Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 9 έως 15 Ιουλίου 2018 από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ


ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
9 έως 15 Ιουλίου 2018
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ
Το ερωτικό σας πάθος ενεργοποιείται, και ως εκ τούτου οι ερωτικές πρωτοβουλίες θ’ ανήκουν αποκλειστικά σε σας. Προσέξτε όμως τις τρικλοποδιές από τρίτους, ιδίως αν οι τελευταίοι στο παρελθόν παρέμβαλαν εμπόδια στην εξέλιξη των ερωτικών σας καταστάσεων. Αυτή την εβδομάδα, θα έχετε μια μαχητική και ενεργητική διάθεση και θα προσπαθείτε να εξουδετερώνετε όλα τα  αρνητικά σας συναισθήματα.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι σχέσεις σας, ιδιαίτερα οι αισθηματικές και οι ερωτικές θα γίνουν εντονότερες και αποκτήσουν πάθος. Η προσοχή σας παράλληλα θα  επικεντρωθεί στα οικογενειακά και τα οικονομικά σας που έχουν την  ελπίδα να καλυτερεύσουν, αν αποφύγετε απερίσκεπτα οικονομικά ανοίγματα καθώς και κάποιες αχρείαστες  αγορές για ακριβά είδη ρουχισμού και εμφάνισης.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Όσοι από σας έχετε την τάση να μην αρκείστε σε μια και μοναδική ερωτική κατάσταση, την εβδομάδα αυτή, ας είστε επιφυλακτικοί σε μυστικές ερωτικές σας σχέσεις. Αν κάτι δεν πήγαινε ή δεν πάει καλά στην συναισθηματική σας ζωή αποφύγετε τα ξεκαθαρίσματα αυτόν τον καιρό. Αν η σχέση σας είναι τρυφερή και ζεστή, μην την παγώσετε.  Αγνοήστε ότι μπορεί να σας χαλάσει το κέφι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Περίοδος κατάλληλη για να σας αποδεχθούν κάποιοι άνθρωποι, με πολύ διαφορετικές από σας νοοτροπίες και θέσεις. Την περίοδο αυτή ευνοούνται ακόμη οι εμπορικές και οι  νοητικές εργασίες, ως  και κάθε είδους σχέσεις σας, με αδέλφια και συγγενείς. Στον ερωτικό σας τον τομέα περιορίστε την ζήλεια σας και δώστε απλόχερα τα συναισθηματικά σας αποθέματα. Περιορίστε τα έξοδά σας.

ΛΕΩΝ
Πολλές ευκαιρίες για σας δίνονται αυτές τις μέρες, που θα πρέπει να τις εκμεταλλευθείτε επαρκώς. Τώρα σας δίνεται η τάση και η ευκαιρία για νέες κατακτήσεις. Σε κάποιες συναντήσεις με άτομο που σας ενδιαφέρει,  ίσως αναζητηθούν και συζητηθούν  κοινά σας προβλήματα. Όμως οι ημέρες αυτές μπορεί να δημιουργήσουν και μια τάση για αντιθέσεις και αντεγκλήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Προσοχή, μην παρασύρεστε από προσωρινά συναισθήματα και έρωτες. Οι ημέρες δεν είναι κατάλληλες για αποφάσεις που θα έχουν μακροχρόνιες συνέπειες. Μεγάλη όρεξη  για δουλειά δεν έχετε αυτές τις μέρες.  Η νωχέλεια που θα σας διακρίνει δεν θα συμβιβάζεται με την κούραση από την δραστηριοποίησή σας. Προσοχή: τις μέρες αυτές αποφύγετε επαγγελματικές συναντήσεις, καθώς και όσο εξαρτάται από σας, το στρες.

ΖΥΓΟΣ
Στη ζωή σας είναι δυνατόν να εμφανιστούν κάποιες ξαφνικές καταστάσεις που θα σας δημιουργήσουν ψυχολογικούς περιορισμούς. Πάντως για ότι θα συμβεί, θα υπάρχει κάποια αιτία που θα συνδέεται άμεσα με τα κοντινά σας άτομα. Ακόμα ξαφνικά  μπορεί να έρθουν στο φως, απρόβλεπτες καταστάσεις ή και ξεκαθαρίσματα παλαιών λογαριασμών. Τακτοποιήστε τα θέματά σας με ήπιους τόνους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Στο διάστημα αυτό, θα στραφείτε περισσότερο προς τους φίλους και τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σας.  Θα συνειδητοποιείτε τη σπουδαιότητα της συνεργασίας και της συντροφικότητας και κάτω από αυτό το πρίσμα θα κινούνται οι προσπάθειες σας, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον προσωπικό σας  τομέα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Συναισθήματα, προκατάληψη για άλυτα θέματα από το παρελθόν ίσως μπουν ανάμεσα σε σχέση σας με τους άλλους και ως εκ τούτου να μην είστε τόσο αντικειμενικοί.  Είναι κατάλληλη όμως η εποχή να μιλήσετε και να ξεκαθαρίσετε την ατμόσφαιρα από απωθημένα και κατάλοιπα που κρατάτε ή που κρατούσατε για πολύ καιρό μέσα σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα ξαφνικά και αναπάντεχα γεγονότα, θα σας δώσουν την αίσθηση ότι είσαστε πολύ τυχεροί και θα απολαύσετε τις ημέρες αυτές. Θα έχετε νέες ιδέες τις οποίες μπορείτε να εκφράσετε με τον καλύτερο τρόπο.  Όμως καθώς το μυαλό σας θα δουλεύει με γρήγορο ρυθμό και κάπως σπασμωδικά, θα έχετε την τάση να ασχοληθείτε με πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες τις όμως δεν θα μπορέσετε να διεκπεραιώσετε, σε μια στιγμή.  Νομίζω πως η λύση είναι ο προγραμματισμός. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Την εβδομάδα αυτή  θα πρέπει να εξετάσετε περισσότερο από ποτέ την τακτική σας απέναντι σε άτομα που σας ενδιαφέρουν. Η ανελαστική σας στάση δεν θα σας ευνοήσει  αλλά αντίθετα θα σας ζημιώσει τόσο συναισθηματικά όσο και οικονομικά. Οι κινήσεις σας τόσο στον προσωπικό όσο και στον επαγγελματικό σας τομέα θα πρέπει να προσεχθούν περισσότερο απ’ ότι στο παρελθόν.

ΙΧΘΥΕΣ
Τις ημέρες αυτές  θα είστε  πιο  ιδιότροποι και  θερμόαιμοι  και  θα ενεργείτε σύμφωνα  με  το  συναίσθημα  και  την  επιθυμία σας. Οι μικροενοχλήσεις  και  οι  ιδιαιτερότητες  των  άλλων  θα σας εκνευρίζουν περισσότερο από συνήθως και θα  έχετε μαχητική διάθεση. Είναι πολύ πιθανό, οι σχέσεις σας με την οικογένεια  και  του ανθρώπου που βρίσκεται κοντά σας να είναι τεταμένες. Ρίξτε τους τόνους σας προσφεύγοντας στην άσκηση για την δική σας εκτόνωση. 


ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ
9 έως 15 Ιουλίου 2018
από τον Δρ. Δημήτρη Παπέϋ


Δευτέρα 9 Ιουλίου 02:03
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 5° 1' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 20° 1' ΤΑΥΡΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 9 Ιουλίου ώρα 00:12 μέχρι την Δευτέρα 9 Ιουλίου ώρα 03:43.
Αστάθμητοι παράγοντες, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, θα κλονίσουν, σχεδόν, την εμπιστοσύνη σου όχι μόνον απέναντι στους άλλους, αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό,  αφού μπορεί να νιώσεις, ξαφνικά, ότι δεν αξίζεις τίποτα. Δεν είναι όμως τα πράγματα έτσι. Απλά, μπορεί να σε φορτώσουν με επιπρόσθετες ευθύνες, για τις οποίες δεν είσαι αρκετά προετοιμασμένος, και οι απαιτήσεις των άλλων να ξεπερνούν τα όρια της αντοχής σου. Το χειρότερο, σ' αυτήν την περίπτωση, είναι ότι ενώ εσύ κουράζεσαι και αγωνιάς εκείνοι δείχνουν αδιάφοροι, για τις προσπάθειες που καταβάλλεις. Το μόνο που απομένει να κάνεις, λοιπόν, είναι να δείξεις υπομονή. Έτσι, δούλεψε μεθοδικά, ξεπλήρωσε τα τυχόν χρέη σου, εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και, κυρίως, προσπάθησε να μη χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων που ζεις.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 26 έως 28 Δεκεμβρίου και από 11 έως 13 Μαΐου.

Δευτέρα 9 Ιουλίου 02:11
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 20° 6' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 20° 6' ΤΑΥΡΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 9 Ιουλίου ώρα 00:20 μέχρι την Δευτέρα 9 Ιουλίου ώρα 03:51.
Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Ιανουαρίου και από 11 έως 13 Μαΐου.

Δευτέρα 9 Ιουλίου 12:14
ΕΡΜΗΣ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΕΡΜΗ στον ζωδιακό θα είναι στις 02º24' Παρθένου  και του ΔΙΑ στις 02º24' Κριού
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 8 Ιουλίου ώρα 21:00 μέχρι την Τρίτη 10 Ιουλίου ώρα 04:00.
Το άτομο μπορεί να δεχθεί ψεύτικες υποσχέσεις, γιατί γίνεται ευκολόπιστο και νομίζει ότι όλοι είναι καλοί και αξιόπιστοι. Τα ταξίδια και οι εκδρομές κοστίζουν πολύ ακριβά, με αποτέλεσμα να βγάζουν το άτομο εκτός προϋπολογισμού. Αυτό δεν σημαίνει ότι αν πάτε ταξίδι μ’ αυτή τη διέλευση δεν θα περάσετε καλά. Σημαίνει απλά ότι θα κάνετε πολλές σπατάλες και ότι δεν θα μπορείτε να εντοπίσετε τις ευκαιρίες οι οποίες μπορούν να αξιοποιήσουν τα χρήματά σας.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 25 έως 27 Αυγούστου και από 23 έως 25 Μαρτίου.

Δευτέρα 9 Ιουλίου 18:10
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 29° 31' ΛΕΟΝΤΑ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 29° 31' ΤΑΥΡΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 9 Ιουλίου ώρα 16:19 μέχρι την Δευτέρα 9 Ιουλίου ώρα 19:50.
Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό μπέρδεμα είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα, αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 22 έως 24 Αυγούστου και από 21 έως 23 Μαΐου.

Δευτέρα 9 Ιουλίου 19:57
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο των ΔΙΔΥΜΩΝ θα βρίσκεται από Δευτέρα 9 Ιουλίου 19:57 μέχρι την Τετάρτη 11 Ιουλίου ώρα 20:57.
Με την Σελήνη στους Διδύμους, το βασικό μας κίνητρο είναι να επικοινωνήσουμε, να σκεφτούμε και να μάθουμε. Η Σελήνη στους Διδύμους είναι ανοιχτόκαρδη, ζωηρή και περίεργη, ανήσυχη και ασταθής. Ευνοεί: την επικοινωνία, την μάθηση, τις αγορές, το γράψιμο, την διδασκαλία και τα σύντομα ταξίδια.

Δευτέρα 9 Ιουλίου 20:03
ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑ - Πριν γίνει Ορθόδρομος.
Η στάση του ΔΙΑ πριν ο πλανήτης γίνει Ορθόδρομος, έχει διάρκεια από Δευτέρα 9 Ιουλίου 20:03 μέχρι την Τετάρτη 11 Ιουλίου ώρα 20:02 και γίνεται στις 13º20' Σκορπιού.
Η περίοδος των δύο ημερών που ακολουθεί θέματα σχετικά με αυτά που δημιούργησε ο ανάδρομος Δίας, απαισιοδοξία, ανευθυνότητα, κλονισμός, επιπολαιότητα  αρχίζουν να εκλείπουν.

Δευτέρα 9 Ιουλίου 22:42
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 2° 13' ΤΑΥΡΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 2° 13' ΔΙΔΥΜΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 9 Ιουλίου ώρα 20:51 μέχρι την Τρίτη 10 Ιουλίου ώρα 00:22.
Το χρονικό αυτό διάστημα, θ’ αναδυθεί από μέσα σας το παιδί που κρύβετε,  με αποτέλεσμα να σπάσει η συνηθισμένη καθημερινή σας ρουτίνα. Ακόμα και η ισχυρότερη προσωπικότητα  κρύβει βαθιά μέσα της ένα παιδί.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 23 έως 25 Απριλίου και από 24 έως 26 Μαΐου.

Δευτέρα 9 Ιουλίου 23:20
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΣΕΛΗΝΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 17° 36' ΚΑΡΚΙΝΟΥ και της ΣΕΛΗΝΗΣ στις 2° 36' ΔΙΔΥΜΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 9 Ιουλίου ώρα 21:29 μέχρι την Τρίτη 10 Ιουλίου ώρα 01:00.
Θα σ' απασχολήσουν οι ανάγκες κι οι υποχρεώσεις του σπιτιού σου. Προσαρμόσου σ' αυτές τις υποχρεώσεις σου και μη δυσανασχετείς, γιατί πρέπει να διεκπεραιωθούν.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Ιουλίου και από 24 έως 26 Μαΐου.

Τρίτη 10 Ιουλίου 03:14
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 4° 57' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 4° 57' ΔΙΔΥΜΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 10 Ιουλίου ώρα 01:23 μέχρι την Τρίτη 10 Ιουλίου ώρα 04:54.
Αστάθμητοι παράγοντες, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, θα κλονίσουν, σχεδόν, την εμπιστοσύνη σου όχι μόνον απέναντι στους άλλους, αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό,  αφού μπορεί να νιώσεις, ξαφνικά, ότι δεν αξίζεις τίποτα. Δεν είναι όμως τα πράγματα έτσι. Απλά, μπορεί να σε φορτώσουν με επιπρόσθετες ευθύνες, για τις οποίες δεν είσαι αρκετά προετοιμασμένος, και οι απαιτήσεις των άλλων να ξεπερνούν τα όρια της αντοχής σου. Το χειρότερο, σ' αυτήν την περίπτωση, είναι ότι ενώ εσύ κουράζεσαι και αγωνιάς εκείνοι δείχνουν αδιάφοροι, για τις προσπάθειες που καταβάλλεις. Το μόνο που απομένει να κάνεις, λοιπόν, είναι να δείξεις υπομονή. Έτσι, δούλεψε μεθοδικά, ξεπλήρωσε τα τυχόν χρέη σου, εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και, κυρίως, προσπάθησε να μη χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων που ζεις.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 26 έως 28 Δεκεμβρίου και από 26 έως 28 Μαΐου.

Τρίτη 10 Ιουλίου 03:27
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 20° 5' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 5° 4' ΔΙΔΥΜΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 10 Ιουλίου ώρα 01:36 μέχρι την Τρίτη 10 Ιουλίου ώρα 05:07.
Στη διάρκεια αυτής της διέλευσης, μπορεί να βγει στην επιφάνεια ένα παλιό ξεχασμένο πρόβλημα, το οποίο, όμως, να απαιτήσει άμεση λύση. Η όλη κατάσταση, μπορεί να σου προκαλέσει έντονη σύγχυση και να κάνεις σωρεία λαθών, προσπαθώντας να ξεφύγεις από τον κλοιό που θα βρίσκεσαι. Εκείνο που συνιστάται, σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι να έλθεις σε κάποια συμφωνία με το διαμαχόμενο άνθρωπο. Επίσης, μπορεί ν' αντιμετωπίσεις προβλήματα στις σχέσεις σου με ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάζεσαι για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού. Αν, τελικά, διαπιστώσεις ότι η συμπεριφορά τους σε θίγει, προτίμησε να διακόψεις την όποια συναλλαγή μαζί τους, ήρεμα και όχι με αντιδικίες.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Ιανουαρίου και από 26 έως 28 Μαΐου.

Τρίτη 10 Ιουλίου 05:32
Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥ
Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ στο ζώδιο της ΠΑΡΘΕΝΟΥ θα βρίσκεται από Τρίτη 10 Ιουλίου 05:32 μέχρι την Τρίτη 7 Αυγούστου ώρα 02:27.
Αυτή την περίοδο, έχουμε ένα ρεαλιστικό τρόπο προσέγγισης στην αγάπη και επιδιώκουμε να εκφράσουμε την αγάπη μας μέσα από καλές πράξεις. Γινόμαστε πιο ντροπαλοί, επιφυλακτικοί και απόμακροι, και δεν εκφράζουμε εύκολα τα συναισθήματά μας. Είμαστε πιο αναλυτικοί και ιδιότροποι σε νέους φίλους ή εραστές, και ψάχνουμε άτομα που να ανταποκρίνονται στις υψηλές προδιαγραφές μας. Δεν ανεχόμαστε τα ελαττώματα των άλλων και κάνουμε αυξημένη κριτική και ανάλυση. Μας ενδιαφέρουν αυτή τη χρονική περίοδο περισσότερο η καθαριότητα και η υγιεινή και εκτιμούμε στους άλλους την άψογη περιποίηση και ένα ωραίο παρουσιαστικό. Τα υλικά αγαθά τα οποία είναι χρήσιμα πρακτικά και καλής ποιότητας μας κινούν τώρα περισσότερο την προσοχή. Νιώθουμε όμορφα συναισθηματικά όταν ασχολούμαστε με τον καθαρισμό του σπιτιού, την κηπουρική και την εργασία μας. Κάνουμε τα πάντα για να είμαστε επιμελείς και να έχουμε υψηλή αποδοτικότητα στην εργασία μας.

Τρίτη 10 Ιουλίου 08:27
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 8° 6' ΥΔΡΟΧΟΟΥ και του ΑΡΗ στις 8° 6' ΔΙΔΥΜΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 10 Ιουλίου ώρα 06:36 μέχρι την Τρίτη 10 Ιουλίου ώρα 10:07.
Η διάθεση είναι καλή και το άτομο έχει την τάση να μοιραστεί τα συναισθήματά του με τους άλλους. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης, πολλές φορές, λύνονται τα προβλήματα τα οποία είχαν προκύψει σε ένα ζευγάρι. Η δημιουργικότητα και η δράση συναντώνται σ’ αυτήν την αρμονική διέλευση. Το άτομο έχει την έμπνευση και την ευκαιρία να κάνει ακριβώς αυτό που θέλει, χωρίς να ενοχλεί κανέναν, και χωρίς να δρα γρήγορα και παρορμητικά.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 26 έως 28 Ιανουαρίου και από 30 Μαΐου έως 1 Ιουνίου.

Τρίτη 10 Ιουλίου 17:04
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 13° 20' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΔΙΑ στις 13° 20' ΔΙΔΥΜΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 10 Ιουλίου ώρα 15:13 μέχρι την Τρίτη 10 Ιουλίου ώρα 18:44.
Παρόλο που αυτή η διέλευση σου φέρνει ένα αισιόδοξο μήνυμα με προοπτικές να επεκταθείς στους τομείς που ενεργοποιούνται, εσύ νιώθεις αβέβαιος για το αποτέλεσμα. Ίσως γιατί, ταυτόχρονα, απαιτούνται κάποιες αλλαγές. Ίσως όμως και γιατί κάποιες υποσχέσεις που σου δίνονται, ξαφνικά δεν τηρούνται. Εφόσον, όμως, εσύ νιώθεις ότι μπορείς να πετύχεις κάτι θετικό, μην παρασύρεσαι από κανένα. Κράτησε μία σταθερότητα στις ιδέες και τις ενέργειές σου. Μπορεί, απρόοπτα, κάποιος από μηχανής θεός να εμφανιστεί και να σε προστατέψει. Αρκεί στις συναλλαγές σου, να είσαι έντιμος και φερέγγυος.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Νοεμβρίου και από 4 έως 6 Ιουνίου.

Τρίτη 10 Ιουλίου 19:24
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΕΡΜΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 14° 46' ΛΕΟΝΤΑ και του ΕΡΜΗ στις 14° 46' ΔΙΔΥΜΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 10 Ιουλίου ώρα 17:33 μέχρι την Τρίτη 10 Ιουλίου ώρα 21:04.
Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 6 έως 8 Αυγούστου και από 6 έως 8 Ιουνίου.

Τρίτη 10 Ιουλίου 22:00
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 16° 22' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 16° 22' ΔΙΔΥΜΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 10 Ιουλίου ώρα 20:09 μέχρι την Τρίτη 10 Ιουλίου ώρα 23:40.
Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται ζημιές από αμέλεια, που προκαλούν έξοδα.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Μαρτίου και από 7 έως 9 Ιουνίου.

Τρίτη 10 Ιουλίου 23:26
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 2° 15' ΤΑΥΡΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 17° 15' ΔΙΔΥΜΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 10 Ιουλίου ώρα 21:35 μέχρι την Τετάρτη 11 Ιουλίου ώρα 01:06.
Την περίοδο που θα πραγματοποιείται αυτή η όψη, κατά διαστήματα θα έχεις μία νευρική ανησυχία. Καθετί που θα σε βγάζει έξω απ' τα προγράμματά σου θα σ' εκνευρίζει και θα σ' αναστατώνει. Από την άλλη, θα θέλεις ν' απαλλαγείς απ' όποιον κι οτιδήποτε σου περιορίζει την ανεξαρτησία. Έτσι μπορεί να σπάσεις κάποιους δεσμούς. Ο καλύτερος τρόπος να λειτουργήσεις αυτή τη διέλευση είναι να βρεις κάποια περίεργη απασχόληση ή χόμπι που θ' αποσπά το ενδιαφέρον σου και θα καλύπτει τις περισσότερες ώρες σου.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 23 έως 25 Απριλίου και από 8 έως 10 Ιουνίου.

Τετάρτη 11 Ιουλίου 01:43
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΣΕΛΗΝΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 10 Ιουλίου ώρα 23:52 μέχρι την Τετάρτη 11 Ιουλίου ώρα 03:23.
Στο διάστημα αυτό, θα συγκεντρώνεστε σε ενέργειες που είναι καλά ισορροπημένες και θα απομακρύνεστε από μελοδραματικές καταστάσεις που σας οδηγούν στα άκρα.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 12 Ιουλίου και από 10 έως 12 Ιουνίου.

Τετάρτη 11 Ιουλίου 03:59
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 20° 3' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 20° 3' ΔΙΔΥΜΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 11 Ιουλίου ώρα 02:08 μέχρι την Τετάρτη 11 Ιουλίου ώρα 05:39.
Στη διάρκεια αυτής της διέλευσης, μπορεί να βγει στην επιφάνεια ένα παλιό ξεχασμένο πρόβλημα, το οποίο, όμως, να απαιτήσει άμεση λύση. Η όλη κατάσταση, μπορεί να σου προκαλέσει έντονη σύγχυση και να κάνεις σωρεία λαθών, προσπαθώντας να ξεφύγεις από τον κλοιό που θα βρίσκεσαι. Εκείνο που συνιστάται, σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι να έλθεις σε κάποια συμφωνία με το διαμαχόμενο άνθρωπο. Επίσης, μπορεί ν' αντιμετωπίσεις προβλήματα στις σχέσεις σου με ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάζεσαι για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού. Αν, τελικά, διαπιστώσεις ότι η συμπεριφορά τους σε θίγει, προτίμησε να διακόψεις την όποια συναλλαγή μαζί τους, ήρεμα και όχι με αντιδικίες.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Ιανουαρίου και από 11 έως 13 Ιουνίου.

Τετάρτη 11 Ιουλίου 08:38
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 7° 56' ΥΔΡΟΧΟΟΥ και του ΑΡΗ στις 22° 56' ΔΙΔΥΜΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 11 Ιουλίου ώρα 06:47 μέχρι την Τετάρτη 11 Ιουλίου ώρα 10:18.
Ξαφνικά, και ενώ εσύ κάνεις τις απαιτούμενες προσπάθειες για να προωθήσεις ένα σχέδιο σου, παρεμβαίνει κάποιος τρίτος και ανατρέπεται. Έτσι, μπορούμε να πούμε ότι ο εκνευρισμός σου θα είναι δικαιολογημένος, αλλά με το να χάσεις την ψυχραιμία σου δεν κερδίζεις τίποτα. Εκείνο, λοιπόν, που μπορείς να κάνεις τώρα είναι ν' αλλάξεις τρόπο δράσης και να χρησιμοποιήσεις άλλες τεχνικές.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 26 έως 28 Ιανουαρίου και από 14 έως 16 Ιουνίου.

Τετάρτη 11 Ιουλίου 17:20
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 13° 20' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΔΙΑ στις 28° 21' ΔΙΔΥΜΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 11 Ιουλίου ώρα 15:29 μέχρι την Τετάρτη 11 Ιουλίου ώρα 19:00.
Παρόλο που αυτή η διέλευση σου φέρνει ένα αισιόδοξο μήνυμα με προοπτικές να επεκταθείς στους τομείς που ενεργοποιούνται, εσύ νιώθεις αβέβαιος για το αποτέλεσμα. Ίσως γιατί, ταυτόχρονα, απαιτούνται κάποιες αλλαγές. Ίσως όμως και γιατί κάποιες υποσχέσεις που σου δίνονται, ξαφνικά δεν τηρούνται. Εφόσον, όμως, εσύ νιώθεις ότι μπορείς να πετύχεις κάτι θετικό, μην παρασύρεσαι από κανένα. Κράτησε μία σταθερότητα στις ιδέες και τις ενέργειές σου. Μπορεί, απρόοπτα, κάποιος από μηχανής θεός να εμφανιστεί και να σε προστατέψει. Αρκεί στις συναλλαγές σου, να είσαι έντιμος και φερέγγυος.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Νοεμβρίου και από 20 έως 22 Ιουνίου.

Τετάρτη 11 Ιουλίου 20:03
ΔΙΑΣ σε Ορθή πορεία.
Ο ΔΙΑΣ σε Ορθή πορεία, βρίσκεται από  Τετάρτη 11 Ιουλίου 20:03 μέχρι την Τρίτη 9 Απριλίου ώρα 20:01, μεταξύ των ζωδιακών μοιρών 13º20' Σκορπιού και 24º20' Τοξότη.
Αν εξαιρέσουμε τις περιόδους που ο Δίας  θα σχηματίζει άσχημες πλανητικές όψεις,  με  άλλους πλανήτες, η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για επέκταση, δανεισμό, μακρινά ταξίδια  και επαγγελματική εξέλιξη , αλλά και γενικά για  θέματα που εξουσιάζει αυτός ο επεκτατικός πλανήτης.

Τετάρτη 11 Ιουλίου 20:58
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΚΑΡΚΙΝΟΥ θα βρίσκεται από Τετάρτη 11 Ιουλίου 20:58 μέχρι την Παρασκευή 13 Ιουλίου ώρα 20:29.
Με την Σελήνη στον Καρκίνο, το κίνητρό μας θα είναι η ανάγκη για ηρεμία και γαλήνη, καθώς και το αίσθημα της ασφάλειας. Το ενδιαφέρον μας θα περιστρέφεται γύρω από οικογενειακά και οικιακά θέματα και η τάση μας να μείνουμε στο σπίτι και να περιορίσουμε τις εξόδους μας θα είναι ανεβασμένη. Όλοι, και ειδικότερα οι γυναίκες θα παρουσιάσουν μια ιδιαίτερη συναισθηματική ευαισθησία. Η Σελήνη εδώ αισθάνεται σαν στο σπίτι της και δίνει παθητικότητα, υπομονή και καρτερικότητα.

Τετάρτη 11 Ιουλίου 21:20
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΕΡΜΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 15° 51' ΛΕΟΝΤΑ και του ΕΡΜΗ στις 0° 51' ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 11 Ιουλίου ώρα 19:29 μέχρι την Τετάρτη 11 Ιουλίου ώρα 23:00.
Ίσως χρειαστεί κατ' ανάγκη ν' αλλάξεις κάποιο πρόγραμμά σου. Σε περίπτωση παρεξήγησης, αυτό θα συμβεί λόγω έλλειψης επικοινωνίας. Μην ξεκινάς τίποτα στην τύχη. Να προηγείται ένας καλός προγραμματισμός.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Αυγούστου και από 22 έως 24 Ιουνίου.

Τετάρτη 11 Ιουλίου 23:09
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 1° 59' ΠΑΡΘΕΝΟΥ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 1° 59' ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 11 Ιουλίου ώρα 21:18 μέχρι την Πέμπτη 12 Ιουλίου ώρα 00:49.
Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 24 έως 26 Αυγούστου και από 24 έως 26 Ιουνίου.

Τετάρτη 11 Ιουλίου 23:36
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 2° 16' ΤΑΥΡΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 2° 16' ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 11 Ιουλίου ώρα 21:45 μέχρι την Πέμπτη 12 Ιουλίου ώρα 01:16.
Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 23 έως 25 Απριλίου και από 24 έως 26 Ιουνίου.

Πέμπτη 12 Ιουλίου 03:38
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 4° 48' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 4° 48' ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 12 Ιουλίου ώρα 01:47 μέχρι την Πέμπτη 12 Ιουλίου ώρα 05:18.
Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 26 έως 28 Δεκεμβρίου και από 27 έως 29 Ιουνίου.

Πέμπτη 12 Ιουλίου 06:26
ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στον ζωδιακό θα είναι στις 16º21' Λέοντα  και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 16º21' Ιχθύων
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 11 Ιουλίου ώρα 14:00 μέχρι την Πέμπτη 12 Ιουλίου ώρα 22:00.
Άριστη διέλευση για να μετατρέψει την αισθηματική ζωή σε παράδεισο, αφού το άτομο έχει τις ευκαιρίες να βελτιώσει τη σχέση του ή να δημιουργήσει μια καινούργια. Η κοινωνική του ζωή γίνεται συναρπαστική καθώς δημιουργεί νέες φιλίες που του ανοίγουν καινούργιους ορίζοντες.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Αυγούστου και από 5 έως 7 Μαρτίου.

Πέμπτη 12 Ιουλίου 10:52
ΕΡΜΗΣ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΕΡΜΗ στον ζωδιακό θα είναι στις 20º01' Καρκίνου  και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 20º01' Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 11 Ιουλίου ώρα 17:00 μέχρι την Παρασκευή 13 Ιουλίου ώρα 06:00.
Μία είδηση, ή μια απάντηση που δεν την περίμενες, ή κάποια αίτηση ή ένα έγγραφο που μπερδεύεται, χάνεται ή καταστρέφεται, σου δημιουργούν μία υπερβολική ένταση. Και, το χειρότερο, βρίσκεσαι σε αδυναμία να βρεις μια λογική σειρά στα πράγματα που σε απασχολούν και να σκεφτείς τι μπορείς να κάνεις για να βρεις τη σωστή λύση στο πρόβλημά σου. Εκείνο, λοιπόν, που μπορεί να σε σώσει και να σε βοηθήσει, αυτήν την εποχή, είναι η διατήρηση της αυτοκυριαρχίας σου. Διότι, και αν ακόμα εσύ τα 'χεις τετρακόσια ενδεχομένως κάποιοι άλλοι να δίνουν την εντύπωση ότι βρίσκονται εκτός τόπου και χρόνου, με αποτέλεσμα να ζημιώνουν εσένα. Γι' αυτό, μη λαμβάνεις και πολύ σοβαρά τις υποσχέσεις που σου δίνονται. Βασίσου περισσότερο στον εαυτό σου και σε ότι μπορείς να κάνεις μόνος σου.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 14 Ιουλίου και από 8 έως 10 Ιανουαρίου.

Πέμπτη 12 Ιουλίου 13:04
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στον ζωδιακό θα είναι στις 17º24' Λέοντα  και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 02º24' Κριού
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 11 Ιουλίου ώρα 19:00 μέχρι την Παρασκευή 13 Ιουλίου ώρα 07:00.
Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο που δέχεται αυτή την επίδραση κουράζεται και χάνει ενέργεια εξαιτίας της άσχημης συμπεριφοράς των άλλων. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του, πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάστακτος.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Αυγούστου και από 23 έως 25 Μαρτίου.

Πέμπτη 12 Ιουλίου 21:56
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 16° 20' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 16° 20' ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 12 Ιουλίου ώρα 20:05 μέχρι την Πέμπτη 12 Ιουλίου ώρα 23:36.
Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Μαρτίου και από 8 έως 10 Ιουλίου.

Πέμπτη 12 Ιουλίου 22:44
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΕΡΜΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 16° 51' ΛΕΟΝΤΑ και του ΕΡΜΗ στις 16° 51' ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 12 Ιουλίου ώρα 20:53 μέχρι την Παρασκευή 13 Ιουλίου ώρα 00:24.
Στο διάστημα αυτό, θα απολαμβάνετε τη στενή και ουσιαστική επικοινωνία σας, στο περιβάλλον σας, στις φιλίες σας και στις οικογενειακές σας σχέσεις.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Αυγούστου και από 8 έως 10 Ιουλίου.

Παρασκευή 13 Ιουλίου 00:50
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 3° 10' ΠΑΡΘΕΝΟΥ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 18° 10' ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 12 Ιουλίου ώρα 22:59 μέχρι την Παρασκευή 13 Ιουλίου ώρα 02:30.
Η διάθεση σου μπορεί να 'ναι μελαγχολική ακόμα και χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Το καλύτερο, λοιπόν, που έχεις να κάνεις είναι να μείνεις στο σπίτι σου. Αν εργάζεσαι, μετά τη δουλειά αναπαύσου και ασχολήσου μόνο  με τον εαυτό σου.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 26 έως 28 Αυγούστου και από 10 έως 12 Ιουλίου.

Παρασκευή 13 Ιουλίου 03:43
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 20° 0' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 20° 0' ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 13 Ιουλίου ώρα 01:52 μέχρι την Παρασκευή 13 Ιουλίου ώρα 05:23.
Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Ιανουαρίου και από 12 έως 14 Ιουλίου.

Παρασκευή 13 Ιουλίου 04:48
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΣΥΝΟΔΟΥ με ΣΕΛΗΝΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 20° 41' ΚΑΡΚΙΝΟΥ και της ΣΕΛΗΝΗΣ στις 20° 41' ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 13 Ιουλίου ώρα 02:57 μέχρι την Παρασκευή 13 Ιουλίου ώρα 06:28.
Το ενδιαφέρον του ατόμου επικεντρώνεται στο σπίτι και στο οικογενειακό περιβάλλον. Η μητέρα ή κάποιο θηλυκό άτομο της οικογένειας, στηρίζει και επιβεβαιώνει το άτομο.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 14 Ιουλίου.

Παρασκευή 13 Ιουλίου 20:30
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑ
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΛΕΟΝΤΑ θα βρίσκεται από Παρασκευή 13 Ιουλίου 20:30 μέχρι την Κυριακή 15 Ιουλίου ώρα 20:29.
Η Σελήνη στον Λέοντα, είναι ζεστή, γενναιόδωρη και αγαπησιάρα. Μας απωθεί, από κάθε τι το απρόσωπο. Επιζητούμε την προσοχή και την αναγνώριση από τους άλλους, κι έχουμε την τάση να ασχολούμαστε με ερωτικές και δημιουργικές δραστηριότητες. Η Σελήνη στο Λέοντα ευνοεί: δημιουργικές δραστηριότητες, δράσεις που αφορούν τα παιδιά, εργασίες μέσω των οποίων επιδιώκουμε  προσωπική αναγνώριση και ανάληψη ρίσκων.

Παρασκευή 13 Ιουλίου 23:10
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 2° 18' ΤΑΥΡΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 2° 18' ΛΕΟΝΤΑ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 13 Ιουλίου ώρα 21:19 μέχρι το Σάββατο 14 Ιουλίου ώρα 00:50.
Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 23 έως 25 Απριλίου και από 24 έως 26 Ιουλίου.

Σάββατο 14 Ιουλίου 02:25
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 4° 21' ΠΑΡΘΕΝΟΥ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 4° 21' ΛΕΟΝΤΑ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 14 Ιουλίου ώρα 00:34 μέχρι το Σάββατο 14 Ιουλίου ώρα 04:05.
Στο χρονικό αυτό διάστημα, θα εκδηλώνεται, η συναισθηματική σας πλευρά, εκείνη που επιμελώς κρύβατε από τους άλλους.  Οι σχέσεις με τους δικούς σας ισχυροποιούνται.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 27 έως 29 Αυγούστου και από 27 έως 29 Ιουλίου.

Σάββατο 14 Ιουλίου 02:54
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 4° 40' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 4° 40' ΛΕΟΝΤΑ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 14 Ιουλίου ώρα 01:03 μέχρι το Σάββατο 14 Ιουλίου ώρα 04:34.
Αστάθμητοι παράγοντες, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, θα κλονίσουν, σχεδόν, την εμπιστοσύνη σου όχι μόνον απέναντι στους άλλους, αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό,  αφού μπορεί να νιώσεις, ξαφνικά, ότι δεν αξίζεις τίποτα. Δεν είναι όμως τα πράγματα έτσι. Απλά, μπορεί να σε φορτώσουν με επιπρόσθετες ευθύνες, για τις οποίες δεν είσαι αρκετά προετοιμασμένος, και οι απαιτήσεις των άλλων να ξεπερνούν τα όρια της αντοχής σου. Το χειρότερο, σ' αυτήν την περίπτωση, είναι ότι ενώ εσύ κουράζεσαι και αγωνιάς εκείνοι δείχνουν αδιάφοροι, για τις προσπάθειες που καταβάλλεις. Το μόνο που απομένει να κάνεις, λοιπόν, είναι να δείξεις υπομονή. Έτσι, δούλεψε μεθοδικά, ξεπλήρωσε τα τυχόν χρέη σου, εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και, κυρίως, προσπάθησε να μη χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων που ζεις.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 26 έως 28 Δεκεμβρίου και από 27 έως 29 Ιουλίου.

Σάββατο 14 Ιουλίου 07:12
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 7° 22' ΥΔΡΟΧΟΟΥ και του ΑΡΗ στις 7° 22' ΛΕΟΝΤΑ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 14 Ιουλίου ώρα 05:21 μέχρι το Σάββατο 14 Ιουλίου ώρα 08:52.
Το πιο πιθανό αποτέλεσμα αυτής της διέλευσης είναι ο καβγάς με ένα ή περισσότερα άτομα. Μόνο ο καλός έλεγχος των νεύρων θα μπορούσε να φέρει αποτελέσματα.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 25 έως 27 Ιανουαρίου και από 30 Ιουλίου έως 1 Αυγούστου.

Σάββατο 14 Ιουλίου 09:44
ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στον ζωδιακό θα είναι στις 04º39' Παρθένου  και του ΚΡΟΝΟΥ στις 04º39' Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 13 Ιουλίου ώρα 19:00 μέχρι την Κυριακή 15 Ιουλίου ώρα 01:00.
Αυτή η διέλευση είναι η καταλληλότερη για να γίνει ένας γάμος ή να σταθεροποιηθεί μια σχέση. Τα αισθήματα είναι ειλικρινή και η βοήθεια που δέχεται το άτομο από τους άλλους είναι ουσιαστική. Τα οικονομικά βελτιώνονται και τα εισοδήματα είναι σταθερά.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 27 έως 29 Αυγούστου και από 26 έως 28 Δεκεμβρίου.

Σάββατο 14 Ιουλίου 16:37
ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στον ζωδιακό θα είναι στις 04º58' Παρθένου  και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 19º58' Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 14 Ιουλίου ώρα 01:00 μέχρι την Κυριακή 15 Ιουλίου ώρα 08:00.
Το να νιώθει κανείς προδομένος είναι μια αρκετά δυσάρεστη κατάσταση, και μια τέτοια εικόνα μπορεί να εμφανίσει αυτή η διέλευση του Πλούτωνα. Ξαφνικά, νιώθεις ότι υπάρχει μια συναισθηματική τσιγκουνιά. Αν φταις εσύ, ή αν φταίνε οι άλλοι αυτό δεν έχει πολλή σημασία. Εκείνο που πρέπει να κάνεις είναι να προσπαθήσεις να βρεις κάποιο τρόπο να σπάσεις το φράγμα του εγωισμού, που σε εμποδίζει να 'σαι συνεργάσιμος και, το χειρότερο, σε αποξενώνει συναισθηματικά από τους ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 27 έως 29 Αυγούστου και από 8 έως 10 Ιανουαρίου.

Σάββατο 14 Ιουλίου 16:44
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 13° 22' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΔΙΑ στις 13° 22' ΛΕΟΝΤΑ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 14 Ιουλίου ώρα 14:53 μέχρι το Σάββατο 14 Ιουλίου ώρα 18:24.
Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Νοεμβρίου και από 5 έως 7 Αυγούστου.

Κυριακή 15 Ιουλίου 01:12
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΣΥΝΟΔΟΥ με ΕΡΜΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 18° 39' ΛΕΟΝΤΑ και του ΕΡΜΗ στις 18° 39' ΛΕΟΝΤΑ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 14 Ιουλίου ώρα 23:21 μέχρι την Κυριακή 15 Ιουλίου ώρα 02:52.
Η επίδραση αυτή δείχνει ότι θα υπάρχει κάποια αλλαγή στη διάθεση και στην ψυχολογία του ατόμου, εξαιτίας της επικοινωνίας του με κάποιο άλλο άτομο. Σε ανδρικό ωροσκόπιο δείχνει την πιθανότητα καλών ειδήσεων από μία γυναίκα.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Αυγούστου.

Κυριακή 15 Ιουλίου 03:17
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 19° 57' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 19° 57' ΛΕΟΝΤΑ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 15 Ιουλίου ώρα 01:26 μέχρι την Κυριακή 15 Ιουλίου ώρα 04:57.
Στη διάρκεια αυτής της διέλευσης, μπορεί να βγει στην επιφάνεια ένα παλιό ξεχασμένο πρόβλημα, το οποίο, όμως, να απαιτήσει άμεση λύση. Η όλη κατάσταση, μπορεί να σου προκαλέσει έντονη σύγχυση και να κάνεις σωρεία λαθών, προσπαθώντας να ξεφύγεις από τον κλοιό που θα βρίσκεσαι. Εκείνο που συνιστάται, σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι να έλθεις σε κάποια συμφωνία με το διαμαχόμενο άνθρωπο. Επίσης, μπορεί ν' αντιμετωπίσεις προβλήματα στις σχέσεις σου με ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάζεσαι για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού. Αν, τελικά, διαπιστώσεις ότι η συμπεριφορά τους σε θίγει, προτίμησε να διακόψεις την όποια συναλλαγή μαζί τους, ήρεμα και όχι με αντιδικίες.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Ιανουαρίου και από 12 έως 14 Αυγούστου.

Κυριακή 15 Ιουλίου 07:42
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΣΕΛΗΝΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 22° 42' ΚΑΡΚΙΝΟΥ και της ΣΕΛΗΝΗΣ στις 22° 42' ΛΕΟΝΤΑ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 15 Ιουλίου ώρα 05:51 μέχρι την Κυριακή 15 Ιουλίου ώρα 09:22.
Στο διάστημα αυτό, θα συγκεντρώνεστε σε ενέργειες που είναι καλά ισορροπημένες και θα απομακρύνεστε από μελοδραματικές καταστάσεις που σας οδηγούν στα άκρα.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 14 έως 16 Ιουλίου και από 15 έως 17 Αυγούστου.

Κυριακή 15 Ιουλίου 20:30
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥ
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο της ΠΑΡΘΕΝΟΥ θα βρίσκεται από Κυριακή 15 Ιουλίου 20:30 μέχρι την Τρίτη 17 Ιουλίου ώρα 22:40.
Με την Σελήνη στον  Παρθένο, θα μας απασχολούν οι πρακτικές δραστηριότητες. Θέλοντας να ρυθμίσουμε σωστά τα πράγματα, καταφεύγουμε στην εξέταση των λεπτομερειών, οργανώνουμε εκ νέου και επανεξετάζουμε τα σχέδιά μας. Θέματα υγείας μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο. Η Σελήνη στην Παρθένο ευνοεί: ψυχικές αναζητήσεις, επαγγελματικές κινήσεις, υπηρεσίες και ρουτίνα, δραστηριότητες που απαιτούν την προσοχή μας στη λεπτομέρεια.

Κυριακή 15 Ιουλίου 23:21
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 2° 21' ΤΑΥΡΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 2° 21' ΠΑΡΘΕΝΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 15 Ιουλίου ώρα 21:30 μέχρι την Δευτέρα 16 Ιουλίου ώρα 01:01.
Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 23 έως 25 Απριλίου και από 25 έως 27 Αυγούστου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου