Σάββατο 21 Ιουλίου 2018

Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΥ Η ΟΛΙΚΗ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΠΑΡΑΣΚΙΑΣ ΤΗΣ 27ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2018


Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΥ
Η ΟΛΙΚΗ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΠΑΡΑΣΚΙΑΣ
ΤΗΣ 27ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2018
ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΣΕ ΚΟΣΜΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ 
ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.
(Ματωμένο το φεγγάρι)

Η ολοκόκκινη αυτή σεληνιακή έκλειψη, που θα είναι ορατή από Κύπρο και Ελλάδα, θεωρείται αστρολογικά από τις πιο επικίνδυνες  για κοσμικά γεγονότα, τα οποία για το επόμενο εξάμηνο αναμένονται να είναι και ξαφνικά και ανεξέλεγκτα. Προς τούτο συντελούν οι παράλληλοι με την Σεληνιακή έκλειψη πιο κάτω αρνητικοί αστρονομικοί συνδυασμοί.  Η  κοντινή σύνοδος του επιθετικού Άρη με την Σελήνη και ο τετραγωνισμός του πλανήτη Ουρανού ταυτόχρονα με τον Ήλιο, την Σελήνη και τον Άρη, κατά την στιγμή της έκλειψης δημιουργούν ένα εκρηκτικό μείγμα και σηματοδοτούν ξαφνικές επιθέσεις αφού ο Ουρανός συμβολίζει το απρόσμενο και το ξαφνικό, ο Άρης την επίθεση και η Σελήνη το πλήθος.
Παράλληλα,  η  μοίρα της έκλειψης, που λαμβάνει χώρα, στον πρώτο δεκανό του Υδροχόου, σηματοδοτεί σύμφωνα με την θεωρία του αρχαίου αστρονόμου, αστρολόγου και μαθηματικού Κλαυδίου Πτολεμαίου, τον θάνατο κάποιου  ηγέτη, που έχει αστρολογικά ευαισθητοποιημένη στον χάρτη του, την περιοχή γύρω από τις πρώτες δέκα μοίρες του Υδροχόου.
Ας παρακαλέσουμε λοιπόν όλοι, με θέρμη Τον Θεό, να μας λυτρώσει από το τσουνάμι των αναπάντεχων γεγονότων που προβλέπονται.

ΠΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΗΛΙΑΚΑ ΖΩΔΙΑ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
 ΤΗΣ 27ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2018
ΚΡΙΟΙ
(Πως επηρεάζονται από την Σεληνιακή έκλειψη της 27 Ιουλίου 2018)

Αυτή η έκλειψη γίνεται στο ενδέκατο σπίτι των στόχων και των φίλων σας, έτσι ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές τόσο σε φιλίες, όσο και σε στόχους σας.  Οι φιλίες και οι στόχοι σας δοκιμάζονται ως προς την καθαρότητά και την αντοχή τους. Επειδή κατά την έκλειψη ο Άρης - ο δικός σας πλανήτης - ευρισκόμενος σε σύνοδο με την τραυματισμένη από την έκλειψη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ήλιο και σε άσχημη όψη με τον Ουρανό, αυτή η έκλειψη σας θα επηρεάσει και θ’ αναστατώσει τον προγραμματισμό σας και θα σας προκαλέσει επικίνδυνες ή αγχωτικές καταστάσεις  για μια περίοδο έξι περίπου μηνών.

ΤΑΥΡΟΙ
(Πως επηρεάζονται από την Σεληνιακή έκλειψη της 27 Ιουλίου 2018)

Αυτή η έκλειψη γίνεται στο δέκατο σπίτι της καριέρας σας και σας καλεί να διορθώσετε τα σχετικά με αυτή, κακώς κείμενα. Οι συνθήκες μεταβάλλονται και μαζί με αυτές αλλάζουν οι κανόνες που διέπουν την καταξίωση σας και την καριέρα σας. Επειδή ο δέκατος τομέας, είναι ο τομέας του πατέρα για τους άνδρες και της μητέρας για τις γυναίκες,  προσέξτε ιδιαίτερα τις σχέσεις μαζί τους. Καθώς ο Άρης θα συμμετέχει αρνητικά σ’ αυτήν την έκλειψη καθώς θα βρίσκεται σε σύνοδο με την τραυματισμένη Σελήνη και καθώς αυτός είναι που εξουσιάζει τον 12ο οίκο των περιορισμών και τον 7ο οίκο των συνεργατών και των συντρόφων σας , για περίοδο έξι μηνών ρυθμίστε με νηφαλιότητα τα θέματα που συσχετίζονται με τους πιο πάνω τομείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ
(Πως επηρεάζονται από την Σεληνιακή έκλειψη της 27 Ιουλίου 2018)

Αυτή η έκλειψη γίνεται στο ένατο σπίτι του Ωροσκοπίου σας, που αντιπροσωπεύει τις μεγάλες σας μετακινήσεις, τα μεγάλα σας ταξίδια, τις ανώτερες και ανώτατες σπουδές , την ανώτερη σκέψη και την πίστη σας.
Έτσι για ένα εξάμηνο από την έκλειψη και μετά αποφύγετε τις μετακινήσεις σας σε ξένες χώρες. Όσοι από σας είναι φοιτητές ή σπουδαστές κολεγίων καλούνται ν’ αντιμετωπίσετε με περίσκεψη, αλλαγές σχολών, μαθημάτων ή εκπαιδευτικών σχεδίων. Η Σελήνη που είναι ο οικονομικός σας πλανήτης  και εκλείπει σας θέλει να κάνετε διορθωτικές κινήσεις στα οικονομικά σας.  
Ακόμα ο πλανήτες Ουρανός που κάνει άσχημες όψεις ταυτόχρονα με Ήλιο τη Σελήνη και τον Άρη και που ταυτόχρονα είναι κυβερνήτης του ζωδίου της έκλειψης μαζί με τον Άρη, δημιουργούν ένα εκρηκτικό μείγμα για τους εξοπλισμούς και τα εργαλεία νέας τεχνολογίας που χρησιμοποιούμε καθώς και μας θέλουν να επαγρυπνούμε για τυχόν ιούς ή βλάβες για το επόμενο εξάμηνο.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ
(Πως επηρεάζονται από την Σεληνιακή έκλειψη της 27 Ιουλίου 2018)

Αυτή η έκλειψη γίνεται στο όγδοο σπίτι του Ωροσκοπίου σας που αντιπροσωπεύει τον τομέα των σεξουαλικών σχέσεων καθώς και οικονομικά μας που συσχετίζονται με άλλους όπως διαχείριση ξένων χρημάτων και οικονομικών υποθέσεων, δάνεια, υποθήκες κλπ. Καλούμαστε λοιπόν για ένα εξάμηνο να είμαστε προσεκτικοί όταν μας αναθέτουν διαχείριση οικονομικών τρίτων προσώπων, εταιριών ή οργανισμών, ν’ αποφεύγουμε την υπογραφή δεσμευτικών εγγράφων για δανεισμό χρημάτων ή για υποθήκες.  Από αυτή την έκλειψη επηρεάζονται ο Ουρανός καθώς και ο Άρης ο κυβερνήτης της καταξίωσης που  εν προκειμένω σηματοδοτεί  αλλαγές ή τροποποιήσεις στο χώρο της καριέρας.

ΛΕΟΝΤΕΣ
(Πως επηρεάζονται από την Σεληνιακή έκλειψη της 27 Ιουλίου 2018)

Αυτή η έκλειψη γίνεται στο έβδομο σπίτι του Ωροσκοπίου σας που αντιπροσωπεύει τον τομέα των συνεταιρικών, συναδελφικών και συντροφικών σχέσεων και σηματοδοτεί το ξεκαθάρισμα κάποιων παλαιών μπερδεμένων καταστάσεων. ‘Έτσι στο εξάμηνο που ακολουθεί, μεταξύ αυτών άλλες επιβιώνουν,  γινόμενες καλύτερες και άλλες τελειώνουν οριστικά. Επειδή ακόμη από αυτή την έκλειψη επηρεάζεται ο Ουρανός καθώς και ο Άρης που είναι για σας ο κυβερνήτης των μεγάλων ταξιδιών και των ανωτάτων σπουδών, για ένα εξάμηνο από την έκλειψη και μετά αποφύγετε τα ταξίδια και τις μετακινήσεις σας σε ξένες χώρες, καθώς και την αλλαγή εκπαιδευτηρίων και  τύπου σπουδών.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ
(Πως επηρεάζονται από την Σεληνιακή έκλειψη της 27 Ιουλίου 2018)

Αυτή η έκλειψη γίνεται στο έκτο σπίτι του Ωροσκοπίου σας που αντιπροσωπεύει τον τομέα της υγείας και της εργασίας. Κατά το εξάμηνο που ακολουθεί την έκλειψη αναδύονται φοβίες για την υγεία πολλές των οποίων δεν είναι και ανυπόστατες. Η επιδείνωση της υγείας όμως τις κάποιες φορές είναι αποτέλεσμα της κακής διατροφής και των διαφόρων εκουσίων ή ακουσίων καταχρήσεων. Έτσι τουλάχιστον όσο περνά από το χέρι σας στο διάστημα αυτό θα πρέπει να προσπαθείτε να χαλαρώνετε και να προστατεύετε τον εαυτό σας. Όσο αφορά τον εργασιακό σας τομέα προβλέπονται κάποιες αλλαγές ή τροποποιήσεις του εργασιακού σας καθεστώτος. Επειδή ακόμη από αυτή την έκλειψη επηρεάζεται και ο Άρης που είναι για σας ο κυβερνήτης του όγδοου σας τομέα αποφύγετε την αναδιάρθρωση δανείων και την δανειοδότηση σας αν δεν έχετε μελετήσει την μελλοντική σας οικονομική υπόσταση.

ΖΥΓΟΙ
(Πως επηρεάζονται από την Σεληνιακή έκλειψη της 27 Ιουλίου 2018)

Αυτή η έκλειψη γίνεται στο πέμπτο σπίτι του Ωροσκοπίου σας που αντιπροσωπεύει τον τομέα της ερωτικής σας σχέσης, των τυχερών, της διασκέδασης και πάνω από όλα των παιδιών σας. Κάποιες  σημαντικές αλλαγές ή τροποποιήσεις θα υποστούν τους επόμενους έξι μήνες, όλα αυτά που αντιπροσωπεύει αυτός ο τομέας με κυρίαρχο τον επαναπροσδιορισμό της κατάστασης που αφορά την ερωτική σας σχέση.
Αυτή η έκλειψη επηρεάζει τον επαγγελματικό  σας τομέα, μέσω του Άρη και του Ουρανού που κάνουν ταυτόχρονα άσχημες όψεις με τα δύο φώτα Ήλιο και Σελήνη  κατά την ώρα της έκλειψης. Τέλος θα πρέπει να προστατεύσετε τον συντροφικό σας τομέα και τον τομέα των συνεργατών σας από εντάσεις και προστριβές.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ
(Πως επηρεάζονται από την Σεληνιακή έκλειψη της 27 Ιουλίου 2018)

Αυτή η έκλειψη γίνεται στον τέταρτο οίκο του Ωροσκοπίου σας που αντιπροσωπεύει τον τομέα του σπιτιού, τον οικογενειακό σας κύκλο, την μητέρα για τους άνδρες και τον πατέρα για τις γυναίκες, επιδρά αρνητικά διπλά για σας γιατί παράλληλα ο φυσικός εξουσιαστής αυτού σας του τομέα είναι ο Ουρανός που κάνει ταυτόχρονα άσχημες όψεις με τα δύο φώτα Ήλιο και Σελήνη  κατά την ώρα της έκλειψης. Από την άλλη ο Άρης που εξουσιάζει τον τομέα της υγείας και της εργασίας σας, συμμετέχει αρνητικά σ’ αυτήν την έκλειψη καθώς βρίσκεται σε σύνοδο με την τραυματισμένη Σελήνη. Για όλα αυτά, το επόμενο εξάμηνο θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο για σας, επειδή θα πρέπει να φροντίζετε παράλληλα με το σπίτι και την εργασία σας, τα δικά σας αγαπημένα πρόσωπα και την υγεία σας.

ΤΟΞΟΤΕΣ
(Πως επηρεάζονται από την Σεληνιακή έκλειψη της 27 Ιουλίου 2018)

Αυτή η έκλειψη γίνεται στον τρίτο οίκο του Ωροσκοπίου σας που αντιπροσωπεύει τον τομέα των αδελφών σας - αν έχετε- των ασφαλειών και των φορολογικών σας υποχρεώσεων, καθώς και τους τομείς της επικοινωνίας σας και των κοντινών μετακινήσεών σας. Έτσι μπορούν να δημιουργηθούν προβλήματα κατά το εξάμηνο που ακολουθεί αυτήν την έκλειψη στους τομείς που προανέφερα.  Περιορίστε την οδήγησή σας, στην  απολύτως απαραίτητη και προσπαθήστε να αποφύγετε τους δρόμους με πυκνή ή ταχεία κυκλοφορία. Αποφύγετε αντεγκλήσεις με αδέλφια και στενούς σας συγγενείς. Ρυθμίστε φορολογικές και ασφαλιστικές σας υποχρεώσεις. Και αν έχετε παιδιά που σπουδάζουν συμβουλεύεστε τα ν’ αποφύγουν τώρα αλλαγές στους εκπαιδευτικούς τους στόχους.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ
(Πως επηρεάζονται από την Σεληνιακή έκλειψη της 27 Ιουλίου 2018)

Αυτή η έκλειψη γίνεται στον δεύτερο  οίκο του Ωροσκοπίου σας, που αντιπροσωπεύει τον τομέα των υλικών σας αγαθών και των οικονομικών σας. Συνήθως οι εκλείψεις αυτές εμφανίζουν τα προβλήματα που προέκυψαν στο παρελθόν από λάθος στρατηγική και μη ρεαλιστικές λύσεις. Το ζητούμενο για τους επομένους έξη μήνες, όσο κρατά και η επίδραση αυτής της έκλειψης να γίνουν επειγόντως, οι απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις εκ μέρους σας. Επειδή ακόμη από αυτή την έκλειψη επηρεάζονται ο Ουρανός και ο Άρης που θα βρίσκεται σε σύνοδο με την τραυματισμένη από την έκλειψη Σελήνη και που είναι είναι σας ο κυβερνήτης του τετάρτου σας τομέα, για ένα διάστημα έξι μηνών,  θέματα που συσχετίζονται με την οικογένεια και το σπίτι σας θα χρειαστούν ιδιαίτερους προσεκτικούς χειρισμούς από μέρους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ
(Πως επηρεάζονται από την Σεληνιακή έκλειψη της 27 Ιουλίου 2018)

Δεδομένου του ότι αυτή η έκλειψη,  γίνεται στον προσωπικό σας τομέα και ο δικός σας πλανήτης ο Ουρανός από το ζώδιο του Κριού σχηματίζει άσχημες όψεις προς τα δύο ουράνια σώματα, τον Ήλιο και την Σελήνη και ο Άρης ο κυβερνήτης του Κριού συμμετέχει με την σύνοδο που κάνει με την Σελήνη, από το δικό σας το ζώδιο και αντίθεση προς τον Ήλιο, οι αρνητικές επιπτώσεις της έκλειψης,  ξεσπούν πάνω σας για  τους επόμενους έξι μήνες  . Πιθανές επιπτώσεις που μπορεί να δημιουργήσει η Σεληνιακή αυτή έκλειψη είναι γεγονότα απρόβλεπτα και μη προβλέψιμα, φανερώνοντας την σκληρή πλευρά του Ουρανού. Αυτά τα γεγονότα μπορούν να δημιουργηθούν από  απερίσκεπτες ενέργειες σας, καθώς και από την μη σωστή αξιολόγηση καταστάσεων και προσώπων. Προσπαθήστε να ενεργοποιήσετε την ηρεμία σας για την αντιμετώπιση ξαφνικών γεγονότων.

ΙΧΘΥΕΣ
(Πως επηρεάζονται από την Σεληνιακή έκλειψη της 27 Ιουλίου 2018)

Αυτή η έκλειψη γίνεται στον δωδέκατο  οίκο του Ωροσκοπίου σας που αντιπροσωπεύει τα θέματα εκείνα που καλύπτονται από μυστικοπάθειες, και περιορισμούς. Είναι ο τομέας της παρασκηνιακής σας τακτικής των παρασκηνιακών σας κινήσεων. Προσέξτε λοιπόν τις κινήσεις σας, έτσι ώστε αυτή η έκλειψη να προστατέψει, τα κρυμμένα σας μυστικά και τις μη κοινοποιημένες καταστάσεις σας. Και επειδή οι χαοτικές καταστάσεις καραδοκούν μην ανακοινώνεται σε τρίτους τις κρυφές πτυχές της ζωής σας. Επειδή ακόμη από αυτή την έκλειψη επηρεάζεται και ο Άρης που θα βρίσκεται σε σύνοδο με την τραυματισμένη από την έκλειψη Σελήνη και που είναι ο κυβερνήτης του οικονομικού σας τομέα, για ένα διάστημα έξι μηνών,  κινήσεις που συσχετίζονται με περιττά έξοδα και άσκοπες αγορές θα πρέπει ν’ αποφεύγονται. Επαναπροσδιορίστε τις δαπάνες σας.

Η ακολουθία της έκλειψης της 27ης Ιουλίου 2018

27-Ιουλ    8:14 μμ    Η έκλειψη της παρασκιάς ξεκινά Η παρασκιά της Γης αρχίζει να αγγίζει την όψη της Σελήνης. Η Σελήνη βρίσκεται κοντά στον ορίζοντα.  Για να την δείτε θα πρέπει να έχετε ελεύθερη θέα από ανατολικά έως νοτιοανατολικά. Αν δυσκολεύεστε να βρείτε την ανατολή παρατηρήστε κάποιον Ναό (το ιερό του Ναού βλέπει πάντα στην Ανατολή) Βλέποντας την Ανατολή σε μισή ορθή δεξιά σας εντοπίζετε το Νοτιοανατολικό μέρος του ορίζοντα.
                              Κατεύθυνση 118 ° - Υψόμετρο 04.9 °
27-Ιουλ    9:24 μμ    Ξεκινάει η Μερική έκλειψη της σελήνης. Η Σελήνη αρχίζει να γίνεται κόκκινη.
                              Κατεύθυνση 129 ° - Υψόμετρο 16.4 °
27-Ιουλ    10:30 μμ  Ξεκινάει η Ολική έκλειψη της σελήνης. Η Σελήνη γίνεται ολοκόκκινη.
                              Κατεύθυνση 142 ° - Υψόμετρο 25.5 °
27-Ιουλ    11:21 μμ  Η μεγαλύτερη έκλειψη της Σελήνης γίνεται κοντά στο κέντρο της σκιάς.
                              Κατεύθυνση 154 ° - Υψόμετρο 30.9 °
28-Ιουλ    12:13 πμ Ολόκληρώνεται η ολική έκλειψη της Σελήνης και αρχίζει η μερική έκλειψη.
                              Κατεύθυνση 168 ° - Υψόμετρο 34.3 °
28-Ιουλ    1:19 πμ   Η μερική έκλειψη της Σελήνης τελειώνει.
                              Κατεύθυνση 186 ° - Υψόμετρο 35.0 °
28-Ιουλ    2:28 πμ   Η παρασκιά της γης εξαφανίζεται τελείως.
                              Κατεύθυνση 205 ° - Υψόμετρο 31.3 °
               
Η συνολική διάρκεια αυτής της έκλειψης υπολογίζεται σε έξι ώρες και 14 λεπτά της ώρας. Κατά την κοσμική αστρολογία η συγκεκριμένη έκλειψη, για έξι μήνες και μία εβδομάδα
Η μέτρηση της περιόδου επηρεασμού υπολογίζεται από την επομένη της Νέας Σελήνης και μετά.
               
                Δρ. Δημήτρης Παπέϋ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου