Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 23 έως 29 Ιουλίου 2018 από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ


TO ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
23 έως 29 Ιουλίου 2018
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ
Εγκαρδιότητα στις σχέσεις, σας προσφέρουν αυτές οι ημέρες και μια εσωτερική ανάγκη για να το ρίξετε έξω, έστω και προσωρινά.  Πιθανόν νέο πρόσωπο στη ζωή σας μπορεί να προκύψει σε φιλικό ή σε κοινωνικό περιβάλλον που υπάρχουν συγκεντρωμένα πολλά άτομα. Κάποιες νέες γνωριμίες θα σας φανούν χρήσιμες στο μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ
Είναι μια περίοδος, όπου η αποφασιστικότητά  σας θα φθάνει στο ζενίθ τους.  Προσέξτε λοιπόν επειδή τώρα θα μπορείτε να λύσετε χρόνια προβλήματα σας ή αντίθετα να τα αφήσετε να χρονίζουν. Εκτονώστε την μεγάλη σας ενεργητικότητα αλλά πριν από κάθε ενέργειά σας, υπολογίστε πως θ’ αντιμετωπίσετε διάφορες συνέπειες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Έρχεται στο προσκήνιο η επιθυμία σας για άνεση, στοργή και απολαύσεις και ίσως αυτό γίνει εμπόδιο για τη δουλειά σας ή να περιπλέξει κάποιες καταστάσεις. Το διάστημα αυτό θα μοιράζεστε με τους άλλους τις αναμνήσεις σας και συζητάτε τα πολύ προσωπικά σας θέματα με κάποιους που εμπιστεύεστε. Μην αφήσετε τον εαυτό σας να εμπλακεί σε περιπέτειες. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η αισθηματική σας ζωή θα χαρακτηρίζεται από τη διάθεση προσφοράς προς το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Για τους αδέσμευτους από σας ίσως  να προκύψει κάποια κρυφή ερωτική σχέση, η οποία μπορεί να σας απογοητεύσει αργότερα.  Την περίοδο αυτή  ευνοούνται τα κοινωνικά σας θέματα. Από εκεί που δεν περιμένετε μπορεί να σας έλθει κάποια χαρά.

ΛΕΩΝ
Η ανυπομονησία, μια ξαφνική έκρηξη επιθυμιών ή ακόμα η ανάγκη σας να βρείτε έξω από  τους καθημερινούς ρυθμούς, μπορούν να σας δημιουργήσουν κάποια αναστάτωση. Για να μετριάσετε αυτήν σας την τάση, ασχοληθείτε με κάτι πιο δημιουργικό. Οι ημέρες αυτές σας θέλουν ευαίσθητους και ονειροπόλους, εκμεταλλευτείτε τες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η δραστηριότητα σας στο εργασιακό σας χώρο θα είναι έντονη και ικανοποιητική. Η ψυχική σας κατάσταση θα είναι ανανεωμένη και αυτό θα αντανακλά στην εξωτερική σας εμφάνιση. Οι σχέσεις σας με το φιλικό και το οικογενειακό σας περιβάλλον αν στο πρόσφατο παρελθόν είχαν προβλήματα με λίγη δική σας προσπάθεια θα γίνουν από βελτιωμένες έως και καλές.

ΖΥΓΟΣ
Η εβδομάδα αυτή σας κάνει πολύ δημιουργικούς και θα νιώθετε ότι μπορείτε να επεκτείνετε τις δραστηριότητές σας σε όλα τα επίπεδα.. Θα διαθέτετε αυτοπεποίθηση και θα πιστεύετε ότι δεν θα έχετε κανέναν ανάγκη, θέση που θα είναι λανθασμένη. Κάποιες φορές  θα φέρεστε με πλεονεξία και η φαντασίωση σας κυνηγώντας την τύχη και το κέρδος θα σας οδηγεί στην ουτοπία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εσωτερική σας αβεβαιότητα θα εναλλάσσεται με την παρορμητική σας πνευματική δραστηριότητα. Στο διάστημα αυτό θα πρέπει να προσέχετε να μη μπλεχθείτε με άτομα που μπορεί να σας δημιουργήσουν προβλήματα. Η βιασύνη σας, μπορεί να σας οδηγήσει σε λανθασμένες αγορές που δεν θα έχετε μελετήσει από πριν με αποτέλεσμα να υπερβείτε τον οικονομικό σας προϋπολογισμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Θα ασχοληθείτε την εποχή αυτή, με θέματα που έχουν να κάνουν με μελέτες, αναζητήσεις, θέματα εξωτερικού ή παλιά σας προβλήματα. Τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για προσπάθειες που συσχετίζονται με την αναδιάρθρωση της ζωής σας. Με τον Κρόνο στον 12 τομέα σας, των μυστικών θεμάτων σε τρίγωνο με τον πλανήτη Ουρανό, ανακαλύψτε τα μυστικά του εαυτού σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η συσσωρεμένη σας ενέργεια, θα σας κάνει να νιώσετε την επιθυμία να κυριαρχήσετε στο περιβάλλον σας, προβάλλοντας απαιτήσεις μεγαλύτερες από τις συνηθισμένες. Αν θέλετε να ζήσετε ήρεμες μέρες μην χάνετε την αυτοκυριαρχία σας. Αυτό το διάστημα θα τονίσετε παράλληλα τόσο τις υλικές όσο και συναισθηματικές σας κτήσεις. Πειθαρχήστε τις δαπάνες σας και μην κάνετε περιττά έξοδα

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η περίοδος αυτή θα είναι πολύ καλή για τη σχέση σας.  Η ανάγκη σας να είστε κοντά στο αγαπημένο σας πρόσωπο και να μοιράζεστε τα συναισθήματα σας θα είναι πολύ μεγάλη.  Θα θέλετε να δώσετε στους φίλους και σε αυτούς που αγαπάτε και ίσως να ξοδέψετε γενναιόδωρα για να τους κάνετε ευτυχισμένους.  Μπορεί ακόμα να γνωρίσετε κάποιο άτομο που θα σας ταιριάζει πολύ.

ΙΧΘΥΕΣ
Θα έχετε αυξημένη πνευματική γονιμότητα, θα κατεβάζετε πρωτότυπες ιδέες, θα νιώθετε την ανάγκη να εκφράσετε τα αισθήματα σας ενώ προβλέπονται συναντήσεις με το αντίθετο φύλο.  Προσοχή, μην παρασύρεστε από προσωρινά συναισθήματα και σκέψεις.  Οι ημέρες δεν είναι κατάλληλες για μακροχρόνιες αποφάσεις. Οι συνεργασίες σας γίνονται πιο αρμονικές. 


ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ
23 έως 29 Ιουλίου 2018
από τον Δρ. Δημήτρη Παπέϋ

Δευτέρα 23 Ιουλίου 00:01
Ο ΗΛΙΟΣ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑ
Ο ΗΛΙΟΣ στο ζώδιο του ΛΕΟΝΤΑ θα βρίσκεται από Δευτέρα 23 Ιουλίου 00:01 μέχρι την Πέμπτη 23 Αυγούστου ώρα 07:08.
Εδώ ο Ήλιος φωτίζει τις δημιουργικές πτυχές του χαρακτήρα του ατόμου και το ωθεί σε μια πιο εύθυμη διάθεση. Η έκφραση της δημιουργικότητας όμως μπορεί να συνοδευτεί με πιο επιδεικτική συμπεριφορά ή και με κάποια έξοδα, ή και απώλειες λόγω ανάληψης ρίσκου. Η φιλοδοξία του θα ανέβει, και δεν αποκλείεται να πετύχει κάποια πράγματα στον αισθηματικό ή επαγγελματικό τομέα. Το ενδιαφέρον για τα παιδιά του, αν έχει, και αυτό θα αυξηθεί.

Δευτέρα 23 Ιουλίου 14:57
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 13° 35' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΔΙΑ στις 13° 35' ΤΟΞΟΤΗ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 23 Ιουλίου ώρα 13:06 μέχρι την Δευτέρα 23 Ιουλίου ώρα 16:37.
Στο χρονικό αυτό διάστημα, οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν την τάση να προσφέρουν ότι μπορούν και να προσκαλούν άτομα στο σπίτι τους, κάνοντας τις κοινωνικές τους σχέσεις πιο θερμές.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Νοεμβρίου και από 5 έως 7 Δεκεμβρίου.

Δευτέρα 23 Ιουλίου 17:35
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 14° 55' ΠΑΡΘΕΝΟΥ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 14° 54' ΤΟΞΟΤΗ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 23 Ιουλίου ώρα 15:44 μέχρι την Δευτέρα 23 Ιουλίου ώρα 19:15.
Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό μπέρδεμα είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα, αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 9 Σεπτεμβρίου και από 6 έως 8 Δεκεμβρίου.

Δευτέρα 23 Ιουλίου 19:22
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΣΕΛΗΝΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 0° 48' ΛΕΟΝΤΑ και της ΣΕΛΗΝΗΣ στις 15° 48' ΤΟΞΟΤΗ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 23 Ιουλίου ώρα 17:31 μέχρι την Δευτέρα 23 Ιουλίου ώρα 21:02.
Η διάθεσή σου θα είναι υποτονική. Τα θέματα του σπιτιού κι οι άνθρωποι της οικογένειας θα σου προκαλέσουν συναισθήματα απαισιοδοξίας. Από σένα απαιτείται προσαρμοστικότητα, υπευθυνότητα κι ανεκτικότητα. Με λίγη καλή διάθεση εκ μέρους σου στις .ανάγκες κι απαιτήσεις των άλλων, η καθημερινότητα  τελικά θα κυλήσει καλά.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 23 έως 25 Ιουλίου και από 7 έως 9 Δεκεμβρίου.

Δευτέρα 23 Ιουλίου 20:07
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 16° 11' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 16° 11' ΤΟΞΟΤΗ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 23 Ιουλίου ώρα 18:16 μέχρι την Δευτέρα 23 Ιουλίου ώρα 21:47.
Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται ζημιές από αμέλεια, που προκαλούν έξοδα.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Μαρτίου και από 7 έως 9 Δεκεμβρίου.

Δευτέρα 23 Ιουλίου 22:41
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 2° 28' ΤΑΥΡΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 17° 28' ΤΟΞΟΤΗ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 23 Ιουλίου ώρα 20:50 μέχρι την Τρίτη 24 Ιουλίου ώρα 00:21.
Δεν είναι κατάλληλο το διάστημα που επηρεάζεται απ' αυτή τη διέλευση να πραγματοποιήσεις αλλαγές. Από το γεγονός και μόνο ότι θα βρίσκεσαι πολύ συχνά σε κατάσταση νευρικότητας, ανησυχίας κι έλλειψης ικανοποίησης, μπορεί να προκαλέσεις δυσάρεστες καταστάσεις. Ή, εφόσον αποφασίσεις να κάνεις κάποια αλλαγή, να μην καταφέρεις τελικά να την οριστικοποιήσεις. Ίσως χρειαστεί να ξαναγυρίσεις στα παλιά ή να ξανακάνεις κι άλλη αλλαγή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 23 έως 25 Απριλίου και από 9 έως 11 Δεκεμβρίου.

Τρίτη 24 Ιουλίου 03:13
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 19° 44' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 19° 44' ΤΟΞΟΤΗ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 24 Ιουλίου ώρα 01:22 μέχρι την Τρίτη 24 Ιουλίου ώρα 04:53.
Το μικρό αυτό χρονικό διάστημα σας δίνει τη δυνατότητα να αναθεωρήσετε κάποια συναισθηματικά σας θέματα, που χρειάζονται κάποια διόρθωση ή αλλαγή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Ιανουαρίου και από 11 έως 13 Δεκεμβρίου.

Τρίτη 24 Ιουλίου 03:43
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 5° 0' ΥΔΡΟΧΟΟΥ και του ΑΡΗ στις 19° 59' ΤΟΞΟΤΗ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 24 Ιουλίου ώρα 01:52 μέχρι την Τρίτη 24 Ιουλίου ώρα 05:23.
Το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της όψης είναι η βιασύνη, η απερισκεψία και η τάση που θα έχεις για καβγάδες. Έτσι, εύκολα μπορεί να υποθέσει κανείς ότι μέσα από αυτό το κλίμα μπορεί να προκληθούν ζημιές και ατυχήματα ανεξάρτητα της μικρής σοβαρότητας που θα έχουν. Επίσης τόσο εσύ όσο και κάποιος άλλος μπορεί να εμπλακείτε σε ανταγωνιστικές δραστηριότητες. Για να μη συμβούν όλα αυτά βρες μία απασχόληση για την οποία θα χρειαστεί να καταβάλεις ιδιαίτερες προσπάθειες.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 23 έως 25 Ιανουαρίου και από 11 έως 13 Δεκεμβρίου.

Τρίτη 24 Ιουλίου 05:33
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στον ζωδιακό θα είναι στις 01º11' Λέοντα  και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 16º11' Ιχθύων
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 23 Ιουλίου ώρα 12:00 μέχρι την Τετάρτη 25 Ιουλίου ώρα 00:00.
Στο διάστημα που πραγματοποιείται αυτή η όψη, ενδεχομένως να πάρουν άσχημες διαστάσεις κάποια ζητήματα, με αποτέλεσμα να ζημιωθείς υλικά και ηθικά. Μπορεί κάποιοι άνθρωποι, να μην τηρήσουν τις υποσχέσεις τους ή μπορεί να προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν. Η λύτρωση, τις περισσότερες φορές, βρίσκεται στο διαλογισμό. Διότι έτσι επιτυγχάνεις την ψυχική σου αποτοξίνωση, χωρίς να ψάχνεις για τεχνικές μεθόδους , που μόνο ζημιά σωματική και πνευματική θα σου προσφέρουν τελικά. Αναζήτησε λοιπόν, την ηρεμία σου, μέσα από το συμβολικό κόσμο της μεταφυσικής.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 23 έως 25 Ιουλίου και από 5 έως 7 Μαρτίου.

Τρίτη 24 Ιουλίου 10:22
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΕΡΜΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 23° 18' ΛΕΟΝΤΑ και του ΕΡΜΗ στις 23° 19' ΤΟΞΟΤΗ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 24 Ιουλίου ώρα 08:31 μέχρι την Τρίτη 24 Ιουλίου ώρα 12:02.
Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 15 έως 17 Αυγούστου και από 14 έως 16 Δεκεμβρίου.

Τρίτη 24 Ιουλίου 21:04
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 13° 38' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΔΙΑ στις 28° 38' ΤΟΞΟΤΗ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 24 Ιουλίου ώρα 19:13 μέχρι την Τρίτη 24 Ιουλίου ώρα 22:44.
Ίσως αυτή η διέλευση να σου φέρει ένα δώρο ή να σου εκπληρώσει μία σου επιθυμία, να δημιουργήσεις μία ευνοϊκή σχέση, να κάνεις ένα ευχάριστο ταξίδι κ.α. Όμως, μια εσωτερική παρόρμηση σε ωθεί σε μία συμπεριφορά συχνά ασυμβίβαστη με τα δεδομένα που υπάρχουν. Στην αυτό έκφραση σου παρατηρείται μια αβεβαιότητα αλλά και πληθωρικότητα, πράγματα μεταξύ τους ασυμβίβαστα. Και αυτό μπορεί να δημιουργήσει την εντύπωση στους γύρω σου ότι είσαι ένα απερίσκεπτο άτομο. Συχνά παρατηρείται και η τάση της σπατάλης, με αγορές ειδών πολυτελείας που σε τελευταία ανάλυση,  μπορεί να χρειαστεί να τα επιστρέψεις επειδή δεν ταιριάζουν με το χώρο ή εξαιτίας ελαττώματος που παρουσιάζουν. Και όλα αυτά, επειδή παρασύρεσαι από έναν ενθουσιασμό της στιγμής.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Νοεμβρίου και από 20 έως 22 Δεκεμβρίου.

Τρίτη 24 Ιουλίου 22:22
ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε όψη ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στον ζωδιακό θα είναι στις 16º10' Παρθένου  και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 16º10' Ιχθύων
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 24 Ιουλίου ώρα 06:00 μέχρι την Τετάρτη 25 Ιουλίου ώρα 14:00.
Το άτομο που δέχεται αυτή την όψη δεν μπορεί να καταλάβει τι θέλει από την αισθηματική και κοινωνική του ζωή και πέφτει σε συνεχείς αντιφάσεις. Υπάρχει κίνδυνος απώλειας χρημάτων.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Σεπτεμβρίου και από 5 έως 7 Μαρτίου.

Τετάρτη 25 Ιουλίου 00:48
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΑΙΓΟΚΕΡΩ θα βρίσκεται από Τετάρτη 25 Ιουλίου 00:48 μέχρι την Παρασκευή 27 Ιουλίου ώρα 13:39.
Με την Σελήνη στον  Αιγόκερω,  θα νιώθουμε την ανάγκη για τον σχεδιασμό των μελλοντικών μας κινήσεων.. Κίνητρό μας θα είναι η επιθυμία για επιτυχία και αναγνώριση. Θα είμαστε πολυμήχανοι και δεν σπαταλάμε τζάμπα το χρόνο μας. Η Σελήνη στον Αιγόκερω ευνοεί: μακροπρόθεσμες δραστηριότητες που αποδίδουν αργά αλλά σταθερά αποτελέσματα, επίλυση πρακτικών ζητημάτων, θέματα καριέρας, κατάστρωση επαγγελματικών σχεδίων και πρακτικές επενδύσεις.

Τετάρτη 25 Ιουλίου 04:04
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΣΕΛΗΝΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 2° 6' ΛΕΟΝΤΑ και της ΣΕΛΗΝΗΣ στις 2° 6' ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 25 Ιουλίου ώρα 02:13 μέχρι την Τετάρτη 25 Ιουλίου ώρα 05:44.
Η διάθεσή σου θα είναι υποτονική. Τα θέματα του σπιτιού κι οι άνθρωποι της οικογένειας θα σου προκαλέσουν συναισθήματα απαισιοδοξίας. Από σένα απαιτείται προσαρμοστικότητα, υπευθυνότητα κι ανεκτικότητα. Με λίγη καλή διάθεση εκ μέρους σου στις .ανάγκες κι απαιτήσεις των άλλων, η καθημερινότητα  τελικά θα κυλήσει καλά.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 24 έως 26 Ιουλίου και από 23 έως 25 Δεκεμβρίου.

Τετάρτη 25 Ιουλίου 04:49
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 2° 29' ΤΑΥΡΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 2° 29' ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 25 Ιουλίου ώρα 02:58 μέχρι την Τετάρτη 25 Ιουλίου ώρα 06:29.
Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 23 έως 25 Απριλίου και από 23 έως 25 Δεκεμβρίου.

Τετάρτη 25 Ιουλίου 07:46
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΣΥΝΟΔΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 3° 56' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 3° 56' ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 25 Ιουλίου ώρα 05:55 μέχρι την Τετάρτη 25 Ιουλίου ώρα 09:26.
Η κούραση, οι πολλές ευθύνες και η σκληρή δουλειά είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της διέλευσης. Ωστόσο, το άτομο θα έχει σταθερή εξέλιξη, παρότι θα είναι πολύ αργή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 25 έως 27 Δεκεμβρίου.

Τετάρτη 25 Ιουλίου 08:03
ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΜΗ - Πριν γίνει Ανάδρομος.
Η στάση του ΕΡΜΗ πριν ο πλανήτης γίνει Ανάδρομος, έχει διάρκεια από Τετάρτη 25 Ιουλίου 08:03 μέχρι την Παρασκευή 27 Ιουλίου ώρα 08:02 και γίνεται στις 23º24' Λέοντα.
Θα αρχίσει να δημιουργείται κάποια στασιμότητα ή αθέτηση σε συμφωνίες και θετικές απαντήσεις που περιμένατε. Το διήμερο αυτό συζητήσεις δεν θα δίνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα και υποσχέσεις θα αδρανοποιούνται.

Τετάρτη 25 Ιουλίου 09:14
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 4° 40' ΥΔΡΟΧΟΟΥ και του ΑΡΗ στις 4° 40' ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 25 Ιουλίου ώρα 07:23 μέχρι την Τετάρτη 25 Ιουλίου ώρα 10:54.
Αποφύγετε αυτό το χρονικό διάστημα το ανταγωνιστικό σας πνεύμα.  Δείξτε υπομονή και μην εκπλήσσεστε με τον εαυτό σας, αν βγάζει περισσότερο θυμό και απογοήτευση.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 23 έως 25 Ιανουαρίου και από 26 έως 28 Δεκεμβρίου.

Τετάρτη 25 Ιουλίου 14:35
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στον ζωδιακό θα είναι στις 02º30' Λέοντα  και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 02º30' Ταύρου
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 24 Ιουλίου ώρα 20:00 μέχρι την Πέμπτη 26 Ιουλίου ώρα 09:00.
Γεγονότα ξαφνικά και αναπάντεχα, βγάζουν το άτομο εκτός προγράμματος και του αναστατώνουν τη ζωή με αποτέλεσμα να δημιουργούνται πολλά προβλήματα. Το άτομο, που δέχεται αυτή την όψη, γίνεται νευρικό και μερικές φορές βγαίνει έξω από τα όριά του.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 25 έως 27 Ιουλίου και από 23 έως 25 Απριλίου.

Τετάρτη 25 Ιουλίου 16:52
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΕΡΜΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 23° 26' ΛΕΟΝΤΑ και του ΕΡΜΗ στις 8° 26' ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 25 Ιουλίου ώρα 15:01 μέχρι την Τετάρτη 25 Ιουλίου ώρα 18:32.
Όταν από τις συζητήσεις σου βλέπεις ότι δεν υπάρχει ταύτιση απόψεων, δε σε συμφέρει να νευριάσεις. Προσπάθησε με τα επιχειρήματά σου να πείσεις τους άλλους.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 15 έως 17 Αυγούστου και από 29 έως 31 Δεκεμβρίου.

Πέμπτη 26 Ιουλίου 03:32
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 13° 42' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΔΙΑ στις 13° 42' ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 26 Ιουλίου ώρα 01:41 μέχρι την Πέμπτη 26 Ιουλίου ώρα 05:12.
Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Νοεμβρίου και από 2 έως 4 Ιανουαρίου.

Πέμπτη 26 Ιουλίου 04:08
ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στον ζωδιακό θα είναι στις 17º30' Παρθένου  και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 02º30' Ταύρου
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 25 Ιουλίου ώρα 12:00 μέχρι την Πέμπτη 26 Ιουλίου ώρα 21:00.
Ξαφνικά μπορεί ν' αλλάξουν τα κοινωνικά σου ενδιαφέροντα, καθώς περίεργης νοοτροπίας άνθρωποι μπορεί να μπουν στη ζωή σου. Στην αρχή θα σ' εντυπωσιάσουν αλλά, όταν η διέλευση πάψει να λειτουργεί, θα διαπιστώσεις ότι ήταν απλώς κι αυτές κάποιες περαστικές ιστορίες της ζωής σου. Γι' αυτό, απόφυγε με τις γνωριμίες που θα κάνεις αυτό το διάστημα να δεθείς συναισθηματικά. Ωστόσο, μπορεί να επιθυμήσεις τη διακοπή μιας ήδη υπάρχουσας αισθηματικής σχέσης ή αυτή την επιθυμία να την εκφράσουν οι άλλοι προς εσένα.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Σεπτεμβρίου και από 23 έως 25 Απριλίου.

Πέμπτη 26 Ιουλίου 08:29
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 16° 8' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 16° 8' ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 26 Ιουλίου ώρα 06:38 μέχρι την Πέμπτη 26 Ιουλίου ώρα 10:09.
Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Μαρτίου και από 5 έως 7 Ιανουαρίου.

Πέμπτη 26 Ιουλίου 12:03
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 17° 53' ΠΑΡΘΕΝΟΥ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 17° 53' ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 26 Ιουλίου ώρα 10:12 μέχρι την Πέμπτη 26 Ιουλίου ώρα 13:43.
Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 12 Σεπτεμβρίου και από 6 έως 8 Ιανουαρίου.

Πέμπτη 26 Ιουλίου 15:41
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΣΥΝΟΔΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 19° 41' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 19° 40' ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 26 Ιουλίου ώρα 13:50 μέχρι την Πέμπτη 26 Ιουλίου ώρα 17:21.
 Ένας κύκλος της ζωής σου ολοκληρώνεται. Το άτομο έχει μεγαλύτερη δύναμη και εμπειρία για τα μελλοντικά του σχέδια και την πραγματοποίηση των στόχων.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Ιανουαρίου.

Πέμπτη 26 Ιουλίου 23:19
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΕΡΜΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 23° 26' ΛΕΟΝΤΑ και του ΕΡΜΗ στις 23° 26' ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 26 Ιουλίου ώρα 21:28 μέχρι την Παρασκευή 27 Ιουλίου ώρα 00:59.
Όταν από τις συζητήσεις σου βλέπεις ότι δεν υπάρχει ταύτιση απόψεων, δε σε συμφέρει να νευριάσεις. Προσπάθησε με τα επιχειρήματά σου να πείσεις τους άλλους.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 15 έως 17 Αυγούστου και από 11 έως 13 Ιανουαρίου.

Παρασκευή 27 Ιουλίου 00:40
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στον ζωδιακό θα είναι στις 03º51' Λέοντα  και του ΚΡΟΝΟΥ στις 03º51' Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 26 Ιουλίου ώρα 07:00 μέχρι την Παρασκευή 27 Ιουλίου ώρα 18:00.
Αστάθμητοι παράγοντες, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, θα κλονίσουν, σχεδόν, την εμπιστοσύνη σου όχι μόνον απέναντι στους άλλους, αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό,  αφού μπορεί να νιώσεις, ξαφνικά, ότι δεν αξίζεις τίποτα. Δεν είναι όμως τα πράγματα έτσι. Απλά, μπορεί να σε φορτώσουν με επιπρόσθετες ευθύνες, για τις οποίες δεν είσαι αρκετά προετοιμασμένος, και οι απαιτήσεις των άλλων να ξεπερνούν τα όρια της αντοχής σου. Το χειρότερο, σ' αυτήν την περίπτωση, είναι ότι ενώ εσύ κουράζεσαι και αγωνιάς εκείνοι δείχνουν αδιάφοροι, για τις προσπάθειες που καταβάλλεις. Το μόνο που απομένει να κάνεις, λοιπόν, είναι να δείξεις υπομονή. Έτσι, δούλεψε μεθοδικά, ξεπλήρωσε τα τυχόν χρέη σου, εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και, κυρίως, προσπάθησε να μη χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων που ζεις.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 26 έως 28 Ιουλίου και από 25 έως 27 Δεκεμβρίου.

Παρασκευή 27 Ιουλίου 08:03
ΕΡΜΗΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ
Ο ΕΡΜΗΣ Ανάδρομος παραμένει από  Παρασκευή 27 Ιουλίου 08:03 μέχρι το Σάββατο 18 Αυγούστου ώρα 07:24, μεταξύ των ζωδιακών μοιρών 23º24' Λέοντα και 11º36' Λέοντα.
Ο ανάδρομος Ερμής δημιουργεί γενικά σύγχυση σε θέματα που άπτονται του τρίτου οίκου. Και ποια είναι αυτά, οι μετακινήσεις, τα ραντεβού, οι επικοινωνίες, η αφηρημάδα του νου, η ασυνεννοησία, η αμνησία κα. Κατά την διάρκεια της ανάδρομης κίνησης αυτού του πλανήτη μπορούν να συμβούν παρεξηγήσεις από παρανοήσεις, να ξεχνάτε το κινητό ή τα κλειδιά σας, να καθυστερείτε εσείς ή οι άλλοι στα ραντεβού σας , να προκύπτουν διαφωνίες, να υπάρχει ένταση με αδέλφια και κοντινούς σας συγγενείς. Καθ’ όλο το διάστημα αποφύγετε να υποσχεθείτε οτιδήποτε σοβαρό, γιατί μπορεί η υπόσχεσή σας να αθετηθεί. Ακόμα είναι ακατάλληλη περίοδος για υπογραφή συμβολαίων και συμφωνητικών.

Παρασκευή 27 Ιουλίου 08:13
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στον ζωδιακό θα είναι στις 04º09' Λέοντα  και του ΑΡΗ στις 04º09' Υδροχόου
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 26 Ιουλίου ώρα 18:00 μέχρι την Παρασκευή 27 Ιουλίου ώρα 22:00.
Με αυτή τη διέλευση θα ήταν καλό να προσέχουμε τις κινήσεις μας με τα άτομα που μας περιβάλλουν, τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε επαγγελματικό. Οι άλλοι γίνονται πολύ προκλητικοί και πολλές φορές προσβάλλουν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη: Ακατάλληλες μέρες για να παρθούν αποφάσεις ή να δρομολογηθούν νέοι στόχοι.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 26 έως 28 Ιουλίου και από 22 έως 24 Ιανουαρίου.

Παρασκευή 27 Ιουλίου 13:40
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΥΔΡΟΧΟΟΥ θα βρίσκεται από Παρασκευή 27 Ιουλίου 13:40 μέχρι την Δευτέρα 30 Ιουλίου ώρα 02:26.
Με την Σελήνη στον Υδροχόο, θα αισθανόμαστε έλξη για οτιδήποτε νέο και ασυνήθιστο, καθώς και την ανάγκη για πρόοδο. Οι αντιδράσεις μας είναι περισσότερο διανοητικές παρά συναισθηματικές, και οι σχέσεις μας με τους άλλους θα γίνονται απρόσωπες. Θα μας αρέσουν οι κοινωνικές συγκεντρώσεις, οι ανταλλαγές ιδεών και, η θεσμοθέτηση μελλοντικών μας στόχων. Η Σελήνη στον Υδροχόο ευνοεί: ασυνήθιστες δραστηριότητες, κοινωνικές επιδιώξεις, ομαδικές εργασίες και πειραματισμούς.

Παρασκευή 27 Ιουλίου 14:57
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 16° 7' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 1° 7' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 27 Ιουλίου ώρα 13:06 μέχρι την Παρασκευή 27 Ιουλίου ώρα 16:37.
Ο Ποσειδώνας ως εκφραστής του ονείρου, σ' αυτή τη φάση της ζωής σου, μπορεί να σου προσδώσει μια αόριστη ανησυχία. Έτσι καθετί καινούργιο, που ξεκινάει τώρα, θα σου προκαλεί άγχος ακριβώς επειδή θα είναι δύσκολο να προσδιορίσεις τη μελλοντική του τύχη και επειδή, τη στιγμή που θα νομίζεις ότι έχεις φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, κάτι θα στραβώνει που θα σε αναγκάζει ν' αρχίζεις πάλι από την αρχή. Γι' αυτό, προσπάθησε να είσαι επιφυλακτικός στις υποσχέσεις που σου δίνονται και στις γνωριμίες που κάνεις. Επίσης, στις συναλλαγές σου δεν αρκεί μόνο να ελέγχεις τη συμπεριφορά των άλλων, έχοντας το φόβο της εξαπάτησης, οφείλεις να είσαι και εσύ έντιμος στις δοσοληψίες σου. Κάθε παράνομη σχέση και συνεργασία μπορεί να σε μπλέξει σε περιπέτειες και τελικά να εκτεθείς. Μην ξεκινάς τίποτα καινούργιο στη δουλειά σου και, κυρίως, απόφυγε να επενδύσεις χρήματα, έστω και αν οι προϋποθέσεις που υπάρχουν σου δίνουν την εντύπωση ότι είναι άριστες. Τέλος απόφυγε τα οινοπνευματώδη και τα ηρεμιστικά. Μπορεί να νομίζεις ότι σε βοηθούν να χαλαρώνεις, ενώ στην πραγματικότητα αποκτάς μία κακή και επικίνδυνη έξη, ως προς αυτά.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Μαρτίου και από 11 έως 13 Ιανουαρίου.

Παρασκευή 27 Ιουλίου 15:22
ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στον ζωδιακό θα είναι στις 19º04' Παρθένου  και του ΑΡΗ στις 04º04' Υδροχόου
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 27 Ιουλίου ώρα 02:00 μέχρι το Σάββατο 28 Ιουλίου ώρα 04:00.
Κοινωνικά και αισθηματικά ζητήματα ξαφνικά παίρνουν μία άλλη τροπή και αυτό θα σε εκνευρίζει επειδή θα υποχρεώνεσαι ν' αλλάξεις τ' αρχικά σου σχέδια. Μπορεί όμως να προβληματιστείς και να νιώσεις αναστάτωση μετά από κάποιο τηλεφώνημα του προσώπου που σε ενδιαφέρει ή μετά από μία συμπωματική συνάντηση. Καινούργιες γνωριμίες που γίνονται με την επιρροή αυτής της διέλευσης όχι μόνο δεν έχουν διάρκεια, αλλά μπορεί και από το ξεκίνημά τους να είναι προβληματικές.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Σεπτεμβρίου και από 22 έως 24 Ιανουαρίου.

Παρασκευή 27 Ιουλίου 17:47
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 2° 30' ΤΑΥΡΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 2° 30' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 27 Ιουλίου ώρα 15:56 μέχρι την Παρασκευή 27 Ιουλίου ώρα 19:27.
Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 23 έως 25 Απριλίου και από 11 έως 13 Ιανουαρίου.

Παρασκευή 27 Ιουλίου 20:24
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 3° 47' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 3° 47' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 27 Ιουλίου ώρα 18:33 μέχρι την Παρασκευή 27 Ιουλίου ώρα 22:04.
Είναι απαραίτητο αυτό το διάστημα, να τα βρείτε με τον εαυτό σας και ν’ αποσυρθείτε για λίγο από τον κοινωνικό σας περίγυρο.  Αυτό θα χαρίσει ισορροπία στην εσωτερική σας διάθεση.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 25 έως 27 Δεκεμβρίου και από 22 έως 24 Ιανουαρίου.

Παρασκευή 27 Ιουλίου 20:48
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΣΥΝΟΔΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 3° 59' ΥΔΡΟΧΟΟΥ και του ΑΡΗ στις 3° 59' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 27 Ιουλίου ώρα 18:57 μέχρι την Παρασκευή 27 Ιουλίου ώρα 22:28.
Η διάθεση είναι λίγο άσχημη και οι τάσεις του ατόμου είναι εριστικές. Ωστόσο, μ’ αυτή τη διέλευση έχουμε την ευκαιρία να διεκπεραιώσουμε πολλές εκκρεμότητες της καθημερινότητας και μάλιστα πράγματα που σε άλλες φάσεις μας φαίνονται αρκετά επίπονα. Σ’ αυτήν την περίπτωση η έντονη δράση εκτονώνει και δε χρειάζονται οι διαπληκτισμοί για την εκτόνωση. Τα νεύρα και οι εκνευρισμοί είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της όψης, που για να αντιμετωπιστεί, χρειάζεται να είμαστε διαρκώς απασχολημένοι με κάτι, ώστε να εκτονώνουμε εκεί τη δράση μας.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 22 έως 24 Ιανουαρίου και από 22 έως 24 Ιανουαρίου.

Παρασκευή 27 Ιουλίου 21:36
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 19° 23' ΠΑΡΘΕΝΟΥ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 4° 23' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 27 Ιουλίου ώρα 19:45 μέχρι την Παρασκευή 27 Ιουλίου ώρα 23:16.
Κάποια πράξη, χαρακτηριστική για την ασυνέπειά της, ίσως σε λυπήσει. Τα κοινωνικά θέματα δε θα σ' ενθουσιάζουν και η γενικότερη συναισθηματική σου κατάσταση θα είναι υποτονική. Τις ελεύθερες ώρες σου προτίμησε να τις περάσεις κοντά σε απροβλημάτιστους ανθρώπους διότι έχεις ανάγκη από ηρεμία.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Σεπτεμβρίου και από 23 έως 25 Ιανουαρίου.

Παρασκευή 27 Ιουλίου 22:20
ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΕΛΗΝΗΣ ΟΡΑΤΗ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ (ΗΛΙΟΣ σε όψη ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ με ΣΕΛΗΝΗ)
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 4° 45' ΛΕΟΝΤΑ και της ΣΕΛΗΝΗΣ στις 4° 44' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 27 Ιουλίου ώρα 20:29 μέχρι το Σάββατο 28 Ιουλίου ώρα 00:00.




ΠΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΗΛΙΑΚΑ ΖΩΔΙΑ
ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΨΗ

ΚΡΙΟΙ
(Πως επηρεάζονται από την Σεληνιακή έκλειψη της 27 Ιουλίου 2018)

Αυτή η έκλειψη γίνεται στο ενδέκατο σπίτι των στόχων και των φίλων σας, έτσι ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές τόσο σε φιλίες, όσο και σε στόχους σας.  Οι φιλίες και οι στόχοι σας δοκιμάζονται ως προς την καθαρότητά και την αντοχή τους. Επειδή κατά την έκλειψη ο Άρης - ο δικός σας πλανήτης - ευρισκόμενος σε σύνοδο με την τραυματισμένη από την έκλειψη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ήλιο και σε άσχημη όψη με τον Ουρανό, αυτή η έκλειψη σας θα επηρεάσει και θ’ αναστατώσει τον προγραμματισμό σας και θα σας προκαλέσει επικίνδυνες ή αγχωτικές καταστάσεις  για μια περίοδο έξι περίπου μηνών.

ΤΑΥΡΟΙ
(Πως επηρεάζονται από την Σεληνιακή έκλειψη της 27 Ιουλίου 2018)

Αυτή η έκλειψη γίνεται στο δέκατο σπίτι της καριέρας σας και σας καλεί να διορθώσετε τα σχετικά με αυτή, κακώς κείμενα. Οι συνθήκες μεταβάλλονται και μαζί με αυτές αλλάζουν οι κανόνες που διέπουν την καταξίωση σας και την καριέρα σας. Επειδή ο δέκατος τομέας, είναι ο τομέας του πατέρα για τους άνδρες και της μητέρας για τις γυναίκες,  προσέξτε ιδιαίτερα τις σχέσεις μαζί τους. Καθώς ο Άρης θα συμμετέχει αρνητικά σ’ αυτήν την έκλειψη καθώς θα βρίσκεται σε σύνοδο με την τραυματισμένη Σελήνη και καθώς αυτός είναι που εξουσιάζει τον 12ο οίκο των περιορισμών και τον 7ο οίκο των συνεργατών και των συντρόφων σας , για περίοδο έξι μηνών ρυθμίστε με νηφαλιότητα τα θέματα που συσχετίζονται με τους πιο πάνω τομείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ
(Πως επηρεάζονται από την Σεληνιακή έκλειψη της 27 Ιουλίου 2018)

Αυτή η έκλειψη γίνεται στο ένατο σπίτι του Ωροσκοπίου σας, που αντιπροσωπεύει τις μεγάλες σας μετακινήσεις, τα μεγάλα σας ταξίδια, τις ανώτερες και ανώτατες σπουδές , την ανώτερη σκέψη και την πίστη σας.
Έτσι για ένα εξάμηνο από την έκλειψη και μετά αποφύγετε τις μετακινήσεις σας σε ξένες χώρες. Όσοι από σας είναι φοιτητές ή σπουδαστές κολεγίων καλούνται ν’ αντιμετωπίσετε με περίσκεψη, αλλαγές σχολών, μαθημάτων ή εκπαιδευτικών σχεδίων. Η Σελήνη που είναι ο οικονομικός σας πλανήτης  και εκλείπει σας θέλει να κάνετε διορθωτικές κινήσεις στα οικονομικά σας.  
Ακόμα ο πλανήτες Ουρανός που κάνει άσχημες όψεις ταυτόχρονα με Ήλιο τη Σελήνη και τον Άρη και που ταυτόχρονα είναι κυβερνήτης του ζωδίου της έκλειψης μαζί με τον Άρη, δημιουργούν ένα εκρηκτικό μείγμα για τους εξοπλισμούς και τα εργαλεία νέας τεχνολογίας που χρησιμοποιούμε καθώς και μας θέλουν να επαγρυπνούμε για τυχόν ιούς ή βλάβες για το επόμενο εξάμηνο.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ
(Πως επηρεάζονται από την Σεληνιακή έκλειψη της 27 Ιουλίου 2018)

Αυτή η έκλειψη γίνεται στο όγδοο σπίτι του Ωροσκοπίου σας που αντιπροσωπεύει τον τομέα των σεξουαλικών σχέσεων καθώς και οικονομικά μας που συσχετίζονται με άλλους όπως διαχείριση ξένων χρημάτων και οικονομικών υποθέσεων, δάνεια, υποθήκες κλπ. Καλούμαστε λοιπόν για ένα εξάμηνο να είμαστε προσεκτικοί όταν μας αναθέτουν διαχείριση οικονομικών τρίτων προσώπων, εταιριών ή οργανισμών, ν’ αποφεύγουμε την υπογραφή δεσμευτικών εγγράφων για δανεισμό χρημάτων ή για υποθήκες.  Από αυτή την έκλειψη επηρεάζονται ο Ουρανός καθώς και ο Άρης ο κυβερνήτης της καταξίωσης που  εν προκειμένω σηματοδοτεί  αλλαγές ή τροποποιήσεις στο χώρο της καριέρας.

ΛΕΟΝΤΕΣ
(Πως επηρεάζονται από την Σεληνιακή έκλειψη της 27 Ιουλίου 2018)

Αυτή η έκλειψη γίνεται στο έβδομο σπίτι του Ωροσκοπίου σας που αντιπροσωπεύει τον τομέα των συνεταιρικών, συναδελφικών και συντροφικών σχέσεων και σηματοδοτεί το ξεκαθάρισμα κάποιων παλαιών μπερδεμένων καταστάσεων. ‘Έτσι στο εξάμηνο που ακολουθεί, μεταξύ αυτών άλλες επιβιώνουν,  γινόμενες καλύτερες και άλλες τελειώνουν οριστικά. Επειδή ακόμη από αυτή την έκλειψη επηρεάζεται ο Ουρανός καθώς και ο Άρης που είναι για σας ο κυβερνήτης των μεγάλων ταξιδιών και των ανωτάτων σπουδών, για ένα εξάμηνο από την έκλειψη και μετά αποφύγετε τα ταξίδια και τις μετακινήσεις σας σε ξένες χώρες, καθώς και την αλλαγή εκπαιδευτηρίων και  τύπου σπουδών.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ
(Πως επηρεάζονται από την Σεληνιακή έκλειψη της 27 Ιουλίου 2018)

Αυτή η έκλειψη γίνεται στο έκτο σπίτι του Ωροσκοπίου σας που αντιπροσωπεύει τον τομέα της υγείας και της εργασίας. Κατά το εξάμηνο που ακολουθεί την έκλειψη αναδύονται φοβίες για την υγεία πολλές των οποίων δεν είναι και ανυπόστατες. Η επιδείνωση της υγείας όμως τις κάποιες φορές είναι αποτέλεσμα της κακής διατροφής και των διαφόρων εκουσίων ή ακουσίων καταχρήσεων. Έτσι τουλάχιστον όσο περνά από το χέρι σας στο διάστημα αυτό θα πρέπει να προσπαθείτε να χαλαρώνετε και να προστατεύετε τον εαυτό σας. Όσο αφορά τον εργασιακό σας τομέα προβλέπονται κάποιες αλλαγές ή τροποποιήσεις του εργασιακού σας καθεστώτος. Επειδή ακόμη από αυτή την έκλειψη επηρεάζεται και ο Άρης που είναι για σας ο κυβερνήτης του όγδοου σας τομέα αποφύγετε την αναδιάρθρωση δανείων και την δανειοδότηση σας αν δεν έχετε μελετήσει την μελλοντική σας οικονομική υπόσταση.

ΖΥΓΟΙ
(Πως επηρεάζονται από την Σεληνιακή έκλειψη της 27 Ιουλίου 2018)

Αυτή η έκλειψη γίνεται στο πέμπτο σπίτι του Ωροσκοπίου σας που αντιπροσωπεύει τον τομέα της ερωτικής σας σχέσης, των τυχερών, της διασκέδασης και πάνω από όλα των παιδιών σας. Κάποιες  σημαντικές αλλαγές ή τροποποιήσεις θα υποστούν τους επόμενους έξι μήνες, όλα αυτά που αντιπροσωπεύει αυτός ο τομέας με κυρίαρχο τον επαναπροσδιορισμό της κατάστασης που αφορά την ερωτική σας σχέση.
Αυτή η έκλειψη επηρεάζει τον επαγγελματικό  σας τομέα, μέσω του Άρη και του Ουρανού που κάνουν ταυτόχρονα άσχημες όψεις με τα δύο φώτα Ήλιο και Σελήνη  κατά την ώρα της έκλειψης. Τέλος θα πρέπει να προστατεύσετε τον συντροφικό σας τομέα και τον τομέα των συνεργατών σας από εντάσεις και προστριβές.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ
(Πως επηρεάζονται από την Σεληνιακή έκλειψη της 27 Ιουλίου 2018)

Αυτή η έκλειψη γίνεται στον τέταρτο οίκο του Ωροσκοπίου σας που αντιπροσωπεύει τον τομέα του σπιτιού, τον οικογενειακό σας κύκλο, την μητέρα για τους άνδρες και τον πατέρα για τις γυναίκες, επιδρά αρνητικά διπλά για σας γιατί παράλληλα ο φυσικός εξουσιαστής αυτού σας του τομέα είναι ο Ουρανός που κάνει ταυτόχρονα άσχημες όψεις με τα δύο φώτα Ήλιο και Σελήνη  κατά την ώρα της έκλειψης. Από την άλλη ο Άρης που εξουσιάζει τον τομέα της υγείας και της εργασίας σας, συμμετέχει αρνητικά σ’ αυτήν την έκλειψη καθώς βρίσκεται σε σύνοδο με την τραυματισμένη Σελήνη. Για όλα αυτά, το επόμενο εξάμηνο θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο για σας, επειδή θα πρέπει να φροντίζετε παράλληλα με το σπίτι και την εργασία σας, τα δικά σας αγαπημένα πρόσωπα και την υγεία σας.

ΤΟΞΟΤΕΣ
(Πως επηρεάζονται από την Σεληνιακή έκλειψη της 27 Ιουλίου 2018)

Αυτή η έκλειψη γίνεται στον τρίτο οίκο του Ωροσκοπίου σας που αντιπροσωπεύει τον τομέα των αδελφών σας - αν έχετε- των ασφαλειών και των φορολογικών σας υποχρεώσεων, καθώς και τους τομείς της επικοινωνίας σας και των κοντινών μετακινήσεών σας. Έτσι μπορούν να δημιουργηθούν προβλήματα κατά το εξάμηνο που ακολουθεί αυτήν την έκλειψη στους τομείς που προανέφερα.  Περιορίστε την οδήγησή σας, στην  απολύτως απαραίτητη και προσπαθήστε να αποφύγετε τους δρόμους με πυκνή ή ταχεία κυκλοφορία. Αποφύγετε αντεγκλήσεις με αδέλφια και στενούς σας συγγενείς. Ρυθμίστε φορολογικές και ασφαλιστικές σας υποχρεώσεις. Και αν έχετε παιδιά που σπουδάζουν συμβουλεύεστε τα ν’ αποφύγουν τώρα αλλαγές στους εκπαιδευτικούς τους στόχους.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ
(Πως επηρεάζονται από την Σεληνιακή έκλειψη της 27 Ιουλίου 2018)

Αυτή η έκλειψη γίνεται στον δεύτερο  οίκο του Ωροσκοπίου σας, που αντιπροσωπεύει τον τομέα των υλικών σας αγαθών και των οικονομικών σας. Συνήθως οι εκλείψεις αυτές εμφανίζουν τα προβλήματα που προέκυψαν στο παρελθόν από λάθος στρατηγική και μη ρεαλιστικές λύσεις. Το ζητούμενο για τους επομένους έξη μήνες, όσο κρατά και η επίδραση αυτής της έκλειψης να γίνουν επειγόντως, οι απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις εκ μέρους σας. Επειδή ακόμη από αυτή την έκλειψη επηρεάζονται ο Ουρανός και ο Άρης που θα βρίσκεται σε σύνοδο με την τραυματισμένη από την έκλειψη Σελήνη και που είναι είναι σας ο κυβερνήτης του τετάρτου σας τομέα, για ένα διάστημα έξι μηνών,  θέματα που συσχετίζονται με την οικογένεια και το σπίτι σας θα χρειαστούν ιδιαίτερους προσεκτικούς χειρισμούς από μέρους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ
(Πως επηρεάζονται από την Σεληνιακή έκλειψη της 27 Ιουλίου 2018)

Δεδομένου του ότι αυτή η έκλειψη,  γίνεται στον προσωπικό σας τομέα και ο δικός σας πλανήτης ο Ουρανός από το ζώδιο του Κριού σχηματίζει άσχημες όψεις προς τα δύο ουράνια σώματα, τον Ήλιο και την Σελήνη και ο Άρης ο κυβερνήτης του Κριού συμμετέχει με την σύνοδο που κάνει με την Σελήνη, από το δικό σας το ζώδιο και αντίθεση προς τον Ήλιο, οι αρνητικές επιπτώσεις της έκλειψης,  ξεσπούν πάνω σας για  τους επόμενους έξι μήνες  . Πιθανές επιπτώσεις που μπορεί να δημιουργήσει η Σεληνιακή αυτή έκλειψη είναι γεγονότα απρόβλεπτα και μη προβλέψιμα, φανερώνοντας την σκληρή πλευρά του Ουρανού. Αυτά τα γεγονότα μπορούν να δημιουργηθούν από  απερίσκεπτες ενέργειες σας, καθώς και από την μη σωστή αξιολόγηση καταστάσεων και προσώπων. Προσπαθήστε να ενεργοποιήσετε την ηρεμία σας για την αντιμετώπιση ξαφνικών γεγονότων.

ΙΧΘΥΕΣ
(Πως επηρεάζονται από την Σεληνιακή έκλειψη της 27 Ιουλίου 2018)

Αυτή η έκλειψη γίνεται στον δωδέκατο  οίκο του Ωροσκοπίου σας που αντιπροσωπεύει τα θέματα εκείνα που καλύπτονται από μυστικοπάθειες, και περιορισμούς. Είναι ο τομέας της παρασκηνιακής σας τακτικής των παρασκηνιακών σας κινήσεων. Προσέξτε λοιπόν τις κινήσεις σας, έτσι ώστε αυτή η έκλειψη να προστατέψει, τα κρυμμένα σας μυστικά και τις μη κοινοποιημένες καταστάσεις σας. Και επειδή οι χαοτικές καταστάσεις καραδοκούν μην ανακοινώνεται σε τρίτους τις κρυφές πτυχές της ζωής σας. Επειδή ακόμη από αυτή την έκλειψη επηρεάζεται και ο Άρης που θα βρίσκεται σε σύνοδο με την τραυματισμένη από την έκλειψη Σελήνη και που είναι ο κυβερνήτης του οικονομικού σας τομέα, για ένα διάστημα έξι μηνών,  κινήσεις που συσχετίζονται με περιττά έξοδα και άσκοπες αγορές θα πρέπει ν’ αποφεύγονται. Επαναπροσδιορίστε τις δαπάνες σας.

Σάββατο 28 Ιουλίου 04:26
ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στον ζωδιακό θα είναι στις 19º39' Παρθένου  και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 19º39' Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 27 Ιουλίου ώρα 12:00 μέχρι το Σάββατο 28 Ιουλίου ώρα 20:00.
Το άτομο με αυτή την πλανητική επίδραση έχει τη δυνατότητα να επεκταθεί κοινωνικά και να έρθει σε επαφή με πολύ αξιόλογα άτομα, τα οποία του ανοίγουν ενδιαφέροντες ορίζοντες. Οι φιλίες που σχηματίζονται αυτή την περίοδο είναι πολύ σημαντικές και βαθιές. Στην αισθηματική ζωή μια σχέση έχει όλες τις προϋποθέσεις για να μετατραπεί σε έναν βαθύτερο δεσμό.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 14 Σεπτεμβρίου και από 8 έως 10 Ιανουαρίου.

Σάββατο 28 Ιουλίου 16:46
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 13° 49' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΔΙΑ στις 13° 49' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 28 Ιουλίου ώρα 14:55 μέχρι το Σάββατο 28 Ιουλίου ώρα 18:26.
Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Νοεμβρίου και από 1 έως 3 Φεβρουαρίου.

Σάββατο 28 Ιουλίου 19:40
ΑΡΗΣ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΑΡΗ στον ζωδιακό θα είναι στις 03º45' Υδροχόου  και του ΚΡΟΝΟΥ στις 03º45' Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 25 Ιουλίου ώρα 08:00 μέχρι την Τετάρτη 1 Αυγούστου ώρα 06:00.
Στο διάστημα αυτό,  θα πρέπει να κάνετε ορισμένες θυσίες για να διεκπεραιώσετε κάποια βαρετή δουλειά. Η  ικανότητά σας  στο να αντιμετωπίσετε ευθύνες παρά να τις αποφεύγετε θα σας βοηθήσουν για ένα ισορροπημένο μέλλον.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 22 έως 24 Ιανουαρίου και από 25 έως 27 Δεκεμβρίου.

Σάββατο 28 Ιουλίου 21:22
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 16° 5' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 16° 5' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 28 Ιουλίου ώρα 19:31 μέχρι το Σάββατο 28 Ιουλίου ώρα 23:02.
Επωφεληθείτε από αυτή τη μικρή όψη του Ποσειδώνα και απολαύστε την μουσική της αρεσκείας σας και το περιβάλλον των ονείρων σας, βοηθώντας σας τον εαυτό σας να γεμίσει τις  πεσμένες μπαταρίες σας.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Μαρτίου και από 3 έως 5 Φεβρουαρίου.

Κυριακή 29 Ιουλίου 02:42
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 3° 43' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 18° 43' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 29 Ιουλίου ώρα 00:51 μέχρι την Κυριακή 29 Ιουλίου ώρα 04:22.
Το βασικότερο μειονέκτημα, αυτής της πλανητικής σχέσης, είναι ότι γίνεσαι υποχρεωτικά δέσμιος κάποιων καταστάσεων. Επίσης, συχνά, υπάρχει η παρέμβαση τρίτων στις υποθέσεις σου, οι οποίοι εμποδίζουν την ομαλή εξέλιξη ζητημάτων που έχουν άμεσο ενδιαφέρον για σένα. Άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας ή και ανώτεροι ιεραρχικά στον επαγγελματικό και κοινωνικό χώρο, ενδεχομένως να θελήσουν να σου επιβληθούν, οπότε και θ’ αντιδράσεις. Επίσης, αυτή η εποχή θεωρείται δύσκολη επειδή, συχνά, βρίσκεσαι αμφιταλαντευόμενος ως προς τις αποφάσεις που πρέπει να πάρεις, κυρίως για ζητήματα που δε δέχονται αναβολή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 25 έως 27 Δεκεμβρίου και από 6 έως 8 Φεβρουαρίου.

Κυριακή 29 Ιουλίου 04:31
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 19° 37' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 19° 37' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 29 Ιουλίου ώρα 02:40 μέχρι την Κυριακή 29 Ιουλίου ώρα 06:11.
Το μικρό αυτό χρονικό διάστημα σας δίνει τη δυνατότητα να αναθεωρήσετε κάποια συναισθηματικά σας θέματα, που χρειάζονται κάποια διόρθωση ή αλλαγή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Ιανουαρίου και από 7 έως 9 Φεβρουαρίου.

Κυριακή 29 Ιουλίου 07:03
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 20° 52' ΠΑΡΘΕΝΟΥ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 20° 52' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 29 Ιουλίου ώρα 05:12 μέχρι την Κυριακή 29 Ιουλίου ώρα 08:43.
Κάποια πράξη, χαρακτηριστική για την ασυνέπειά της, ίσως σε λυπήσει. Τα κοινωνικά θέματα δε θα σ' ενθουσιάζουν και η γενικότερη συναισθηματική σου κατάσταση θα είναι υποτονική. Τις ελεύθερες ώρες σου προτίμησε να τις περάσεις κοντά σε απροβλημάτιστους ανθρώπους διότι έχεις ανάγκη από ηρεμία.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 13 έως 15 Σεπτεμβρίου και από 8 έως 10 Φεβρουαρίου.

Κυριακή 29 Ιουλίου 11:25
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ με ΕΡΜΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 23° 1' ΛΕΟΝΤΑ και του ΕΡΜΗ στις 23° 2' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 29 Ιουλίου ώρα 09:34 μέχρι την Κυριακή 29 Ιουλίου ώρα 13:05.
Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση, με την επίδραση αυτής της όψης, και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 15 έως 17 Αυγούστου και από 10 έως 12 Φεβρουαρίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου