Σάββατο 14 Ιουλίου 2018

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 16 έως 22 Ιουλίου 2018 από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ


ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
16 έως 22 Ιουλίου 2018
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ
Αν παρακολουθείτε προσεκτικά τις οικονομικές σας υποθέσεις και δεν μπείτε στον πειρασμό για οικονομικά ρίσκο ή χρηματιστήρια τα πράγματα αυτού του καιρού θα εξελιχθούν θετικά σε μεγάλο βαθμό.  Προσπαθήστε τώρα όσο είναι  εφικτό και δυνατό να γίνετε δραστήριοι σε δραστηριότητες που τις γνωρίζετε καλά. Στον αισθηματικό σας τομέα τηρήστε σταθερή τακτική.

ΤΑΥΡΟΣ
Αποφύγετε κουτσομπολιά και τα σχόλια αυτόν τον καιρό, γιατί ίσως σας οδηγήσουν σε αδιέξοδα τόσο στο οικογενειακό όσο και με το φιλικό σας περιβάλλον. Ο πλανήτης Ποσειδώνας σε άσχημη όψη με τον κυβερνήτη σας, θα επηρεάσει τις σχέσεις σας και το άτομο που σας ενδιαφέρει. Γι’ αυτό διατηρήστε χαμηλά τους τόνους της συμπεριφοράς σας. Όσες σχέσεις είναι προβληματικές θα χρειασθούν ιδιαίτερους και λεπτούς χειρισμούς .

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ασυλλόγιστες κινήσεις που δεν στηρίζονται σε γερές βάσεις παρά μόνο σε όνειρα μπορεί να φέρουν καταστροφικά αποτελέσματα. Αυτές τις μέρες  ίσως δημιουργηθούν εντάσεις, στα ερωτικά σας θέματα και κυρίως σ’ εκείνα που είχαν συσσωρευμένα προβλήματα από το παρελθόν. Τα οικονομικά σας αν είχαν ή έχουν προβλήματα, προσπαθήστε να τα βάλετε σε κάποια τάξη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτές τις ημέρες θα σας διακατέχει κάποια τάση φυγής και ανεξαρτησίας. Έτσι, αν αφήσετε τον εαυτό σας, να ξεφύγει από τα καθιερωμένα ίσως γνωρίσετε κάτι διαφορετικό και συναρπαστικό.  Τα ξαφνικά και αναπάντεχα γεγονότα, θα σας δώσουν την αίσθηση ότι είσαστε πολύ τυχεροί και θα απολαύσετε τις ημέρες αυτές.

ΛΕΩΝ
Αυτές τις μέρες μπορεί να  εκδηλώσετε αισθήματα ζήλιας με απρόβλεπτα για την σχέση σας αποτελέσματα. Αποφύγετε ραντεβού και συζητήσεις, πάνω στα θέματα σας που εκκρεμούν, κάποια δειλία, μπορεί να σας εμποδίσει να αντιμετωπίσετε με ρεαλισμό τις υποθέσεις σας. Αφήστε τις λεπτομέρειες και καταπιαστείτε με την ουσία των καθημερινών σας θεμάτων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτή είναι μια αντιφατική εποχή που μπορεί κάπως να σας μπερδέψει. Οι συμπάθειες και οι αντιπάθειες σας θα γίνονται πιο έντονες. Λόγω αυτών των καταστάσεων και στην προσπάθειά σας να κοντρολάρετε την ζωή σας μπορεί να ξεφύγετε από την κοινώς αποδεκτή τακτική.  Στον ερωτικό σας τον τομέα μην βιάζεστε να βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα. Δράστε με σύνεση

ΖΥΓΟΣ
Αυτή την εβδομάδα θ’ αναζητάτε απολαύσεις με αποτέλεσμα να μην ικανοποιείσθε με τίποτα. Οι αντιδράσεις σας θα είναι άμεσες κα έντονες με αποτέλεσμα να έχετε την τάση να δημιουργείτε  παρεξηγήσεις και συγκρούσεις. Ένα αίσθημα αυθορμητισμού εξ άλλου στα συναισθηματικά σας μπορεί να δημιουργήσει αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που προσδοκάτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτή την περίοδο η φήμη σας θα μεγαλώνει και τα επαγγελματικά σας θα σημειώνουν πρόοδο.  Μην  περιμένετε όμως τίποτα να έλθει χωρίς κάποια προσπάθεια. Θα νιώθετε στοργικοί και θέλετε να μοιραστείτε την άνεση και την τρυφερότητα με καλούς φίλους, με την οικογένεια σας ή με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτό το διάστημα θα  έχετε νέες ιδέες τις οποίες μπορείτε να εκφράσετε με τον καλύτερο τρόπο.  Όμως καθώς το μυαλό σας δουλεύει με γρήγορο ρυθμό και κάπως σπασμωδικά, έχετε την τάση να ασχοληθείτε με πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες τις οποίες όμως δεν θα μπορέσετε να διεκπεραιώσετε, αν ασχοληθείτε με όλες μαζί. Το  πείσμα σας και η ισχυρογνωμοσύνη σας παράλληλα θα είναι πολύ τονισμένα. Γι’ αυτό χαμηλώστε τους τόνους της αδιαλλαξίας σας και συμβιβαστείτε. Οι σχέσεις σας αυτόν τον καιρό απαιτούν όσο ποτέ αμοιβαιότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτόν τον καιρό η διορατικότητα σας θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις του παρελθόντος. Προσπαθήστε να δείξετε συνέπεια  στις υποχρεώσεις σας και μην τάζετε πράγματα που είναι πάνω από τις δυνατότητές σας. Η νευρικότητα σας παράλληλα θα είναι αυξημένη και μπορεί να προκύψουν διαφωνίες με το περιβάλλον σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτόν τον καιρό, θα βρίσκεστε σε αναζήτηση απολαύσεων.  Οι επιθυμίες σας, θα έχουν σαν χαρακτηριστικό τους το ανικανοποίητο. Θα αντιδράτε έντονα και ίσως αυτό γίνει αιτία  για κάποιους εκνευρισμούς. Ένα αίσθημα αυθορμητισμού εξ άλλου στα συναισθηματικά σας, μπορεί να σας αυξήσει υπερβολικά τις υποχρεώσεις σας, σε σημείο τέτοιο, που να δυσκολευτείτε να ανταποκριθείτε σ’ αυτές.

ΙΧΘΥΕΣ
Δείξτε στον σύντροφο σας την αγάπη σας, γιατί τώρα θα έχετε μοναδικές ευκαιρίες, για φτιάξετε την αισθηματική σας ζωή. Μην δίνετε όλα τα αποθέματα της καλοσύνης σας, γιατί ίσως πέσετε θύμα εκμετάλλευσης. Επικεντρώστε την προσοχή σας, σε πρόβλημα του επαγγελματικού σας χώρου. Η θετική σας σκέψη, θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε αρκετά προβλήματα. Θα μπορέσετε να πετύχετε αξιοσημείωτη βελτίωση σε καθημερινά σας θέματα.

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ
16 έως 22 Ιουλίου 2018
από τον Δρ. Δημήτρη Παπέϋ


Δευτέρα 16 Ιουλίου 02:55
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 4° 32' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 4° 32' ΠΑΡΘΕΝΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 16 Ιουλίου ώρα 01:04 μέχρι την Δευτέρα 16 Ιουλίου ώρα 04:35.
Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 25 έως 27 Δεκεμβρίου και από 27 έως 29 Αυγούστου.

Δευτέρα 16 Ιουλίου 03:34
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 19° 56' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 4° 55' ΠΑΡΘΕΝΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 16 Ιουλίου ώρα 01:43 μέχρι την Δευτέρα 16 Ιουλίου ώρα 05:14.
Στη διάρκεια αυτής της διέλευσης, μπορεί να βγει στην επιφάνεια ένα παλιό ξεχασμένο πρόβλημα, το οποίο, όμως, να απαιτήσει άμεση λύση. Η όλη κατάσταση, μπορεί να σου προκαλέσει έντονη σύγχυση και να κάνεις σωρεία λαθών, προσπαθώντας να ξεφύγεις από τον κλοιό που θα βρίσκεσαι. Εκείνο που συνιστάται, σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι να έλθεις σε κάποια συμφωνία με το διαμαχόμενο άνθρωπο. Επίσης, μπορεί ν' αντιμετωπίσεις προβλήματα στις σχέσεις σου με ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάζεσαι για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού. Αν, τελικά, διαπιστώσεις ότι η συμπεριφορά τους σε θίγει, προτίμησε να διακόψεις την όποια συναλλαγή μαζί τους, ήρεμα και όχι με αντιδικίες.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Ιανουαρίου και από 27 έως 29 Αυγούστου.

Δευτέρα 16 Ιουλίου 05:21
ΕΡΜΗΣ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΕΡΜΗ στον ζωδιακό θα είναι στις 19º32' Λέοντα  και του ΚΡΟΝΟΥ στις 04º32' Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 15 Ιουλίου ώρα 08:00 μέχρι την Τρίτη 17 Ιουλίου ώρα 04:00.
Η απρόσμενη διακοπή μιας επαγγελματικής σχέσης, μπορεί να σου δημιουργήσει ποια αναστάτωση. Αν δεν είσαι απόλυτα καταρτισμένος πρέπει να αποφεύγεις τις γρήγορες αποφάσεις επανεξετάζοντας τα θέματα που αναζητούν λύσεις.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Αυγούστου και από 25 έως 27 Δεκεμβρίου.

Δευτέρα 16 Ιουλίου 06:35
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΣΥΝΟΔΟΥ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 6° 46' ΠΑΡΘΕΝΟΥ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 6° 46' ΠΑΡΘΕΝΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 16 Ιουλίου ώρα 04:44 μέχρι την Δευτέρα 16 Ιουλίου ώρα 08:15.
Πολύ αρμονική αυτή η διέλευση. Το άτομο καλοδέχεται την αγάπη που του προσφέρουν, την τρυφερότητα και την άπλετη κατανόηση. Η διάθεση είναι πολύ καλή και επειδή το άτομο εκπέμπει μια εσωτερική γαλήνη και ηρεμία φαίνεται πολύ γοητευτικό. Γι’ αυτό η διέλευση αυτή είναι άριστη για ραντεβού, που η έκβασή τους εξαρτάται από την αισθητική εικόνα που θα παρουσιάσουμε.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 29 έως 31 Αυγούστου.

Δευτέρα 16 Ιουλίου 06:53
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 6° 57' ΥΔΡΟΧΟΟΥ και του ΑΡΗ στις 6° 56' ΠΑΡΘΕΝΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 16 Ιουλίου ώρα 05:02 μέχρι την Δευτέρα 16 Ιουλίου ώρα 08:33.
Ξαφνικά, και ενώ εσύ κάνεις τις απαιτούμενες προσπάθειες για να προωθήσεις ένα σχέδιο σου, παρεμβαίνει κάποιος τρίτος και ανατρέπεται. Έτσι, μπορούμε να πούμε ότι ο εκνευρισμός σου θα είναι δικαιολογημένος, αλλά με το να χάσεις την ψυχραιμία σου δεν κερδίζεις τίποτα. Εκείνο, λοιπόν, που μπορείς να κάνεις τώρα είναι ν' αλλάξεις τρόπο δράσης και να χρησιμοποιήσεις άλλες τεχνικές.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 25 έως 27 Ιανουαρίου και από 29 έως 31 Αυγούστου.

Δευτέρα 16 Ιουλίου 09:51
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΣΕΛΗΝΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 23° 45' ΚΑΡΚΙΝΟΥ και της ΣΕΛΗΝΗΣ στις 8° 44' ΠΑΡΘΕΝΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 16 Ιουλίου ώρα 08:00 μέχρι την Δευτέρα 16 Ιουλίου ώρα 11:31.
Θα σ' απασχολήσουν οι ανάγκες κι οι υποχρεώσεις του σπιτιού σου. Προσαρμόσου σ' αυτές τις υποχρεώσεις σου και μη δυσανασχετείς, γιατί πρέπει να διεκπεραιωθούν.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 15 έως 17 Ιουλίου και από 31 Αυγούστου έως 2 Σεπτεμβρίου.

Δευτέρα 16 Ιουλίου 10:55
ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στον ζωδιακό θα είναι στις 06º55' Παρθένου  και του ΑΡΗ στις 06º55' Υδροχόου
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 15 Ιουλίου ώρα 22:00 μέχρι την Τρίτη 17 Ιουλίου ώρα 00:00.
Κοινωνικά και αισθηματικά ζητήματα ξαφνικά παίρνουν μία άλλη τροπή και αυτό θα σε εκνευρίζει επειδή θα υποχρεώνεσαι ν' αλλάξεις τ' αρχικά σου σχέδια. Μπορεί όμως να προβληματιστείς και να νιώσεις αναστάτωση μετά από κάποιο τηλεφώνημα του προσώπου που σε ενδιαφέρει ή μετά από μία συμπτωματική συνάντηση. Καινούργιες γνωριμίες που γίνονται με την επιρροή αυτής της διέλευσης όχι μόνο δεν έχουν διάρκεια, αλλά μπορεί και από το ξεκίνημά τους να είναι προβληματικές.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 29 έως 31 Αυγούστου και από 25 έως 27 Ιανουαρίου.

Δευτέρα 16 Ιουλίου 17:34
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 13° 24' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΔΙΑ στις 13° 23' ΠΑΡΘΕΝΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 16 Ιουλίου ώρα 15:43 μέχρι την Δευτέρα 16 Ιουλίου ώρα 19:14.
Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Νοεμβρίου και από 5 έως 7 Σεπτεμβρίου.

Δευτέρα 16 Ιουλίου 18:24
ΕΡΜΗΣ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΕΡΜΗ στον ζωδιακό θα είναι στις 19º55' Λέοντα  και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 19º55' Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 15 Ιουλίου ώρα 19:00 μέχρι την Τρίτη 17 Ιουλίου ώρα 20:00.
Αυτή είναι μια περίεργη εποχή, στη διάρκεια της οποίας τίποτα δεν υπόσχεται ότι θα μπορείς να υλοποιείς ορισμένα σου προγράμματα. Συχνά, ψάχνεις για λύσεις και απαντήσεις. Αλλά απογοητεύεσαι όταν, ξαφνικά ανακαλύπτεις ότι δε βρήκες τίποτα και ότι πρέπει να αρχίσεις, πάλι, από την αρχή. Η μόνη λύση, για ν' αποφύγεις κάθε πνευματική και νευρική ένταση, αυτό το διάστημα, είναι ν' αποφεύγεις να καταπιάνεσαι με επουσιώδη ζητήματα. Ασχολήσου μόνο μ' αυτά τα οποία χρειάζονται άμεση ενέργεια, σωστή οργάνωση, και η διεκπεραίωση τους προϋποθέτει τη συνεργασία και άλλων ανθρώπων.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 14 Αυγούστου και από 8 έως 10 Ιανουαρίου.

Δευτέρα 16 Ιουλίου 22:24
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 16° 17' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 16° 17' ΠΑΡΘΕΝΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 16 Ιουλίου ώρα 20:33 μέχρι την Τρίτη 17 Ιουλίου ώρα 00:04.
Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται προβλήματα, κυρίως στα υδραυλικά, που προκαλούν έξοδα και φασαρίες.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Μαρτίου και από 8 έως 10 Σεπτεμβρίου.

Τρίτη 17 Ιουλίου 00:13
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 2° 22' ΤΑΥΡΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 17° 22' ΠΑΡΘΕΝΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 16 Ιουλίου ώρα 22:22 μέχρι την Τρίτη 17 Ιουλίου ώρα 01:53.
Δεν είναι κατάλληλο το διάστημα που επηρεάζεται απ' αυτή τη διέλευση να πραγματοποιήσεις αλλαγές. Από το γεγονός και μόνο ότι θα βρίσκεσαι πολύ συχνά σε κατάσταση νευρικότητας, ανησυχίας κι έλλειψης ικανοποίησης, μπορεί να προκαλέσεις δυσάρεστες καταστάσεις. Ή, εφόσον αποφασίσεις να κάνεις κάποια αλλαγή, να μην καταφέρεις τελικά να την οριστικοποιήσεις. Ίσως χρειαστεί να ξαναγυρίσεις στα παλιά ή να ξανακάνεις κι άλλη αλλαγή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 23 έως 25 Απριλίου και από 9 έως 11 Σεπτεμβρίου.

Τρίτη 17 Ιουλίου 04:29
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 19° 54' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 19° 54' ΠΑΡΘΕΝΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 17 Ιουλίου ώρα 02:38 μέχρι την Τρίτη 17 Ιουλίου ώρα 06:09.
Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Ιανουαρίου και από 12 έως 14 Σεπτεμβρίου.

Τρίτη 17 Ιουλίου 05:04
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΕΡΜΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 20° 15' ΛΕΟΝΤΑ και του ΕΡΜΗ στις 20° 15' ΠΑΡΘΕΝΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 17 Ιουλίου ώρα 03:13 μέχρι την Τρίτη 17 Ιουλίου ώρα 06:44.
Στο διάστημα αυτό, θα απολαμβάνετε τη στενή και ουσιαστική επικοινωνία σας, στο περιβάλλον σας, στις φιλίες σας και στις οικογενειακές σας σχέσεις.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 14 Αυγούστου και από 12 έως 14 Σεπτεμβρίου.

Τρίτη 17 Ιουλίου 07:32
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 6° 43' ΥΔΡΟΧΟΟΥ και του ΑΡΗ στις 21° 42' ΠΑΡΘΕΝΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 17 Ιουλίου ώρα 05:41 μέχρι την Τρίτη 17 Ιουλίου ώρα 09:12.
Ξαφνικά, και ενώ εσύ κάνεις τις απαιτούμενες προσπάθειες για να προωθήσεις ένα σχέδιο σου, παρεμβαίνει κάποιος τρίτος και ανατρέπεται. Έτσι, μπορούμε να πούμε ότι ο εκνευρισμός σου θα είναι δικαιολογημένος, αλλά με το να χάσεις την ψυχραιμία σου δεν κερδίζεις τίποτα. Εκείνο, λοιπόν, που μπορείς να κάνεις τώρα είναι ν' αλλάξεις τρόπο δράσης και να χρησιμοποιήσεις άλλες τεχνικές.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 25 έως 27 Ιανουαρίου και από 14 έως 16 Σεπτεμβρίου.

Τρίτη 17 Ιουλίου 12:49
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΣΕΛΗΝΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 24° 49' ΚΑΡΚΙΝΟΥ και της ΣΕΛΗΝΗΣ στις 24° 49' ΠΑΡΘΕΝΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 17 Ιουλίου ώρα 10:58 μέχρι την Τρίτη 17 Ιουλίου ώρα 14:29.
Κάποια πρόταση θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, γιατί με λίγη προσπάθεια θα βοηθήσει το άτομο να γίνει περισσότερο δημοφιλές στον τομέα του.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 17 έως 19 Ιουλίου και από 17 έως 19 Σεπτεμβρίου.

Τρίτη 17 Ιουλίου 18:59
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 13° 25' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΔΙΑ στις 28° 25' ΠΑΡΘΕΝΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 17 Ιουλίου ώρα 17:08 μέχρι την Τρίτη 17 Ιουλίου ώρα 20:39.
Ίσως αυτή η διέλευση να σου φέρει ένα δώρο ή να σου εκπληρώσει μία σου επιθυμία, να δημιουργήσεις μία ευνοϊκή σχέση, να κάνεις ένα ευχάριστο ταξίδι κ.α. Όμως, μια εσωτερική παρόρμηση σε ωθεί σε μία συμπεριφορά συχνά ασυμβίβαστη με τα δεδομένα που υπάρχουν. Στην αυτό έκφραση σου παρατηρείται μια αβεβαιότητα αλλά και πληθωρικότητα, πράγματα μεταξύ τους ασυμβίβαστα. Και αυτό μπορεί να δημιουργήσει την εντύπωση στους γύρω σου ότι είσαι ένα απερίσκεπτο άτομο. Συχνά παρατηρείται και η τάση της σπατάλης, με αγορές ειδών πολυτελείας που σε τελευταία ανάλυση,  μπορεί να χρειαστεί να τα επιστρέψεις επειδή δεν ταιριάζουν με το χώρο ή εξαιτίας ελαττώματος που παρουσιάζουν. Και όλα αυτά, επειδή παρασύρεσαι από έναν ενθουσιασμό της στιγμής.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Νοεμβρίου και από 21 έως 23 Σεπτεμβρίου.

Τρίτη 17 Ιουλίου 22:41
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΖΥΓΟΥ
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΖΥΓΟΥ θα βρίσκεται από Τρίτη 17 Ιουλίου 22:41 μέχρι την Παρασκευή 20 Ιουλίου ώρα 04:11.
Με την Σελήνη στον  Ζυγό, λύνουμε τα προβλήματά μας με διπλωματικό τρόπο, και είμαστε περισσότερο ικανοί να βάλουμε τα συναισθήματά μας στην άκρη, προκειμένου να εξασφαλίσουμε την ηρεμία μας. Αποφεύγουμε τις κόντρες και τις αντιπαραθέσεις. Οι αποφάσεις μας δεν παίρνονται εύκολα, επειδή προσπαθούμε να δούμε τα πράγματα σφαιρικά. Η Σελήνη στο Ζυγό ευνοεί: ζητήματα σχέσεων και συνεργασιών, δραστηριότητες που αφορούν συλλογικές εργασίες ή σχετίζονται με την ομορφιά.

Τετάρτη 18 Ιουλίου 01:50
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 2° 23' ΤΑΥΡΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 2° 23' ΖΥΓΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 17 Ιουλίου ώρα 23:59 μέχρι την Τετάρτη 18 Ιουλίου ώρα 03:30.
Δεν είναι κατάλληλο το διάστημα που επηρεάζεται απ' αυτή τη διέλευση να πραγματοποιήσεις αλλαγές. Από το γεγονός και μόνο ότι θα βρίσκεσαι πολύ συχνά σε κατάσταση νευρικότητας, ανησυχίας κι έλλειψης ικανοποίησης, μπορεί να προκαλέσεις δυσάρεστες καταστάσεις. Ή, εφόσον αποφασίσεις να κάνεις κάποια αλλαγή, να μην καταφέρεις τελικά να την οριστικοποιήσεις. Ίσως χρειαστεί να ξαναγυρίσεις στα παλιά ή να ξανακάνεις κι άλλη αλλαγή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 23 έως 25 Απριλίου και από 25 έως 27 Σεπτεμβρίου.

Τετάρτη 18 Ιουλίου 05:19
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 4° 23' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 4° 23' ΖΥΓΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 18 Ιουλίου ώρα 03:28 μέχρι την Τετάρτη 18 Ιουλίου ώρα 06:59.
Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 25 έως 27 Δεκεμβρίου και από 27 έως 29 Σεπτεμβρίου.

Τετάρτη 18 Ιουλίου 08:04
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΕΡΜΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 20° 58' ΛΕΟΝΤΑ και του ΕΡΜΗ στις 5° 58' ΖΥΓΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 18 Ιουλίου ώρα 06:13 μέχρι την Τετάρτη 18 Ιουλίου ώρα 09:44.
Ίσως χρειαστεί κατ' ανάγκη ν' αλλάξεις κάποιο πρόγραμμά σου. Σε περίπτωση παρεξήγησης, αυτό θα συμβεί λόγω έλλειψης επικοινωνίας. Μην ξεκινάς τίποτα στην τύχη. Να προηγείται ένας καλός προγραμματισμός.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 13 έως 15 Αυγούστου και από 28 έως 30 Σεπτεμβρίου.

Τετάρτη 18 Ιουλίου 08:56
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 6° 28' ΥΔΡΟΧΟΟΥ και του ΑΡΗ στις 6° 28' ΖΥΓΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 18 Ιουλίου ώρα 07:05 μέχρι την Τετάρτη 18 Ιουλίου ώρα 10:36.
Η διάθεση είναι καλή και το άτομο έχει την τάση να μοιραστεί τα συναισθήματά του με τους άλλους. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης, πολλές φορές, λύνονται τα προβλήματα τα οποία είχαν προκύψει σε ένα ζευγάρι. Η δημιουργικότητα και η δράση συναντώνται σ’ αυτήν την αρμονική διέλευση. Το άτομο έχει την έμπνευση και την ευκαιρία να κάνει ακριβώς αυτό που θέλει, χωρίς να ενοχλεί κανέναν, και χωρίς να δρα γρήγορα και παρορμητικά.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 25 έως 27 Ιανουαρίου και από 29 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου.

Τετάρτη 18 Ιουλίου 13:55
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 9° 18' ΠΑΡΘΕΝΟΥ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 9° 18' ΖΥΓΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 18 Ιουλίου ώρα 12:04 μέχρι την Τετάρτη 18 Ιουλίου ώρα 15:35.
Στο χρονικό αυτό διάστημα, θα εκδηλώνεται, η συναισθηματική σας πλευρά, εκείνη που επιμελώς κρύβατε από τους άλλους.  Οι σχέσεις με τους δικούς σας ισχυροποιούνται.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 1 έως 3 Σεπτεμβρίου και από 2 έως 4 Οκτωβρίου.

Τετάρτη 18 Ιουλίου 21:14
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 13° 26' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΔΙΑ στις 13° 26' ΖΥΓΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 18 Ιουλίου ώρα 19:23 μέχρι την Τετάρτη 18 Ιουλίου ώρα 22:54.
Στο χρονικό αυτό διάστημα, οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν την τάση να προσφέρουν ότι μπορούν και να προσκαλούν άτομα στο σπίτι τους, κάνοντας τις κοινωνικές τους σχέσεις πιο θερμές.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Νοεμβρίου και από 6 έως 8 Οκτωβρίου.

Πέμπτη 19 Ιουλίου 02:15
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 16° 15' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 16° 15' ΖΥΓΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 19 Ιουλίου ώρα 00:24 μέχρι την Πέμπτη 19 Ιουλίου ώρα 03:55.
Στο διάστημα που πραγματοποιείται αυτή η όψη, ενδεχομένως να πάρουν άσχημες διαστάσεις κάποια ζητήματα, με αποτέλεσμα να ζημιωθείς υλικά και ηθικά. Μπορεί κάποιοι άνθρωποι, να μην τηρήσουν τις υποσχέσεις τους ή μπορεί να προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν. Η λύτρωση, τις περισσότερες φορές, βρίσκεται στο διαλογισμό. Διότι έτσι επιτυγχάνεις την ψυχική σου αποτοξίνωση, χωρίς να ψάχνεις για τεχνικές μεθόδους , που μόνο ζημιά σωματική και πνευματική θα σου προσφέρουν τελικά. Αναζήτησε λοιπόν, την ηρεμία σου, μέσα από το συμβολικό κόσμο της μεταφυσικής.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Μαρτίου και από 9 έως 11 Οκτωβρίου.

Πέμπτη 19 Ιουλίου 08:43
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 19° 51' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 19° 51' ΖΥΓΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 19 Ιουλίου ώρα 06:52 μέχρι την Πέμπτη 19 Ιουλίου ώρα 10:23.
Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Ιανουαρίου και από 12 έως 14 Οκτωβρίου.

Πέμπτη 19 Ιουλίου 11:54
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΕΡΜΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 21° 37' ΛΕΟΝΤΑ και του ΕΡΜΗ στις 21° 37' ΖΥΓΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 19 Ιουλίου ώρα 10:03 μέχρι την Πέμπτη 19 Ιουλίου ώρα 13:34.
Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 14 έως 16 Αυγούστου και από 14 έως 16 Οκτωβρίου.

Πέμπτη 19 Ιουλίου 19:13
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 10° 38' ΠΑΡΘΕΝΟΥ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 25° 38' ΖΥΓΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 19 Ιουλίου ώρα 17:22 μέχρι την Πέμπτη 19 Ιουλίου ώρα 20:53.
Η διάθεση σου μπορεί να 'ναι μελαγχολική ακόμα και χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Το καλύτερο, λοιπόν, που έχεις να κάνεις είναι να μείνεις στο σπίτι σου. Αν εργάζεσαι, μετά τη δουλειά αναπαύσου και ασχολήσου μόνο  με τον εαυτό σου.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 2 έως 4 Σεπτεμβρίου και από 18 έως 20 Οκτωβρίου.

Πέμπτη 19 Ιουλίου 21:52
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΣΕΛΗΝΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 27° 5' ΚΑΡΚΙΝΟΥ και της ΣΕΛΗΝΗΣ στις 27° 5' ΖΥΓΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 19 Ιουλίου ώρα 20:01 μέχρι την Πέμπτη 19 Ιουλίου ώρα 23:32.
Η διάθεση του ατόμου είναι άσχημη, δε θέλει να βρίσκεται με πολύ κόσμο και νιώθει πολύ κουρασμένο. Με τέτοια διέλευση, το άτομο πρέπει να φροντίζει να ξεκουράζεται και να μη φορτώνει ιδιαίτερα το πρόγραμμά του.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 19 έως 21 Ιουλίου και από 20 έως 22 Οκτωβρίου.

Παρασκευή 20 Ιουλίου 04:12
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΣΚΟΡΠΙΟΥ θα βρίσκεται από Παρασκευή 20 Ιουλίου 04:12 μέχρι την Κυριακή 22 Ιουλίου ώρα 13:10.
Η Σελήνη στο Σκορπιό σηματοδοτεί την ένταση από πάθος, από ενθουσιασμό, από θλίψη ή από συγκίνηση.. Επιθυμούμε να φτάσουμε στο βάθος των καταστάσεων, και με το ένστικτο μας διακρίνουμε και όσα είναι καλά κρυμμένα. Η Σελήνη στο Σκορπιό, μας προτρέπει να αποκαλύψουμε τη δύναμή μας και για να απαλλαγούμε από παλιούς φόβους και κακές συνήθειες. Η Σελήνη στο Σκορπιό ευνοεί: τα λογιστικά, τα ζητήματα στενών σχέσεων, την έρευνα, την αυτογνωσία και μας βοηθάει στο να απαλλαγούμε από παλιές καταστάσεις.

Παρασκευή 20 Ιουλίου 05:30
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 16° 14' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 1° 14' ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 20 Ιουλίου ώρα 03:39 μέχρι την Παρασκευή 20 Ιουλίου ώρα 07:10.
Στο διάστημα που πραγματοποιείται αυτή η όψη, ενδεχομένως να πάρουν άσχημες διαστάσεις κάποια ζητήματα, με αποτέλεσμα να ζημιωθείς υλικά και ηθικά. Μπορεί κάποιοι άνθρωποι, να μην τηρήσουν τις υποσχέσεις τους ή μπορεί να προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν. Η λύτρωση, τις περισσότερες φορές, βρίσκεται στο διαλογισμό. Διότι έτσι επιτυγχάνεις την ψυχική σου αποτοξίνωση, χωρίς να ψάχνεις για τεχνικές μεθόδους , που μόνο ζημιά σωματική και πνευματική θα σου προσφέρουν τελικά. Αναζήτησε λοιπόν, την ηρεμία σου, μέσα από το συμβολικό κόσμο της μεταφυσικής.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Μαρτίου και από 24 έως 26 Οκτωβρίου.

Παρασκευή 20 Ιουλίου 07:42
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 2° 25' ΤΑΥΡΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 2° 25' ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 20 Ιουλίου ώρα 05:51 μέχρι την Παρασκευή 20 Ιουλίου ώρα 09:22.
Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 23 έως 25 Απριλίου και από 25 έως 27 Οκτωβρίου.

Παρασκευή 20 Ιουλίου 11:05
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 4° 14' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 4° 15' ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 20 Ιουλίου ώρα 09:14 μέχρι την Παρασκευή 20 Ιουλίου ώρα 12:45.
Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 25 έως 27 Δεκεμβρίου και από 27 έως 29 Οκτωβρίου.

Παρασκευή 20 Ιουλίου 14:12
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 5° 55' ΥΔΡΟΧΟΟΥ και του ΑΡΗ στις 5° 55' ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 20 Ιουλίου ώρα 12:21 μέχρι την Παρασκευή 20 Ιουλίου ώρα 15:52.
Το άτομο που έχει αυτή τη διέλευση νιώθει πάρα πολύ άγχος, έχει πολλά νεύρα, όλα του φταίνε και πιστεύει ότι δεν μπορεί να βρει διεξόδους και να εκτονωθεί. Μία καλή αντίδραση είναι η σκληρή δουλειά, κατά προτίμηση χειρονακτική. Επίσης, η έντονη γυμναστική είναι το φάρμακο αυτής της όψης, γιατί βοηθά στην εκτόνωση και στην καλή κυκλοφορία. Η διέλευση αυτή προκαλεί πολλά νεύρα και την τάση να φερθούμε με οργή στους άλλους, σα να θέλουμε να τους εκδικηθούμε. Επειδή οι κινήσεις μας, όταν δεχόμαστε αυτή τη διέλευση, είναι πολύ νευρικές, μπορεί να έχουμε ατυχήματα, καψίματα ή κοψίματα με αιχμηρά
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 24 έως 26 Ιανουαρίου και από 28 έως 30 Οκτωβρίου.

Σάββατο 21 Ιουλίου 01:40
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 12° 1' ΠΑΡΘΕΝΟΥ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 12° 1' ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 20 Ιουλίου ώρα 23:49 μέχρι το Σάββατο 21 Ιουλίου ώρα 03:20.
Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 4 έως 6 Σεπτεμβρίου και από 4 έως 6 Νοεμβρίου.

Σάββατο 21 Ιουλίου 04:29
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΣΥΝΟΔΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 13° 30' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΔΙΑ στις 13° 30' ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 21 Ιουλίου ώρα 02:38 μέχρι το Σάββατο 21 Ιουλίου ώρα 06:09.
 Όψη που φέρνει καλοτυχία. Οι ευκαιρίες ου παρουσιάζονται είναι πολύ αξιόλογες. Ο Δίας με αυτή την όψη χαρίζει στο άτομο την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Η βοήθεια έρχεται από όλες
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Νοεμβρίου.

Σάββατο 21 Ιουλίου 09:38
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 16° 13' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 16° 13' ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 21 Ιουλίου ώρα 07:47 μέχρι το Σάββατο 21 Ιουλίου ώρα 11:18.
Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Μαρτίου και από 8 έως 10 Νοεμβρίου.

Σάββατο 21 Ιουλίου 15:16
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 4° 10' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 19° 10' ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 21 Ιουλίου ώρα 13:25 μέχρι το Σάββατο 21 Ιουλίου ώρα 16:56.
Το βασικότερο μειονέκτημα, αυτής της πλανητικής σχέσης, είναι ότι γίνεσαι υποχρεωτικά δέσμιος κάποιων καταστάσεων. Επίσης, συχνά, υπάρχει η παρέμβαση τρίτων στις υποθέσεις σου, οι οποίοι εμποδίζουν την ομαλή εξέλιξη ζητημάτων που έχουν άμεσο ενδιαφέρον για σένα. Άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας ή και ανώτεροι ιεραρχικά στον επαγγελματικό και κοινωνικό χώρο, ενδεχομένως να θελήσουν να σου επιβληθούν, οπότε και θ’ αντιδράσεις. Επίσης, αυτή η εποχή θεωρείται δύσκολη επειδή, συχνά, βρίσκεσαι αμφιταλαντευόμενος ως προς τις αποφάσεις που πρέπει να πάρεις, κυρίως για ζητήματα που δε δέχονται αναβολή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 25 έως 27 Δεκεμβρίου και από 11 έως 13 Νοεμβρίου.

Σάββατο 21 Ιουλίου 16:28
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 19° 48' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 19° 47' ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 21 Ιουλίου ώρα 14:37 μέχρι το Σάββατο 21 Ιουλίου ώρα 18:08.
Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Ιανουαρίου και από 11 έως 13 Νοεμβρίου.

Σάββατο 21 Ιουλίου 22:00
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΕΡΜΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 22° 40' ΛΕΟΝΤΑ και του ΕΡΜΗ στις 22° 40' ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 21 Ιουλίου ώρα 20:09 μέχρι το Σάββατο 21 Ιουλίου ώρα 23:40.
Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση, με την επίδραση αυτής της όψης, και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 15 έως 17 Αυγούστου και από 14 έως 16 Νοεμβρίου.

Κυριακή 22 Ιουλίου 11:17
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΣΕΛΗΝΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 29° 32' ΚΑΡΚΙΝΟΥ και της ΣΕΛΗΝΗΣ στις 29° 31' ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 22 Ιουλίου ώρα 09:26 μέχρι την Κυριακή 22 Ιουλίου ώρα 12:57.
Είναι μια άριστη διέλευση, που δίνει ζωτικότητα και καλή διάθεση στο άτομο και το κάνει πολύ γοητευτικό. Ιδανική διέλευση για διεκπεραιώσεις εκκρεμοτήτων που αφορούν σε επαγγελματικά θέματα. Επίσης, για όσους κάνουν επαγγέλματα που θέλουν δημοσιότητα, είναι ιδανική διέλευση για να παρουσιαστούν στο κοινό.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 22 έως 24 Ιουλίου και από 21 έως 23 Νοεμβρίου.

Κυριακή 22 Ιουλίου 12:21
ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στον ζωδιακό θα είναι στις 13º33' Παρθένου  και του ΔΙΑ στις 13º33' Σκορπιού
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 21 Ιουλίου ώρα 20:00 μέχρι την Δευτέρα 23 Ιουλίου ώρα 05:00.
Καλότυχη διέλευση. Η κοινωνική ζωή του ατόμου είναι άριστη, κάνει πολύ καλές και χρήσιμες γνωριμίες, τα οικονομικά του βελτιώνονται και νιώθει πολύ άνετα. Η αισθηματική ζωή πάει καλά και το άτομο νιώθει ασφάλεια και είναι χαρούμενο κι ευτυχισμένο. Η διέλευση αυτή είναι πολύ καλή για γάμο.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Σεπτεμβρίου και από 5 έως 7 Νοεμβρίου.

Κυριακή 22 Ιουλίου 13:11
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟΞΟΤΗ
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΤΟΞΟΤΗ θα βρίσκεται από Κυριακή 22 Ιουλίου 13:11 μέχρι την Τετάρτη 25 Ιουλίου ώρα 00:47.
Η Σελήνη στον Τοξότη είναι αισιόδοξη και γεμάτη από ζωντάνια. Αναζητούμε την αλήθεια και είμαστε έτοιμοι να ακολουθήσουμε ένα νέο μοντέλο ζωής ή ένα νέο όραμα. Δεν μας ενδιαφέρουν και πολύ οι λεπτομέρειες, αντίθετα  επικεντρωνόμαστε στη γενική θεώρηση των πραγμάτων. Νέες εμπειρίες και περιπέτειες μας συγκινούν. Η Σελήνη στον Τοξότη ευνοεί: περιπετειώδεις και ανάλαφρες δραστηριότητες, ταξίδια, τριτοβάθμια εκπαίδευση, ξεκινήματα γραπτών για δημοσίευση, διαφήμιση, αθλητισμό, άθληση.

Κυριακή 22 Ιουλίου 17:00
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 2° 27' ΤΑΥΡΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 2° 27' ΤΟΞΟΤΗ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 22 Ιουλίου ώρα 15:09 μέχρι την Κυριακή 22 Ιουλίου ώρα 18:40.
Δεν είναι κατάλληλο το διάστημα που επηρεάζεται απ' αυτή τη διέλευση να πραγματοποιήσεις αλλαγές. Από το γεγονός και μόνο ότι θα βρίσκεσαι πολύ συχνά σε κατάσταση νευρικότητας, ανησυχίας κι έλλειψης ικανοποίησης, μπορεί να προκαλέσεις δυσάρεστες καταστάσεις. Ή, εφόσον αποφασίσεις να κάνεις κάποια αλλαγή, να μην καταφέρεις τελικά να την οριστικοποιήσεις. Ίσως χρειαστεί να ξαναγυρίσεις στα παλιά ή να ξανακάνεις κι άλλη αλλαγή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 23 έως 25 Απριλίου και από 24 έως 26 Νοεμβρίου.

Κυριακή 22 Ιουλίου 20:13
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 4° 5' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 4° 6' ΤΟΞΟΤΗ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 22 Ιουλίου ώρα 18:22 μέχρι την Κυριακή 22 Ιουλίου ώρα 21:53.
Είναι απαραίτητο αυτό το διάστημα, να τα βρείτε με τον εαυτό σας και ν’ αποσυρθείτε για λίγο από τον κοινωνικό σας περίγυρο.  Αυτό θα χαρίσει ισορροπία στην εσωτερική σας διάθεση.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 25 έως 27 Δεκεμβρίου και από 26 έως 28 Νοεμβρίου.

Κυριακή 22 Ιουλίου 21:32
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 19° 46' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 4° 46' ΤΟΞΟΤΗ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 22 Ιουλίου ώρα 19:41 μέχρι την Κυριακή 22 Ιουλίου ώρα 23:12.
Στη διάρκεια, που ο Πλούτωνας επηρεάζει τον ήλιο σου, με την όψη του μισού τετραγώνου, ενδεχομένως να βρεθείς στη δύσκολη θέση για κάποια απόφαση που πρέπει να πάρεις. Επίσης για τη διαλεύκανση ενός ζητήματος, που είχε μείνει σε εκκρεμότητα για πολύ καιρό. Πάντως, μην αποφασίσεις να στείλεις τελεσιγραφικά σε κανέναν τις αποφάσεις σου, αν προηγουμένως δεν έχεις εξαντλήσει κάθε όριο ανοχής. Πολλές φορές, η πλουτώνια επιρροή, σου αφαιρεί τη διάθεση για συνεργασία   ενώ αντίθετα, αυτό πρέπει να κάνεις   και έτσι δημιουργούνται προβλήματα. Μπορείς όμως να βρεις λύσεις στα προβλήματά σου προσεγγίζοντας τους άλλους, με την προοπτική να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις, για τη διαφορά που υπάρχει ανάμεσά σας.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Ιανουαρίου και από 26 έως 28 Νοεμβρίου.

Κυριακή 22 Ιουλίου 22:37
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 5° 19' ΥΔΡΟΧΟΟΥ και του ΑΡΗ στις 5° 19' ΤΟΞΟΤΗ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 22 Ιουλίου ώρα 20:46 μέχρι την Δευτέρα 23 Ιουλίου ώρα 00:17.
Η διάθεση είναι πολύ καλή και το άτομο που δέχεται τη διέλευση έχει έντονη την επιθυμία να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 23 έως 25 Ιανουαρίου και από 27 έως 29 Νοεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου