 Αυγούστου ώρα 09:16.
Στο διάστημα που πραγματοποιείται αυτή η όψη, ενδεχομένως να πάρουν άσχημες διαστάσεις κάποια ζητήματα, με αποτέλεσμα να ζημιωθείς υλικά και ηθικά. Μπορεί κάποιοι άνθρωποι, να μην τηρήσουν τις υποσχέσεις τους ή μπορεί να προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν. Η λύτρωση, τις περισσότερες φορές, βρίσκεται στο διαλογισμό. Διότι έτσι επιτυγχάνεις την ψυχική σου αποτοξίνωση, χωρίς να ψάχνεις για τεχνικές μεθόδους , που μόνο ζημιά σωματική και πνευματική θα σου προσφέρουν τελικά. Αναζήτησε λοιπόν, την ηρεμία σου, μέσα από το συμβολικό κόσμο της μεταφυσικής.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Μαρτίου και από 23 έως 25 Ιουλίου.

Παρασκευή 10 Αυγούστου 10:21
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 2° 33' ΤΑΥΡΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 2° 33' ΛΕΟΝΤΑ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 10 Αυγούστου ώρα 08:30 μέχρι την Παρασκευή 10 Αυγούστου ώρα 12:01.
Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 23 έως 25 Απριλίου και από 25 έως 27 Ιουλίου.

Παρασκευή 10 Αυγούστου 11:15
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 3° 7' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 3° 7' ΛΕΟΝΤΑ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 10 Αυγούστου ώρα 09:24 μέχρι την Παρασκευή 10 Αυγούστου ώρα 12:55.
Αστάθμητοι παράγοντες, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, θα κλονίσουν, σχεδόν, την εμπιστοσύνη σου όχι μόνον απέναντι στους άλλους, αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό,  αφού μπορεί να νιώσεις, ξαφνικά, ότι δεν αξίζεις τίποτα. Δεν είναι όμως τα πράγματα έτσι. Απλά, μπορεί να σε φορτώσουν με επιπρόσθετες ευθύνες, για τις οποίες δεν είσαι αρκετά προετοιμασμένος, και οι απαιτήσεις των άλλων να ξεπερνούν τα όρια της αντοχής σου. Το χειρότερο, σ' αυτήν την περίπτωση, είναι ότι ενώ εσύ κουράζεσαι και αγωνιάς εκείνοι δείχνουν αδιάφοροι, για τις προσπάθειες που καταβάλλεις. Το μόνο που απομένει να κάνεις, λοιπόν, είναι να δείξεις υπομονή. Έτσι, δούλεψε μεθοδικά, ξεπλήρωσε τα τυχόν χρέη σου, εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και, κυρίως, προσπάθησε να μη χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων που ζεις.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 24 έως 26 Δεκεμβρίου και από 25 έως 27 Ιουλίου.

Παρασκευή 10 Αυγούστου 11:49
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 3° 28' ΖΥΓΟΥ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 3° 28' ΛΕΟΝΤΑ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 10 Αυγούστου ώρα 09:58 μέχρι την Παρασκευή 10 Αυγούστου ώρα 13:29.
Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 26 έως 28 Σεπτεμβρίου και από 26 έως 28 Ιουλίου.

Παρασκευή 10 Αυγούστου 22:07
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στον ζωδιακό θα είναι στις 18º06' Λέοντα  και του ΚΡΟΝΟΥ στις 03º06' Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 10 Αυγούστου ώρα 05:00 μέχρι το Σάββατο 11 Αυγούστου ώρα 16:00.
Αστάθμητοι παράγοντες, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, θα κλονίσουν, σχεδόν, την εμπιστοσύνη σου όχι μόνον απέναντι στους άλλους, αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό,  αφού μπορεί να νιώσεις, ξαφνικά, ότι δεν αξίζεις τίποτα. Δεν είναι όμως τα πράγματα έτσι. Απλά, μπορεί να σε φορτώσουν με επιπρόσθετες ευθύνες, για τις οποίες δεν είσαι αρκετά προετοιμασμένος, και οι απαιτήσεις των άλλων να ξεπερνούν τα όρια της αντοχής σου. Το χειρότερο, σ' αυτήν την περίπτωση, είναι ότι ενώ εσύ κουράζεσαι και αγωνιάς εκείνοι δείχνουν αδιάφοροι, για τις προσπάθειες που καταβάλλεις. Το μόνο που απομένει να κάνεις, λοιπόν, είναι να δείξεις υπομονή. Έτσι, δούλεψε μεθοδικά, ξεπλήρωσε τα τυχόν χρέη σου, εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και, κυρίως, προσπάθησε να μη χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων που ζεις.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 12 Αυγούστου και από 24 έως 26 Δεκεμβρίου.

Σάββατο 11 Αυγούστου 05:46
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 14° 47' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΔΙΑ στις 14° 47' ΛΕΟΝΤΑ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 11 Αυγούστου ώρα 03:55 μέχρι το Σάββατο 11 Αυγούστου ώρα 07:26.
Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.


Σάββατο 11 Αυγούστου 10:59
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 3° 4' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 18° 4' ΛΕΟΝΤΑ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 11 Αυγούστου ώρα 09:08 μέχρι το Σάββατο 11 Αυγούστου ώρα 12:39.
Αστάθμητοι παράγοντες, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, θα κλονίσουν, σχεδόν, την εμπιστοσύνη σου όχι μόνον απέναντι στους άλλους, αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό,  αφού μπορεί να νιώσεις, ξαφνικά, ότι δεν αξίζεις τίποτα. Δεν είναι όμως τα πράγματα έτσι. Απλά, μπορεί να σε φορτώσουν με επιπρόσθετες ευθύνες, για τις οποίες δεν είσαι αρκετά προετοιμασμένος, και οι απαιτήσεις των άλλων να ξεπερνούν τα όρια της αντοχής σου. Το χειρότερο, σ' αυτήν την περίπτωση, είναι ότι ενώ εσύ κουράζεσαι και αγωνιάς εκείνοι δείχνουν αδιάφοροι, για τις προσπάθειες που καταβάλλεις. Το μόνο που απομένει να κάνεις, λοιπόν, είναι να δείξεις υπομονή. Έτσι, δούλεψε μεθοδικά, ξεπλήρωσε τα τυχόν χρέη σου, εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και, κυρίως, προσπάθησε να μη χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων που ζεις.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 24 έως 26 Δεκεμβρίου και από 10 έως 12 Αυγούστου.

Σάββατο 11 Αυγούστου 11:58
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΣΥΝΟΔΟΥ με ΣΕΛΗΝΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 18° 41' ΛΕΟΝΤΑ και της ΣΕΛΗΝΗΣ στις 18° 42' ΛΕΟΝΤΑ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 11 Αυγούστου ώρα 10:07 μέχρι το Σάββατο 11 Αυγούστου ώρα 13:38.
Το ενδιαφέρον του ατόμου επικεντρώνεται στο σπίτι και στο οικογενειακό περιβάλλον. Η μητέρα ή κάποιο θηλυκό άτομο της οικογένειας, στηρίζει και επιβεβαιώνει το άτομο.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Αυγούστου.

Σάββατο 11 Αυγούστου 12:58
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 19° 19' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 19° 19' ΛΕΟΝΤΑ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 11 Αυγούστου ώρα 11:07 μέχρι το Σάββατο 11 Αυγούστου ώρα 14:38.
Στη διάρκεια αυτής της διέλευσης, μπορεί να βγει στην επιφάνεια ένα παλιό ξεχασμένο πρόβλημα, το οποίο, όμως, να απαιτήσει άμεση λύση. Η όλη κατάσταση, μπορεί να σου προκαλέσει έντονη σύγχυση και να κάνεις σωρεία λαθών, προσπαθώντας να ξεφύγεις από τον κλοιό που θα βρίσκεσαι. Εκείνο που συνιστάται, σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι να έλθεις σε κάποια συμφωνία με το διαμαχόμενο άνθρωπο. Επίσης, μπορεί ν' αντιμετωπίσεις προβλήματα στις σχέσεις σου με ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάζεσαι για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού. Αν, τελικά, διαπιστώσεις ότι η συμπεριφορά τους σε θίγει, προτίμησε να διακόψεις την όποια συναλλαγή μαζί τους, ήρεμα και όχι με αντιδικίες.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Ιανουαρίου και από 11 έως 13 Αυγούστου.

Σάββατο 11 Αυγούστου 13:18
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 4° 32' ΖΥΓΟΥ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 19° 32' ΛΕΟΝΤΑ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 11 Αυγούστου ώρα 11:27 μέχρι το Σάββατο 11 Αυγούστου ώρα 14:58.
Η διάθεση σου μπορεί να 'ναι μελαγχολική ακόμα και χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Το καλύτερο, λοιπόν, που έχεις να κάνεις είναι να μείνεις στο σπίτι σου. Αν εργάζεσαι, μετά τη δουλειά αναπαύσου και ασχολήσου μόνο  με τον εαυτό σου.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 27 έως 29 Σεπτεμβρίου και από 11 έως 13 Αυγούστου.

Κυριακή 12 Αυγούστου 04:28
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στον ζωδιακό θα είναι στις 19º19' Λέοντα  και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 19º19' Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 11 Αυγούστου ώρα 11:00 μέχρι την Κυριακή 12 Αυγούστου ώρα 22:00.
Στη διάρκεια αυτής της διέλευσης, μπορεί να βγει στην επιφάνεια ένα παλιό ξεχασμένο πρόβλημα, το οποίο, όμως, να απαιτήσει άμεση λύση. Η όλη κατάσταση, μπορεί να σου προκαλέσει έντονη σύγχυση και να κάνεις σωρεία λαθών, προσπαθώντας να ξεφύγεις από τον κλοιό που θα βρίσκεσαι. Εκείνο που συνιστάται, σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι να έλθεις σε κάποια συμφωνία με το διαμαχόμενο άνθρωπο. Επίσης, μπορεί ν' αντιμετωπίσεις προβλήματα στις σχέσεις σου με ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάζεσαι για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού. Αν, τελικά, διαπιστώσεις ότι η συμπεριφορά τους σε θίγει, προτίμησε να διακόψεις την όποια συναλλαγή μαζί τους, ήρεμα και όχι με αντιδικίες.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Αυγούστου και από 8 έως 10 Ιανουαρίου.

Κυριακή 12 Αυγούστου 06:16
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 0° 10' ΥΔΡΟΧΟΟΥ και του ΑΡΗ στις 0° 10' ΠΑΡΘΕΝΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 12 Αυγούστου ώρα 04:25 μέχρι την Κυριακή 12 Αυγούστου ώρα 07:56.
Ξαφνικά, και ενώ εσύ κάνεις τις απαιτούμενες προσπάθειες για να προωθήσεις ένα σχέδιο σου, παρεμβαίνει κάποιος τρίτος και ανατρέπεται. Έτσι, μπορούμε να πούμε ότι ο εκνευρισμός σου θα είναι δικαιολογημένος, αλλά με το να χάσεις την ψυχραιμία σου δεν κερδίζεις τίποτα. Εκείνο, λοιπόν, που μπορείς να κάνεις τώρα είναι ν' αλλάξεις τρόπο δράσης και να χρησιμοποιήσεις άλλες τεχνικές.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Ιανουαρίου και από 22 έως 24 Αυγούστου.

Κυριακή 12 Αυγούστου 06:58
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥ
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο της ΠΑΡΘΕΝΟΥ θα βρίσκεται από Κυριακή 12 Αυγούστου 06:58 μέχρι την Τρίτη 14 Αυγούστου ώρα 07:55.
Με την Σελήνη στον  Παρθένο, θα μας απασχολούν οι πρακτικές δραστηριότητες. Θέλοντας να ρυθμίσουμε σωστά τα πράγματα, καταφεύγουμε στην εξέταση των λεπτομερειών, οργανώνουμε εκ νέου και επανεξετάζουμε τα σχέδιά μας. Θέματα υγείας μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο. Η Σελήνη στην Παρθένο ευνοεί: ψυχικές αναζητήσεις, επαγγελματικές κινήσεις, υπηρεσίες και ρουτίνα, δραστηριότητες που απαιτούν την προσοχή μας στη λεπτομέρεια.

Κυριακή 12 Αυγούστου 10:04
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 2° 33' ΤΑΥΡΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 2° 33' ΠΑΡΘΕΝΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 12 Αυγούστου ώρα 08:13 μέχρι την Κυριακή 12 Αυγούστου ώρα 11:44.
Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 23 έως 25 Απριλίου και από 25 έως 27 Αυγούστου.

Κυριακή 12 Αυγούστου 10:51
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 3° 2' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 3° 2' ΠΑΡΘΕΝΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 12 Αυγούστου ώρα 09:00 μέχρι την Κυριακή 12 Αυγούστου ώρα 12:31.
Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 24 έως 26 Δεκεμβρίου και από 25 έως 27 Αυγούστου.

Κυριακή 12 Αυγούστου 12:53
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 19° 18' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 4° 18' ΠΑΡΘΕΝΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 12 Αυγούστου ώρα 11:02 μέχρι την Κυριακή 12 Αυγούστου ώρα 14:33.
Στη διάρκεια αυτής της διέλευσης, μπορεί να βγει στην επιφάνεια ένα παλιό ξεχασμένο πρόβλημα, το οποίο, όμως, να απαιτήσει άμεση λύση. Η όλη κατάσταση, μπορεί να σου προκαλέσει έντονη σύγχυση και να κάνεις σωρεία λαθών, προσπαθώντας να ξεφύγεις από τον κλοιό που θα βρίσκεσαι. Εκείνο που συνιστάται, σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι να έλθεις σε κάποια συμφωνία με το διαμαχόμενο άνθρωπο. Επίσης, μπορεί ν' αντιμετωπίσεις προβλήματα στις σχέσεις σου με ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάζεσαι για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού. Αν, τελικά, διαπιστώσεις ότι η συμπεριφορά τους σε θίγει, προτίμησε να διακόψεις την όποια συναλλαγή μαζί τους, ήρεμα και όχι με αντιδικίες.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Ιανουαρίου και από 27 έως 29 Αυγούστου.

Κυριακή 12 Αυγούστου 14:59
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 5° 36' ΖΥΓΟΥ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 5° 36' ΠΑΡΘΕΝΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 12 Αυγούστου ώρα 13:08 μέχρι την Κυριακή 12 Αυγούστου ώρα 16:39.
Στο χρονικό αυτό διάστημα, θα εκδηλώνεται, η συναισθηματική σας πλευρά, εκείνη που επιμελώς κρύβατε από τους άλλους.  Οι σχέσεις με τους δικούς σας ισχυροποιούνται.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 28 έως 30 Σεπτεμβρίου και από 28 έως 30 Αυγούστου.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου